Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 322 odpovědí. Do diskuze (59 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Buky a poslední změna proběhla před 4 roky a 12 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 323)
  • Autor
    Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

na hranicích směr Konsvinger ok

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Dojeli jsme dobre, a po ubytovani jsem vyjeli  za 6/ms na seznameni s okolim. Chytila se mala treska a maly polak do 50 cm. Dnes jsme vstavali v 5 00 a jiz to bylo o neco lepsi celkem 6 polaku (4 ponechany) a 2 male tresky – pusteny. Ted fouka aktualne 7-8m/s tak je to pro dite dost narocne. Uvidime jak se to bude vyvyjet dal. Pokud to bude pokracovat tak asi bez deti a vyjeli by jsme jen s Hartym..

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 3 měsíci uživatelem Hyse.
    Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Uplynuly den, ale i nasledujici byly a jsou ve znameni SV vetru v rozmezi 9-11 m/s a tak se na vodu natoz s detmi jet neda. Zatim se pochytalo par polaku a makrel sem tam nejaka obecna konzumnich velikostí, ale na fotky to neni. Dnes je tedy v planu vycisteni casti pobrezi od odpadků pod dohledem Terezky a Moniky. Na vodu se tedy dostaneme asi az zitra spise az ve ctrvtek…

• Odpověď byla upravena před 5 roky a 3 měsíci uživatelem Hyse.
    sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

No to bych asi někomu rázně poděkoval. Zaplatit si zájezd na ryby a strávit ho tím, že budu uklízet odpadky z pobřeží. Až někde na nějakém pytlíku co připlave bude napsáno moje jméno pak mě perzekujujte. Jinak ? Nasrat !

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Taky názor …no ….

Mně osobně by to zase tak moc nevadilo ,když se nedá na ryby , tak než se nudit , tak raději udělat nějaký dobrý skutek -D

Ota

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

No ona Terka určitě nikoho nenutí, ale jedná se o to aby se děti nějak zabavili. Dospělý jedinec si vždy nějakou zábavu najde, ale u dětí je to horší. Určitě to bude formou her, poznávání krásného místa a určitě za to bude pro děti alespoň malá odměna.  To že to někdo vidí jako něco špatného je pouze jeho věc, ale !!!!

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

No moje děti už mají svoje děti takže nehrozí, že bych jel na ryby s dětmi. S dětmi jsem byl na rybách jen jedenkrát a seznal jsem, že buď jedu na ryby a nebo s dětmi na vejlet. Ale co si pamatuju tak jsem v nic tlumil všechny snahy být sluníčkem, být jeptiškou ale vysvětloval jim, že svět je tvrdej a že není čas na charitu.

Jiri1964
    Účastník
    (15 odpovědí)

a od koho by se to ty deti meli naucit

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

a od koho by se to ty deti meli naucit

naučit co? uklízet po jiných bordel? být stádem ovcí? to je jako by jsi si zaplatil lístky do kina a než by ti pustili film tak by jsi musel v kině vyzbírat kelímky a popkorn co tam rozsypali ti před tebou…

viděl jsem na youtube video z nějaké plážu u hotelu..když jsi chtěl lehátko tak ti dali kyblík a síťku a musel jsi vyzbírat buď z písku a nebo z vody plasty co tam všude byli..jsou češi ti co do oceánu sypou bordel?

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Jiři1964 souhlasím s tebou jen jsem nechtěl vyvolávat nějakou ošklivou debatu. Každý vychovává děti podle svého, ale právě proto třeba chodí do školy aby se naučili věci, které je doma nenaučí. Neříkám,  že moje děti zvednou každý papírek který se válí na chodníku, ale se školou měli den úklidu a měli z toho obrovskou radost.

Terko jen tak dál:-) máš tam nějaký ty moje pilkříky a jigovky, tak všechny děti poděl. díky

dd66
    Účastník
    (19 odpovědí)

sachjl,Ty jsi jsi pěkný pi..s.

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Sachle, až tě potkám v Norsku, dám ti pádlem po čuni. Moc se mi líbí, že vedou děti k úklidu oceánu. Jen tak dál Veiholmene!

sachlj
    Účastník
    (401 odpovědí)

Sachle, až tě potkám v Norsku, dám ti pádlem po čuni. Moc se mi líbí, že vedou děti k úklidu oceánu. Jen tak dál Veiholmene!

silné řeči..jen je tak splnit..kdo mě zná osobně ví, že se mnou není sranda, že vtipy neumím zato rozklepat strachem lidi okolo…nejsem typ boxéra ale spíš Ted Bundy…a proč bych měl jezdit někam na ryby kde budou po mě chtít uklízet bordel co jsem neudělal? I kdyby to mělo být sebevíc užitečné. Na světě je miliarda lidí bez práce, tak je zaměstněj uklízením bordelu…v Německu a Švédsku i Norsku je jich dohromady cca 5 mega…

Milan Čechovský
    Účastník
    (149 odpovědí)

sachlj, každý má právo na názor i když bezesporu podle ohlasů je ten tvůj docela zvláštní. No budiž. Každopádně takto si moc přátel neuděláš a až ti kikse auto někde v Norsku v zapadákově, tak věř že každý z těchto lidí s radostí projede kolem a řekne si,, ať si zavolá odtahovku, je to tvrďák ,,  Proč by jsme mu měli pomáhat? Moje porucha to není, a navíc život je tvrdý.  Toď můj názor.

Jinak lovu zdar. 🙂

vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

Typické, dobrý skutek musí být pohaněn, či víc potrestán. Fuj tomu. Dej jim radu, jak přinutí bílý prasata, cigána, araba, muslima sbírat plasty. Podle aktivity na webu jsi dost znalý.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 323)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...