Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
skoro jasno

Veiholmen 2017

Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)

Odpovědět

Berny, to ty? Nebo se chlubíš cizím peřím, tedy rybou. A koukejte nám tam taky něco nechat. Za šest dnů jsme tam.

Berny, gratulace k úlovku, zase mám co dohánět :) chytil někdo letos větší na Veiholmenu?

Dle mého ano a byl to Pepíček😆

Tak to mě vůbec nepřekvapuje :-)

Myslím, že nechytil...-) Ale jo, Halibut 60 Kg atd...Přikládám fota. Kluci v lodi se chlubí cizím peřím.. :-)

Tak je vidět, že má Berny naprostý přehled. Pepa měl tresku 117 cm. Omlouvám se:-)

Ps: Pepo máš se od Bernyho ještě hodně co učit:-)

Berny chytil úplně stejně pěknou obecnou jako já,ale vzhledem k tomu ze ji chytil později tak vyrostla o centimetr :-) :-) Velká gratulace. Je videt se že mé rady neberes na lehkou váhu.... Jen tak dál :-) :-)

Dneska ještě relax a zítra hurá na ně.  Část posádky už je někde pod duhou, tak uvidíme s čím přijedou 😉

Borci držíme vám palce😀

Zdar chlapi (a děvčata :-) )

Uvolnili se nám dvě až tři místa v autě od 29.9. do 7.10. na Veiholmen. Chce si ještě někdo prodloužit rybářskou sezonu?

Více info na 602168556

Zdar :-)

Máme tady zase další chycenou specialitu! Úhoř mořský 180cm!!! A okouníků nad 50cm, co hrdlo ráčí!!! :-)

Velká gratulace všem lovcům na Veiholmenu.Dnes jsem vám něco uvařil a doufám,že to bude těm obludám chutnat🙄

Dotaz na Veiholmen. Rostou houby? Ať zbytečně nevezeme sušičky.

Tak to vypadá ve zlatě ;-)

Fola moc hezký...takto sem si to nechal udělal já

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!