Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Veiholmen 2017

Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)

Odpovědět

Zdravím Slavu a spol.  na Veiholmen. Je vidět, že se nenudíte  "papučová kultúra " to mě pobavilo.

Zítra napíšu další.

Ubytování a lodě: Ubytování dostačující , sice by nějakej ten čtvereční metr navíc nevadil, ale těch pár dnů se tam dá přežít. V pokojích bych uvítal více polic na odkládání, těch se nedostává a prádlo není kam vyložit a skříně jsou moc malé. V obytné místnosti to samé- chtělo by to police navíc. Přiznávám že málokdo vozí tolik bordelu jako já a Fredy a těm normálním to asi stačí. Postele měkké mnohem více než jsem zvyklí , ale vůbec to nevadilo a spal jsem jako medvěd a záda nebolela. Místnosti jsou skvěle odhlučněné jak z venčí, tak pokoje mezi sebou-to teda všude není a příjemně to překvapilo.    Lodě malé, nízké které jsou na vláčení asi ty nejlepší-nic nepřekáží a je blízko k hladině. My jsme měli objednanou loď na víc a tak druhá loď byla s kabinkou. I když ta byla na vláčení méně prostorná její přednosti jsme objevili  záhy při nepřízni počasí.-Pro dva na vláčení dostačující a prostor na odkládání super. Bohužel její spotřeba benzínu byla dvojnásobná.-Nicméně v jiných lokalitách propálíme benzínu stejně ba i více.Na druhé lodi absence GPS nám nevadila protože jsme bili informování a měli jsme svojí.

Včera jsem vyrazili brzo ráno a opravdu to stálo za to!!! :-)

Tomu říkám vejřad.. 😁. Parádní fišky. Jel bych hned znovu....

https://vimeo.com/221183960

Včera tady běhali místní kluci s dronem a tohle je výsledek!! Nádhera :-)

Joooo, vypada to moooc hezky, zvlaste kdyz je pocasi. Tak ted asi chytate pekne neee, kdyz je tak kraasne :-)

Joooo, vypada to moooc hezky, zvlaste kdyz je pocasi. Tak ted asi chytate pekne neee, kdyz je tak kraasne :-)

Jj. Chytá se jako o život. Hlavně polaci na vláčku, takže na zoomy :-)

To je peckovní video:-)

To je peckovní video:-)
Když tam vidím ten žlutej dům, tak bych jel hned znovu. Počasí sleduji z domova a je tam lépe než když jsme tam byly my, co Pivko? Ale i tak to tam bylo super a o parádní ryby nebyla nouze. Příště to rozjedeme -tedy alespoň doufám. Jinak zdravím borce na Veiholmenu, Otu, Bernyho a Homreho.-Berny ještě jednou díky za boty, když jsi vzal čáru dříve.

Kluci německý proste umí!!! Halík 158cm!!! Váha cca 60kg!!!! Neuvěřitelná ryba!! ;-)

To je macek.Gratulace.Neviš na co a kde?

To je macek.Gratulace.Neviš na co a kde?

U těch levých ostrovů na žluto-hnědou gumu tak 15cm velkou.

Perfect !!!!! Gratulace :-) :-)

To je moc pěkný kousek.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno