Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
slabé přeháňky
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Veiholmen 2017

Je nejvyšší čas založit diskuzi i pro Veiholmen :-)

Odpovědět

Ahoj,

trochu se nám rozpadla parta na ZÁŘÍ ... do apartmánu pro 6 jsme 2 (ročník 75) . Najdeme další nadšence podobného stáří ?  Termín 16.9.-23.9.

Ideálně dvě dvojice aby to bylo na pokoje a lodě :-)

Info : holzby@seznam.cz

Připojuji se s díky k Michalovi. Veiholmem je výborná lokalita s bohatou pestrostí ryb. Rádi se tam s vámi za rok sejdeme  Pepo s Pájou

Připojuji se s díky k Michalovi. Veiholmem je výborná lokalita s bohatou pestrostí ryb. Rádi se tam s vámi za rok sejdeme Pepo s Pájou

Zdravím Vás chlapi.

Jsem rád, že vám u nás líbí a doufám, že si zase přijedete naplnit sny a bedny zase někdy příště :-)

Hombre, Berny, Oťas :-)

100% 😁😁😁,bez debat!!

Paja z Ústí zdraví Kraslice. Jsem potěšen, ze se vám zadarilo. Příště na ty mniky zajedem spolu všichni. A to by bylo, aby nám někomu nepřišel nejakej dvoumetr. Příští rok domluvíme společný termín. Tento rok už mi to nevyjde. Díky za komentáře. Sám vím jaký to je, když spolu party mezi sebou nemluví, aby náhodou někdo nechytl větší rybu.

No jistě!!Akorat musime přesvědčit Karlose,aby už nečapal ty žraločky a zkusil mnička😁😁

A máte se na co těšit,protože budou změny v lodním parku :-)

Pepíku, ty taky prozradíš, co víš!! :-)

Tak už jen 7 a jedem na rybky, docela se těšíme......

Ako je to na Veiholmen ked sa rozfuka? Do kolko m/s sa da este v pohode chytat? Dik za info.

No ked sa rozfukááááá tak je to skrátka rozfukanéééé :-)))) já osobně si na Veiholmenu zableju i v 5 m/s .No ale ted vážně ....každý má hranici jinde i pro to do kolika se dá v pohodě chytat .Na Veiholmenu jsou místa kde se dá schovat a chytat i ve větru .Myslím že budeš s touto lokalitou spokojen to mi věř :-)))

No ked sa rozfukááááá tak je to skrátka rozfukanéééé :-)))) já osobně si na Veiholmenu zableju i v 5 m/s .No ale ted vážně ….každý má hranici jinde i pro to do kolika se dá v pohodě chytat .Na Veiholmenu jsou místa kde se dá schovat a chytat i ve větru .Myslím že budeš s touto lokalitou spokojen to mi věř :-)))

ďakujem za info :)

Pepíku, ty taky prozradíš, co víš!! :-)

Schválně to prozrazuji :-)  :-)

Dnes jsme dorazili na Veiholmen. Vybalili jsme věci, proviant a něco dospali. Teď už po jídle a začali jsme z přípravou prutů. Zítra přebereme lodě a už jen čekat a doufat v přízniví vítr.

Tak, ať Vám berou.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.