Zde navazuje oblíbené téma již od roku 2009.
O nove lodi spolecnosti Fjord Line jsem informovala drive - viz prispevky vyse. Ted natocili krasnou reklamu, o kterou se s vami rada podelim :-)
www.fjordline.com/nb/p/artikler/ny-katamaran-i-2021
Odpovědět
Na Lofotech chytili halibuta pres dva metry. Video v clanku
https://www.nrk.no/nordland/kjempe-kveite-ved-a-i-lofoten-kan-vere-giftig-a-ete-1.15532830
Odpovědět
Na jižním cípu lofotského souostroví byl uloven obří mník mořský 180cm 40kg. Přitom odborná literatura udává, že maximální velikost této ryby je 2m 45kg. Toto už bylo hodně blízko.
Odpovědět
Ahoj kamarádi, mám prosbu, nemáte někdo v češtině návod použití elektrického multiplikátoru WTF Electra Pro 700 nebo odkaz kde by se dal stáhnout. Díky Miloš
Odpovědět
Od 30.6. 21 zahajuje provoz nova norska letecka spolecnost. Zatim je nabidka omezena jen na nekolik linek, ale postupne by se mela rozsirovat. Treba se to nekomu bude hodit
www.flyr.com/
Odpovědět
Paní Janka jak dopadli ty země kdo je tady zelený, myslel jsem že Česko uz je
Odpovědět
Žralok ukousl člověkovi na padáku nohu. K hrozivému incidentu došlo na konci června v přímořském resortu v Akabském zálivu v Rudém moři. Sedmatřicetiletého Jordánce s padákem táhl po hladině moře vodní skútr, když v tom z hlubin vyskočil žralok a ukousl sportovci kus nohy. Utrpěl vážná zranění, ale jeho stav už je stabilizovaný.
Odpovědět
Kambala, která se v této velikosti tak často nevidí. 16 hodin na moři v téměř čtyřmetrových vlnách nebyla procházka růžovým sadem, ale vyplatilo se. 700 kg ďasů, pár halibutů a třešničkou na dortu kambala rovných 20 kg! Zvíře bojovnější než halibut a mít takto velikou kambalu na prutě, by musel být životní zážitek! Nejen zážitek rybářský, ale i kulinářský. Je vynikající.Křehká a šťavnatá, dvěma slovy, famózní lahůdka! Je ale třeba počítat s tím, že na takto velikou rybu, by někomu nestačila ani celá výpleta!
Odpovědět