Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)
Piva: Okouníci byli opravdu poměrně velcí, ale bedna s okouníky je chycena na kůtru s Oddem :)
Odpovědět
Ahoj Terko,koukám jak se na Smole daří...přeji klidnější počasí a ať koušou.
Odpovědět
YES!!!! To je absolutně ultimátní :D Sára nadskočila "ježiiiiš"!
Odpovědět
Dnešní lov na tajných místech vyšel na jedničku :-) :-) :-)
Odpovědět
Pěkný vlnky a úlovky taky. No co ti budu povídat, závist je hrozná vlastnost 😉 už abych tam byl. Čím je to blíž, tím je to dál . . 😣
Odpovědět
Tvl... Ten Pepík nám nějak pohubnul!!! :-) Jak to děláš??? :-D
Odpovědět
To víš, je ještě mladej, nepije pivo, nejí a pořád jen maká, hlavně na nových lodích, to je jasný :-)
Moc vás zdravím, všechny. V sobotu čau.
Odpovědět
Jo a koukám, jak na Bakkanu Hektoři lapou kraby. Napadlo mě Terko,že se domluvíme příští týden s Ojvinem a uděláme si taky krabí hody. Nafotíme samce a samice(kraby a krabice) a popíšeme co se z každého z nich konzumuje. Tak mi to prosím připomeň, víš jak jsem na tom s pamětí :-) dík
Odpovědět
Berny, můžeme to zkusit, ale asi pojedeme sami :/ není mu moc dobře. Ovšem dneska na chvíli vyšel a když mě viděl, jak mi spadl bit z vrtačky do moře, hned po tom co jsem si strhla závit, tak se dokonce smál :).
Odpovědět
Konečně jsem se dostala k počítači :) čas tu běží neskutečně rychle a pro mě je důležité zde prožít každý okamžik naplno. Poslední dva dny bylo překrásné počasí, které jsem si z velké části užívala na pevnině viz. foto-dokumentace. Doplnění navigací o další trasové body, ty jsem získala od místního rybáře, číslování lodí, malá oprava lávky a mnoho maličkostí kolem jsem doplňovala focením, procházkami a sběrem hub (které konečně začaly růst). Dnes jsem k večeru vyjela s klukama k zadním ostrovům, bohužel ryby nebraly jako přes den, ovšem naložené filety na zítřejší oběd mám :).
Odpovědět
I tento termín je barák v podstatě opět rozdělen na třetiny :)... Doufám, že Pepa přiloží další fotky jeho kamarádů a Jindřišky. Já přikládám pár skvělých fotek "vítězné" party čecho-slováků :)... Těm tedy šlapou na paty rakušáci, specializující se na hloubky s jejich velkými mníky, díky kterým mám játra na zavařování :D.
Odpovědět
Ahooj, dnes super počasí a hlavně ryby..Nachytali všichni i já :-) fotky asi zítra... již není sil
Odpovědět