Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Volný pokec 2016
- Toto téma obsahuje celkem 134 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hynek Šimeček a poslední změna proběhla před 8 roky.
-
AutorPříspěvky
-
#251943 12.5.2016 v 19:32
Ahoj všem, z dnešním dnem končím na těchto stránkách a na stránkách FB. Na stránkách FB mi byl odříznut přístup správce. Někdo si myslí, že je v tom moje paní a nebo spolupráce s někým jiným.. Byl jsem požádám o pomoc s Eshopem a já jsem to přijal a tím vznikl problém asi.. Nepsal jsem zde, ani na FB – důvod moje práce..
Mějte se všichni super a hodně štěstí všem, ale určitě se uvidíme.. :)))
Šroubek
#251949 12.5.2016 v 20:03Ahoj kolegové, nevím jestli píšu na správné místo diskuze ale scháním volné místo v nějaké partě do Norska konec června – červenec , na místě více méně nezáleží.
Naše “parta”se rozpadla takže jsem momentálně bez chytání … děkuju moc za případné reakce
V případě volného místa prosím info na novak.np@seznam.cz … díky
#251990 12.5.2016 v 23:34Ahoj všem, z dnešním dnem končím na těchto stránkách a na stránkách FB. Na stránkách FB mi byl odříznut přístup správce. Někdo si myslí, že je v tom moje paní a nebo spolupráce s někým jiným.. Byl jsem požádám o pomoc s Eshopem a já jsem to přijal a tím vznikl problém asi.. Nepsal jsem zde, ani na FB – důvod moje práce.. Mějte se všichni super a hodně štěstí všem, ale určitě se uvidíme.. :))) Šroubek
Na náslujících řádcích se jedná jen o můj osobní názor
1. Nechápu proč jsi to napsal do tématu Zajímovasti 2016 a proto jsem to přesunul sem do Volného pokecu 2016, kam se to hodí víc.
2. Za mě si zde skončil už po proběhnutí letošního srazu ve Spálově. Od té doby jsi defakto nenapsal už nic. Předpokládám, že tam byly položeny základní kameny tvého nynějšího zájmu.
3. Při předčasném spuštění nové verze stránek si zde psal, že už nejsi uveden v kontaktech a že tím pádem ti už nikdo nemá volat s čímkoliv okolo rn.cz. Ve stejném duchu jsi se vyjádřil i na svém fb profilu. Následně jsem ti vysvětlil, že z kontaků jsi nebyl odstraněn schválně, ale že team lidí který novou verzi připravoval prostě jen zkopíroval kontakty z jiného našeho webu. Nicméně jsem už neviděl důvod tě do kontaktů vracet po tom co jsi napsal na svůj fb a zde v diskuzi.
4. Odebrání správcovství na fb stránkách rn.cz jsi zde popsal velice kulatně, ale zcela nepřesně. Sám nejlíp víš co tomu předcházelo a určitě fb nedělá určité věci sám od sebe. Nebudu se o tom rozepisovat. Nicméně od fb stránky rn.cz jsi se také distancoval s předstihem než ti bylo správcovství odebráno.
5. Po tolika letech bych čekal, že když dostaneš nabídku/žádost o pomoc eshopem (dá se říct konkurenčním), tak bych předpokládal, že aspoň napíšeš a zeptáš se jestli je to OK, jestli to není třeba střet zájmů, což podle mě krystalicky čistý střet zájmů je, protože oba víme, že nejde jen o administraci eshopu. Jak se říká… “Nejde sedět na dvou židlích zároveň”.
Každopádně ti přeju hodně štěstí s novým “projektem”, protože je budeš určitě potřebovat, když ses dal do spolupráce s člověkem, který je schopný tohle veřejně postovat na fb. Když pominu ukradené obrázky vlajek z depositphotos.com, což je fotobanka, jejíž cílem je fotky prodávat a proto do náhledů dává vodoznak, tak nevím co by řekli panamští vlastenci na zprznění jejich vlajky jen proto, aby vítr na vlajce “foukal” správným směrem tj. ji zrcadlově převrátit.
Panamská vlajka správně
Zlom vaz sroubku.
#252042 13.5.2016 v 5:45To je k pobavení pro všechny SLUŠNÉ LIDI………Musím se jen smát a nebudu nic komentovat. 99% lidí si obrázek již dávno udělali a do vašich problémů mně netahejte. A už vůbec se neotírejte o mně a Panamu.
DĚKUJI ZA SLUŠNÉ CHOVÁNÍ. Nějakého DUKA vůbec neznám a k Michalovi držím stále ůctu , tak mně velevážený neznámý DUKU neřeš a dělej si svou práci Zdravím Sima , kterého na rozdíl od vás pane uznávám.
S POZDRAVEM VÁŠ ZERP .
