Hasvik, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 23°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Veiholmen 2017

Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)

Odpovědět

Ahoj tam na Veiholmenu;-)

Video moc krásné a halibeli 60kg velka gratulace😁

Srpen nebo září určitě letos do třetice pojedu. Petru zdar Z.

Už ať jsme tam. Proc je to září tak daleko . . .  😕

Jako pozdrav klukům na Veiholmen, posílám vzpomínkové soukromé video z Května.

https://m.

Michale neboli Pepo, tak jsem se zase po dlouhé době zasmál :-)  je z toho cítit ta pohoda a jak jste si to užili a vovovovotom to je...

😁😁😁

Parádní vídeo,kucí!!!!

"Michal" s "Jakubem" řádili!

Palec hore!                                                                                                                                                                                                                                                     Video inicualizuje nostalgické vzpomínky na náš dubnový pobyt 10. -20. 4. 2017 s tím rozdílem, že první 4 dny jsme kvůli větrnému počasí vůbec nevyjeli. Větrno bylo téměř po celém Norsku. Ostatní dny jakž-takž. Množství a velikost úlovků nesrovnatelné, i když  "štamgasti" měli celkem úspěch. Přesto se na podzim na Veiholmen těšíme o to víc.

pekne video pohodova parta je videt jak si uzivate rybolov a pobyt v norsku    diky za  nej     boja

Po dlouhé době jsem se u videa z Norska nenudil. Takto si představuji dovolenou a rybařinu.Dobrá parta,moře,rybářské zážitky,večery s něčím dobrým,ale především s dobrými kamarády,kdy ryby nejsou to nejdůležitější.Vtipný a pěkný.

Pájo, Pepíku! Klobouk dolů! Parádní video!!! :-)

Ahoj Pájo..neskutečná záležitost. Myslím, že směle konkurujete Michalovi i Jakubovi, nedivil bych se, kdyby vás angažovali do nějakého ze svých videí.. Palec max.nahoru!!!!

My, kvůli nepřízni počasí, jen paběrkujeme na pstruhových jezerkách a potocích, ale je to krásné paběrkování..dnes cca 10 kousků pstruha, největší dva(37 a 36cm) jsme ponechali na skvělou večeři.

Ahoj kluci

Parádní kino

Byli jsme na Veiholmenu  letos ve stejném termínu s vámi a tak mohu potvrdit - nachytali všichni krásný ryby - stejně jako loni.

Máte něco podobnýho z vašich předešlých výprav ?

Davide takový video by dost slušelo i vašich  stránkách rybolovsmola - ale je třeba koupit vlastnická práva  a to nebude při kvalitě a profesionalitě videa asi levný :)

Ahoj kluci Parádní kino Byli jsme na Veiholmenu letos ve stejném termínu s vámi a tak mohu potvrdit – nachytali všichni krásný ryby – stejně jako loni. Máte něco podobnýho z vašich předešlých výprav ? Davide takový video by dost slušelo i vašich stránkách rybolovsmola – ale je třeba koupit vlastnická práva a to nebude při kvalitě a profesionalitě videa asi levný :)

S poplatek počítám!! :-)

S velikou pokorou děkuji všem za kritiku k videu. Je to první film, který jsem pustil do světa. CHtěli jsme udělat "<span style="text-decoration: underline;">tak trochu jiný film</span>" ale mysleli jsme si s Pepou, že něco takovýho nemůže, kromě nás dvou, nikdo ocenit, ale hlavně pochopit, o co nám šlo...

Soudě podle komentářů tady, ale i mnoha, které mi chodí soukromě, jsme se zmýlili. JegrHanz, Piva a další to nakonec vystihli přesně.

Je jasný, že je vás hodně, kteří to máte stejně jako my. I to je super vědět.

Minulý rok jsme Pájo nic netočili, ale zase určitě budem.

Každý kdo se do něčeho podobného pustí ví, jak je to časově náročné. Když to vezmu za sebe. Řídím loď a to znamená poslední nahazuješ a první vytahuješ před přejížděním. Když se pohybuješ někde okolo ostrůvků a td. kde musíš být opatrný a do toho natáčet, tak je to opravdu náročné.  Čím víc natočíš, tím víc máš z čeho vybrat. Při prvním natáčení jsem točil vše možné, ale nebylo vše k použití. Loni jsem si dával trošku víc záležet a bylo to při výběru znát. Další je jakou má autor představu o tam jak to má vypadat a jak má být film dlouhý. Já to video dělám pro naší partu, abychom měli na co v zimě vzpomínat a  čemu se zasmát a vovovov tom to přeci je:-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.