Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 134 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hynek Šimeček a poslední změna proběhla před 8 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 135)
  • Autor
    mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)
    mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)
    Cyprián Hertel
    Účastník
    (3 odpovědí)

UP

Valhalla
    Účastník
    (56 odpovědí)

Co UP? Nechápu?!?

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Tenhle seriál doporučuju!

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Ragnar Lothbrok 😉

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Pozná někdo kde v Norsku se natáčela tahle scéna? Nápověda je, že je to slavné turistické místo…

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Není to preikestolen…??

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Není to preikestolen…??

je 🙂

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Přesně tak, nečekal sem, že to někdo rozlouskne tak rychle. 😀

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

az na to, ze se tam zadna scena nenatacela. Serial se tocil v Irsku – Wicklow county a neco v nedalekem studiu.

Digitalne byly upraveny nektere zabery, aby to vypadalo vice skandinavsky,  obcas tam soupli nejakou “fotku” z Norska, takze se tam objevila Prekestolen, Geirangerfjord, myslim i Aurdal .. uz si vse nepamatuju.  Ale v kazdem pripade je to zajimave koukani.

Vpravo dole na obrazku je videt vikingska vesnice u “fjordu”, ve skutecnosti jezero Lough Tay

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Vaše povědomí snad o všem mě nepřestávájá udivovat paní Janko. Podle csfd.cz se nátáčelo i v Norsku “Seriál se natáčel v Irsku, některé scenérie pak v západním Norsku.”

Další zajímavostí je že “Loď Ragnara Lothbroka (Travis Fimmel) byla vyrobena v České republice”.

“Skalní plošina, na níž Ragnar (Travis Fimmel) sedí v závěru desátého dílu druhé série, se jmenuje Preikestolen, v překladu “Kazatelna”. Nachází se v kraji Rogaland v jihozápadním Norsku a jde o jednu z nejnavštěvovanějších přírodních památek v Norsku.”

Věřím že tam nenatáčeli, v dnešní době je levnější udělat všechno CGI, než tahat štáb na pravou lokalitu. 🙂

Já mám slédnuty dvě sezony a určitě mě to baví víc než třeba Hra o trůny (Game of Thrones), které už jsem přestal sledovat.

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Ahoj , chápu ten Preikestolen dobře ?? Je to úžasná vyhlídka , kam chodí mraky lidí a není tam žádné zábradlí ????!!!

Nebo blbě vidím ?

Jisto
    Účastník
    (314 odpovědí)

Vidíš dobře, zábradlí tam skutečně není a zatím údajně nikdo dolů nespadl. Mám tušení, že je to dolů 600 m. Je fakt, že kdyby tam zábradlí bylo, tak na něm bude kdekdo balancovat a blbnout a asi už by nějací letci byli.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

V celku obyčejný katastrofický film, ale pro toho kdo byl osobně v Geirangeru, tak může mít “přidanou hodnotu”. 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 135)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...