HOLA PANAMÁ
#252046 13.5.2016 v 6:11No chlapci je poznat že na prvním místě jsou prachy a pak dlouho nic potom kamarádství a ryby až na konec a ty jsou přitom mnoha přátelství vniklých díky NIM a těchto stránek můj názor
#252056 13.5.2016 v 7:48To je k pobavení pro všechny SLUŠNÉ LIDI………Musím se jen smát a nebudu nic komentovat. 99% lidí si obrázek již dávno udělali a do vašich problémů mně netahejte. A už vůbec se neotírejte o mně a Panamu. DĚKUJI ZA SLUŠNÉ CHOVÁNÍ. Nějakého DUKA vůbec neznám a k Michalovi držím stále ůctu , tak mně velevážený neznámý DUKU neřeš a dělej si svou práci Zdravím Sima , kterého na rozdíl od vás pane uznávám. S POZDRAVEM VÁŠ ZERP . HOLA PANAMÁ
Já bych řekl, že je to pro pobavení všech lidí. K tomu banneru s panamskou vlajkou se musím částečně omluvit, protože teď jsem se dozvěděl, že jedná pouze koncept – pracovní verzi, která měla sloužit pouze odsouhlasení finálního produktu. To že začneš koncept veřejně postovat je čin hodný velkého obdivu, ale máš na to právo.
Jmenuji se Daniel Simčo a jsem Michalův bratr. Na stránkách rn.cz jsem začal působit od roku 2008 kdy se začala připravovat verze spuštěná v roce 2009, která byla také moje dílo, stejně jako tato. Je správné, že Michala držíš v úctě, protože on se stará spoustu jiných věcí a na stránky chodí spíše jako běžný uživatel.
Stejně jako šroubkovi ti přeji hodně úspěchů ve vašem společném úsilí.
Tímto je pro mě celá kauza uzavřená a dále se k ní nebudu vyjadřovat.
#252057 13.5.2016 v 8:48#252095 13.5.2016 v 12:29Vážení přátelé, kamarádi, rybáři a všichni ostatní, kteří navštěvujete tento web. Není mým zvykem, a ani to nedělám, komentovat různé rozmíšky a různá vzájemná napadání, která se zde občas objeví. Nyní, ale nemohu jinak, než na předchozí příspěvky zareagovat. Bohužel se tak trochu týkají i mojí maličkosti. Nebudu zde rozebírat, zda Šroubek skončil, či neskončil nebo proč skončil na RN. Jednak mi to nepřísluší, nic o tom nevím a hlavně mi do toho nic není. To je věcí Šroubka a potažmo Michala. Zda Šroubek spolupracuje v současné chvíli s někým jiným, je opět jen a jen jeho věc a opět mi nepřísluší to tu jakkoliv komentovat. Co, ale okomentovat musím je podle mne dost ukvapené napadení Zerpa a jednoho z log, která používá ve své firmě k propagaci svých aktivit. Proč se Zerpa zastávám je zcela pragmatická věc. Autorem loga, které výše uvedl Duke jsem totiž já. A protože Dukeova kritika se tímto pádem dotýká i mě, uvedu tuto záležitost na pravou míru.
1) Nevím, jak se dostalo náhledové logo ven na veřejnost. Mrzí mě to, ale s tím už bohužel nic nenadělám. Asi jenom blázen, by se prezentoval logem, kde je ochranný vodoznak dotyčné fotobanky. Ano při tvorbě loga jsem použil náhledy pro potřeby korektur. To je pochopitelné. Nebudu přeci kupovat grafiku z fotobanky, která se ve výsledku zadavateli nebude líbit.2) Po schválení grafiky Zerpem jsem pochopitelně dotyčné vlajky zakoupil. Nedělám to prvně, ani pro Zerpa a ani pro nikoho jiného. S databankou depositphotos.com spolupracuji již řadu let. Doufám, že se tu neobjeví nějaký chytrák, který po mně bude chtít vidět faktury.
3) Milý Duku, tvé práce si upřímně vážím, protože vím jak je náročná zejména ve chvíli, kdy do tebe všichni šijí ze všech stran. Tohle udělej, tohle neděle, tohle předělej a tak dále. Tentokrát si, ale lehce přestřelil. Nevím, co by řekli panamští vlastenci, ale Zerpovi přátelé z Panamy jsou prezentací jejich země Zerpem nadšeni. Vím, o čem mluvím, pár jich znám osobně a jsou moc fajn.
4) Doufám, že si nemyslíš, že jsem úplný idiot a pustil bych do světa logo, kde bych otočil státní vlajku jakéhokoliv státu. Umístil si ve svém příspěvku výše panamskou státní vlajku tak, jak má vypadat. Až potud je to v pořádku. Nicméně pokud dáš panamskou státní vlajku na stožár nebo jiný klacek bude situace takováto: stožár + doprava od stožáru bude vlajka (to znamená, že na straně stožáru bude bílé pole s modrou hvězdou nahoře vlevo). Předpokládám, že se mnou souhlasíš. A teď kontrolní otázka: „Co se stane, když se otočí vítr?“ Otočí se nám vlajka. Výsledkem bude doleva od stožáru vlající vlajka a z tohoto pohledu bude bílé pole s modrou hvězdou nikoli vlevo nahoře, ale vpravo nahoře. Pro názornost jsem ti přidal za příspěvek i foto.
