Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)
Berny, to ty? Nebo se chlubíš cizím peřím, tedy rybou. A koukejte nám tam taky něco nechat. Za šest dnů jsme tam.
Odpovědět
Berny, gratulace k úlovku, zase mám co dohánět :) chytil někdo letos větší na Veiholmenu?
Odpovědět
Myslím, že nechytil...-) Ale jo, Halibut 60 Kg atd...Přikládám fota. Kluci v lodi se chlubí cizím peřím.. :-)
Odpovědět
Tak je vidět, že má Berny naprostý přehled. Pepa měl tresku 117 cm. Omlouvám se:-)
Ps: Pepo máš se od Bernyho ještě hodně co učit:-)
Odpovědět
Berny chytil úplně stejně pěknou obecnou jako já,ale vzhledem k tomu ze ji chytil později tak vyrostla o centimetr :-) :-) Velká gratulace. Je videt se že mé rady neberes na lehkou váhu.... Jen tak dál :-) :-)
Odpovědět
Dneska ještě relax a zítra hurá na ně. Část posádky už je někde pod duhou, tak uvidíme s čím přijedou 😉
Odpovědět
Zdar chlapi (a děvčata :-) )
Uvolnili se nám dvě až tři místa v autě od 29.9. do 7.10. na Veiholmen. Chce si ještě někdo prodloužit rybářskou sezonu?
Více info na 602168556
Zdar :-)
Odpovědět
Máme tady zase další chycenou specialitu! Úhoř mořský 180cm!!! A okouníků nad 50cm, co hrdlo ráčí!!! :-)
Odpovědět
Velká gratulace všem lovcům na Veiholmenu.Dnes jsem vám něco uvařil a doufám,že to bude těm obludám chutnat🙄
Odpovědět
Dotaz na Veiholmen. Rostou houby? Ať zbytečně nevezeme sušičky.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...