Ubytování a lodě: Ubytování dostačující , sice by nějakej ten čtvereční metr navíc nevadil, ale těch pár dnů se tam dá přežít. V pokojích bych uvítal více polic na odkládání, těch se nedostává a prádlo není kam vyložit a skříně jsou moc malé. V obytné místnosti to samé- chtělo by to police navíc. Přiznávám že málokdo vozí tolik bordelu jako já a Fredy a těm normálním to asi stačí. Postele měkké mnohem více než jsem zvyklí , ale vůbec to nevadilo a spal jsem jako medvěd a záda nebolela. Místnosti jsou skvěle odhlučněné jak z venčí, tak pokoje mezi sebou-to teda všude není a příjemně to překvapilo. Lodě malé, nízké které jsou na vláčení asi ty nejlepší-nic nepřekáží a je blízko k hladině. My jsme měli objednanou loď na víc a tak druhá loď byla s kabinkou. I když ta byla na vláčení méně prostorná její přednosti jsme objevili záhy při nepřízni počasí.-Pro dva na vláčení dostačující a prostor na odkládání super. Bohužel její spotřeba benzínu byla dvojnásobná.-Nicméně v jiných lokalitách propálíme benzínu stejně ba i více.Na druhé lodi absence GPS nám nevadila protože jsme bili informování a měli jsme svojí.