Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)
Posílám pár fotek... Veiholmen jede. Tento týden zatím super počasí. Je to hlavně o polacích, dají se chytit i krásní keleři, obecňačky a makrely, občas štikozubec a samozřejmě brosmy a mníci.
My, zarputilí vláčkaři, jsme velmi uspokojeni :-)
Odpovědět
No nekecej já myslel, že jste tam zmrzli. Taková lokalita, pěkný počasí a tak málo reportů. Neříkej že ta wifina blbne všem a nebo jsou tam jenom cizinci?
Odpovědět
No nekecej já myslel, že jste tam zmrzli. Taková lokalita, pěkný počasí a tak málo reportů. Neříkej že ta wifina blbne všem a nebo jsou tam jenom cizinci?
Ne, ne... wifina ok, ale jsme radši na vodě než u kompu... :-) Zítra dáme nějaký fotky :-)
Odpovědět
Tak to je na čase aby jste vyrazili , už se těším na fotky a nějakej report jak jste čapli nějakýho bizona. Hergot jak mě svědí ruce. No nejsem sám, Piva už shání noví navijáky a formy-taky pěknej blázen. Doufám ,že to klapne příští rok.
Odpovědět
Zdar :-) Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych vložil nějaký fotky z aktuálního dění na Veiholmenu (zatím od jedné party). Poslední týden nám počasí přeje a všichni loví jako o život. Velký tresky přes metr, polaci, mraky makrel. Objevují se už i štikozubci. Prostě, co vám budu povídat.... paráda... :-D
Odpovědět
Nádherný krásně zbarvený ryby. Koukám, že na Veiholmen vyrazila i omladina. Tak ať se jim daří a postihne je Norská horečka.
Odpovědět
Ahoj Harty,
polaci brali minulý týden jako blázen. V hloubkách od 5 do 25 m,v podstatě na každou nástrahu a každý nához. Objevili jsme úžasné místo u zadních ostrovů. Ale nej. jen 92 cm, tak tvoje 103 cm obluda je zatím nepřekonaná. Tak snad přístí týden, v pátek se vracím :-)
Tak když se vrátíš, příští rok tě tam vezmu :-)
Odpovědět
Berny ty kanec,to abych jel s Hartym jinak se tam nikdy nepodívám.Krasný ulovky-jen tak dál 😊
Odpovědět
Ahoj všichni,poradi mi někdo kde mám hledat vysvětlivky pro značky námořních map co je na dně za dno? fS Sh ....atd..no hledám co je písek. Díky
Odpovědět
Odpovědět
Nabízíme uvolněný pokoj na této super lokalitě. V termínu od 17.8. do 26.8. na 90 % volný již od 15.8. (budeme vědět do týdne) za super cenu. Víc info na 608327287. Jako motivaci posílám fotku z loňského srpna
Odpovědět
Nebylo to jen o polacích. Na vláčku od 15 m do 50 m jsme chytali i krásné obecňačky.
Odpovědět
Cendo díky za vyčerpavající tajenku😀hned se mi bude lépe spát😀
Odpovědět