5) Proto si myslím, že za panamskou vlajku by si se měl omluvit ne částečně, jak píšeš v předchozím příspěvku, ale úplně. Zda se omluvíš i Zerpovi celkově, nechám samozřejmě na tobě.
Trochu jsem se rozepsal. Omlouvám se, ale nedalo mi to. Došky
#252104 13.5.2016 v 12:57Achich ouvej.
Sami Japonci z rodu Je Šita…..
#252105 13.5.2016 v 13:213) Milý Duku, tvé práce si upřímně vážím, protože vím jak je náročná zejména ve chvíli, kdy do tebe všichni šijí ze všech stran. Tohle udělej, tohle neděle, tohle předělej a tak dále. Tentokrát si, ale lehce přestřelil. Nevím, co by řekli panamští vlastenci, ale Zerpovi přátelé z Panamy jsou prezentací jejich země Zerpem nadšeni. Vím, o čem mluvím, pár jich znám osobně a jsou moc fajn.
4) Doufám, že si nemyslíš, že jsem úplný idiot a pustil bych do světa logo, kde bych otočil státní vlajku jakéhokoliv státu. Umístil si ve svém příspěvku výše panamskou státní vlajku tak, jak má vypadat. Až potud je to v pořádku. Nicméně pokud dáš panamskou státní vlajku na stožár nebo jiný klacek bude situace takováto: stožár + doprava od stožáru bude vlajka (to znamená, že na straně stožáru bude bílé pole s modrou hvězdou nahoře vlevo). Předpokládám, že se mnou souhlasíš. A teď kontrolní otázka: „Co se stane, když se otočí vítr?“ Otočí se nám vlajka. Výsledkem bude doleva od stožáru vlající vlajka a z tohoto pohledu bude bílé pole s modrou hvězdou nikoli vlevo nahoře, ale vpravo nahoře. Pro názornost jsem ti přidal za příspěvek i foto.
5) Proto si myslím, že za panamskou vlajku by si se měl omluvit ne částečně, jak píšeš v předchozím příspěvku, ale úplně. Zda se omluvíš i Zerpovi celkově, nechám samozřejmě na tobě. Trochu jsem se rozepsal. Omlouvám se, ale nedalo mi to. Došky
OK, uznávám, že co se týče vlajky v logu a loga jako celku, tak jsem hrubě přestřelil, celou mou kritiku loga beru zpět a sypu si popel na hlavu. Unáhlil jsem se. Děkuji za vyčerpávají vysvětlení (klidně to ze svého příspěvku odstraním, ale pak by zase nedávala smysl následná diskuze).
Na druhou stranu nechápu tu nedočkavost, že si nepočká na finální verzi a pustí do světa polotovar, který je určen jen ke komunikaci mezi zadavatelem a zhotovitelem.
Když se vrátím úplně na začátek celé této záležitosti, tak stačilo zavolat a říct “Tímto momentem zde končím jako spolupracovník a od této chvíle jsem jen běžný dopisovatel/uživatel”. Ale když musel Šroubek napsat A, tak sem prostě napsal i B.
Tohle je už opravdu můj poslední příspěvek na toto téma.
#252161 13.5.2016 v 21:31To je k pobavení pro všechny SLUŠNÉ LIDI………Musím se jen smát a nebudu nic komentovat. 99% lidí si obrázek již dávno udělali a do vašich problémů mně netahejte. A už vůbec se neotírejte o mně a Panamu. DĚKUJI ZA SLUŠNÉ CHOVÁNÍ. Nějakého DUKA vůbec neznám a k Michalovi držím stále ůctu , tak mně velevážený neznámý DUKU neřeš a dělej si svou práci Zdravím Sima , kterého na rozdíl od vás pane uznávám. S POZDRAVEM VÁŠ ZERP . HOLA PANAMÁ
#252269 14.5.2016 v 6:55A občanky ste si už vzájemě roztrhaly?
Bowman to video nemá chybu!
Proberte se, dyť jde hlaně o rybolov – ryby!
#252285 14.5.2016 v 13:53Je to velká škoda,
ať už jde o peníze, hádky či nedorozumění, nebo cokoliv jiného, mně osobně tihle dva Zerp a Śroubek zde na stránkách budou chybět.
Byli a jsou to fajn chlapi.
#252381 15.5.2016 v 7:14Je to velká škoda, ať už jde o peníze, hádky či nedorozumění, nebo cokoliv jiného, mně osobně tihle dva Zerp a Śroubek zde na stránkách budou chybět. Byli a jsou to fajn chlapi.
Velký souhlas nevím co se tam stalo ale vždy s něma byla velká zábava.
#253448 18.5.2016 v 17:30Já to bral taky , jako zdroj zábavy. Hold Kemr to řekl přesně. Prostě roky jdou, léta taky, diskuse taky, někdo odejde, někdo nový přijde, ale ta partie, co tu byla před rozcucháním tu asi nebude. Bohužel. Takový je život.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Volný pokec 2016