Hasvik, NO
temperature icon 12°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Veiholmen 2017

Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)

Odpovědět

Numero one🐟👍

Posílám pár fotek... Veiholmen jede. Tento týden zatím super počasí. Je to hlavně o polacích, dají se chytit i krásní keleři, obecňačky a  makrely, občas štikozubec a samozřejmě brosmy a mníci.

My, zarputilí vláčkaři, jsme velmi uspokojeni :-)

No nekecej já myslel, že jste tam zmrzli. Taková lokalita, pěkný počasí a tak málo reportů. Neříkej že ta wifina blbne všem a nebo jsou tam jenom cizinci?

No nekecej já myslel, že jste tam zmrzli. Taková lokalita, pěkný počasí a tak málo reportů. Neříkej že ta wifina blbne všem a nebo jsou tam jenom cizinci?

Ne, ne... wifina ok, ale jsme radši na vodě než u kompu... :-) Zítra dáme nějaký fotky :-)

Tak to je na čase aby jste vyrazili , už se těším na fotky a nějakej report jak jste čapli nějakýho bizona. Hergot jak mě svědí ruce. No nejsem sám, Piva už shání noví navijáky a formy-taky pěknej blázen. Doufám ,že to klapne příští rok.

Zdar :-) Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych vložil nějaký fotky z aktuálního dění na Veiholmenu (zatím od jedné party). Poslední týden nám počasí přeje a všichni loví jako o život. Velký tresky přes metr, polaci, mraky makrel. Objevují se už i štikozubci. Prostě, co vám budu povídat.... paráda... :-D

Včera super chytačka.. ta nej treska měla 109 cm, 12 kg.

Nádherný krásně zbarvený ryby. Koukám, že na Veiholmen vyrazila i omladina. Tak ať se jim daří a postihne je Norská horečka.

Ahoj Harty,

polaci brali minulý týden jako blázen. V hloubkách od 5 do 25 m,v podstatě na každou nástrahu a každý nához. Objevili jsme úžasné místo u zadních ostrovů. Ale nej. jen 92 cm, tak tvoje 103 cm obluda je zatím nepřekonaná. Tak snad přístí týden, v pátek se vracím :-)

Tak když se vrátíš, příští rok tě tam vezmu :-)

Berny ty kanec,to abych jel s Hartym jinak se tam nikdy nepodívám.Krasný ulovky-jen tak dál 😊

Ahoj všichni,poradi mi někdo kde mám hledat vysvětlivky pro značky námořních map co je na dně za dno?  fS Sh ....atd..no hledám co je písek. Díky

• S (Sand) – písčité dno
  • Si (Silt,kalkrikt slam 0,0002–0,0625 mm) – dno pokryté velmi jemným pískem
  • fS (Fin sand 0,0625–0,125 mm) – dno pokryté jemným pískem
  • mS (Mellomfin sand 0,25–0,5 mm) – dno pokryté středně hrubým pískem
  • cS (Grov sand 0,5–2,0 mm) – dno pokryté hrubým pískem
  • M, Sl (Slamm) – jílovité dno
  • Cy, L (Leire 0,002 mm) – dno pokryté jílem
  • St (Stein) – kamenité dno
  • G, Gr (Grus 2,0 – 4,0 mm) – štěrkovité dno
  • P, Sg (Smastein 4,0 –64,00 mm) – dno pokryté drobnými kamínky
  • Cb (Mellonstore steiner 64,0– 256,00 mm) – dno pokryté velkými kameny
  • R, Fj – skalnaté dno
  • Ck (Kritt) – křídové dno
  • Co, Kr (Korall) – dno pokryté korály
  • Sh (Skjell) – dno pokryté úlomky mušlí
  • Sk, Ms (Skjell) – porosty mušlí na dně
  • Oy (Osters) – porosty ústřic na dně
  • Ms (Muslinger) – dno pkryté velkými lasturami
  • Wd, Gs (Tang, tare, grass) – trávnaté dno
  • PS (Smastein og Sand) – drobné kameny a písek
  • S, Cy (Sand og leire) – písčitojílovité dno
  • Si (Kalkholdig) – vápenitý substrát na dně

Nabízíme uvolněný pokoj na této super lokalitě. V termínu od 17.8. do 26.8. na 90 % volný již od 15.8. (budeme vědět do týdne) za super cenu. Víc info na 608327287. Jako motivaci posílám fotku z loňského srpna

Nebylo to jen o polacích. Na vláčku od 15 m do 50 m jsme chytali i krásné obecňačky.

Cendo díky za vyčerpavající tajenku😀hned se mi bude lépe spát😀

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.