Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 322 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Buky a poslední změna proběhla před 4 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 323)
  • Autor
    Terka_146
    Účastník
    (68 odpovědí)

Ovšem z počasí se nehroutíme, byli jsme s Pavlem chytat makrely ze břehu a s holkama pro slávky. Už aby byly uzené s pivem 😀 a hlavně hodně a pořád vaříme!

Terka_146
    Účastník
    (68 odpovědí)

Týden na Veiholmenu je pro nás jen jedna ze zastávek naší cesty s RYBO<I>LOVE girls 🙂 což je nový projekt na kterém pracujeme se Sárou, kterou si něktří z Veiholmenu již mohou pamatovat. Ukážu vám ochutnávku, pár fotek z backstage 🙂

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 2 měsíci uživatelem Terka_146.
    Terka_146
    Účastník
    (68 odpovědí)

První dny jsme strávily v Torsås, zde to nebylo o rybolovu, ale možnosti v okolí se jistě najdou. Za to jsme si daly super koupání vzhledem k vysokým teplotám :). Poté jsme se vydaly se stanem na ostrov Öland, určitě doporučuji! Jsou zde překrásné přírodní rezervace, kontrétně v místě Alvaret jsme se ubydlely my. Jižní cíp ostrova je významný svou ornitologickou stanicí . A nezapomeňte ochutnat lokální plněné bramborové knedlíky “kroppkakor” v Arontorp.

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 2 měsíci uživatelem Terka_146.
    Terka_146
    Účastník
    (68 odpovědí)

Poté jsme pokračovaly více do vnitrozemí, konkrétně na soukromou chatičku s jezírkem a potokem plným raků v Kåramåla (vesnice, kde jsou v lesích tři baráčky, spousty hub a lesního ovoce všude kolem).

Terka_146
    Účastník
    (68 odpovědí)

Navštívily jsme i blízký fiskcamp  Ödevata v Emmaboda, doporučuji pro rodinný výlet. Je zde možnost ubytování za docela v poho ceny, plovoucí sauna na jezeře, dětské hřiště, půjčení lodi za 200 SEK na den, půjčovna vybavení a na recepci ochotně poradí a ukážou místa na mapě. Mě se bohužel nezadařilo, ale dva nedobrané záběry na plovoucí nástarhu (oranžová žába od daiwy) mě až vylekaly :D.

Terka_146
    Účastník
    (68 odpovědí)

Cestu do Norska jsme si rozdělily, ale noc ve stanu byla už chladná. Doufám, že se nám zde počasí umoudří a budu moci přispět i nějakými fajn úlovky. Protože já štikozubce jetě nechytla!!!! 😀

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Fotky parádní, nádhera…

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 2 měsíci uživatelem sachlj.
    Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Ahoj Terko, super čtení. Ať se vám to vše vyvede:-)

Frantisek Necekal
    Účastník
    (45 odpovědí)

Terko, nádherné oživení, krásné (ne)rybářské fotky, kde je vidět, že Norsko se dá užívat na tisíc způsobů. Krásné čtení, ať se ti i nadále hodně daří!

Terka_146
    Účastník
    (68 odpovědí)

Díky za fajn zpětnou vazbu! Dnes jsem odpoledne s Pavlem vyrazila na zmiňované štikozubce, a sláva můžu si jej škrtnout ze seznamu!!! Mile mě překvapil jak se skvěle filetuje a co se chuti týká (zrovna ho uchutnávám klasicky z pánvičky na másle), jelikož je poměrně málo výrazný a sušší, tak takový fiskekaker, tedy rybý koláč ideálně se smetanou bude ideál.

Pavel si taky chytil kuriozitku “kurva co to je, toho se bojím” :D…..

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Úžasný! Když vidím Pavla s takovou potvorou(to myslím tu rybu) tak vzpomínám jak jsem s ním byl poprvé na moři. Viděl jsem to jeho napětí při prvním náhozu a první čudle kterou vytáhl. Teď je z něj starý mořský vlk. Pozdravuji všechny tam u nás na Veiholmenu.

Terka_146
    Účastník
    (68 odpovědí)

Dnes jsme jely nafotit na otočku chytání pstruhů, čas nás tlačí a tak jsem počítala s fotkama vybavení a krajiny. Na první nához jsem vytáhla čtyřicítku mořského pstruha. Tak tu skáču radostí! Skvěle se hodí do konceptu našeho venkovného vaření. Nevím, kdo při nás stojí, ale díky!

Bowhunter
    Účastník
    (242 odpovědí)

Ahoj Teri ……….Nádherné fotky ,je videt že máte parádní výlet se vším všudy .Troufám si říct že naprostá většina rybářů co jezdí do Norska a vůbec na sever za rybařinou  nezažila chytání a toulky přírodou tak jak je ukazujete .

Těším se na další fotky .Zdravím a přeji at máte supr počasí .

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Přidávám se, palec nahoru a těším se na další novinky. Větry na Veiholmenu snad do konce týdne ustanou. Vracím se sem v sobotu, tak se taky pokusím přispět nějakou fotkou.

Zajímavosti z minulého týdne: Ulovená chobotnice, tisícihlavé hejno ostrounů, požírající smačky na hladině, u vlny a bohužel se nám podařilo poprvé, na jig s gumou, přitáhnout až k lodi menšího tuleně, kde se jednoháčku naštěstí zbavil.

berny72
    Účastník
    (208 odpovědí)

Pár fotek z minulých týdnů

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 323)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...