Cau nevite jak jsou plne trajekty,jedeme kveten v patek 12,45hod sasnitz treleborg nechci si zablokovat jizdenku,kdyz uz ted propada jestli ho nestihnu dik
Cau nevite jak jsou plne trajekty,jedeme kveten v patek 12,45hod sasnitz treleborg nechci si zablokovat jizdenku,kdyz uz ted propada jestli ho nestihnu dik
Vzhledem k tomu že trajekt jede na otočku tak nás skutečně z kajuty vyhodili aby stačili uklidit.
Odpovědět
Tak me z Periscope prendali trajekt na rano,radeji driv nez by byl obsazeny
Odpovědět
Dnes trajekt Rost - Trell a zpět, na konec června. WV transportér+5, 4kajuta tam i zpět - Stena 460E, TT LINE 400E
Odpovědět
Dnes jsem dostal info, že Sasnitz-Trelleborg jezdí jen 1x denně. Je to pravda?
Odpovědět
Jednou denně jezdí mimo sezonu,dvakrát v sezoně.Mrkni na periskope je tam jízdní řád od 1.1.
Odpovědět
Ahoj, tak tohle mě docela dostalo. Fakt to jezdí tak podělaně!
No ale mám dotaz: jestliže nahradili cca 4h periodickej spoj (který byl každý docela vytížený) tímto pendláčkem jednou alias dvakrát denně, jak ta hromada lidí teď jezdí?
Existuje nějaká adekvátní alternativa?
Odpovědět
jak uz jsem tu psala v rijnu, u Stena Line mi rekli, ze zatim bude takovy jizdni rad, jako ted je a ze v prubehu roku se uvidi. Takze neni vylouceno, ze se to treba jeste zmeni. Ale nejdriv to budou vedet nekdy v kvetnu - podle meho jeste pozdeji.
viz stranka 5 teto diskuze.
Odpovědět
Thomas
Samosebou že alternativy jsou.
1. Rostock - Trelleborg (trajekt)
2. Rostock - Gedser (trajekt) + most Kobenhavn-Malmo
3. Rostock - Gedser (trajekt) + Helsingor - Helsinborg (trajekt)
4. Puttgarden - Rodby (trajekt) + most nebo trajekt (viz 2. a 3.)
5. Swinoujscie - Ystad (trajekt)
6. Swinoujscie - Trelleborg(trajekt)
7. Kiel - Oslo (trajekt)
8. Mosty Dánsko - Švédsko
9. Grenaa - Varberg (trajekt)
10. Frederikshavn - Goteborg (trajekt)
11. Trajekty z Dánska do Norska z Hirtshalsu
a našli by se určitě ještě nějaké alternativy. Záleží také na tom kam se chystáte.
Odpovědět
Dle mých zkušeností to moc nevadí že ten Sassnitz takhle ořezaly. Časově i na kilometry ujeté v autě v tom není téměř žádný rozdíl oproti tomu když se jede Rostock -Gedser a potom most.
Odpovědět
to Radyn: to jo, ale když jedeš mraky hodin na Soroya tak tento noční trajekt Rostock-Trelleborg je parádní. Vyspinkáš se za příjemného houpání vlnek jak doma v posteli;-)
Odpovědět
Díky ze výčet možností.
Pro naši partu jsou ty odjezdové termíny špatné, tak teď to bude jen o tom najít vhodnou/lepší alternativu.
Škoda, za ty roky jsme si už tak nějak zvykli.
Odpovědět
Já bych doplnil alternativu hlavně pro Moraváky a Slováky. Gdaňsk-Nynashamn(Stokholm) .Jezdí sice obden, ale my už jinudy nejezdíme. Trasa na sever se krásně rozdělí a v polovině Švédska nasedáme do auta absolutně v poho. Cesta trvá 19 hodin.(18h-13h z obou směrů) Pouze trajekt oboustraně stojí asi 2000kč+2300 kajuty na 1 osobu. Rozpočet je na 6 osob + auto do 2,2m výšky.
Odpovědět
[citace]meky napsal: Já bych doplnil alternativu hlavně pro Moraváky a Slováky. Gdaňsk-Nynashamn(Stokholm) .Jezdí sice obden, ale my už jinudy nejezdíme. Trasa na sever se krásně rozdělí a v polovině Švédska nasedáme do auta absolutně v poho. Cesta trvá 19 hodin.(18h-13h z obou směrů) Pouze trajekt oboustraně stojí asi 2000kč+2300 kajuty na 1 osobu. Rozpočet je na 6 osob + auto do 2,2m výšky.[/citace]
Aj my sme nad tým uvažovali ale lepšie nám vyšla trasa nočným trajektom Tallin-Helsinky, spiatočný lístok 660€ (9,5 hod. tam a 13,5hod späť) aj s kajutami pre 8 ľudí a raňajkami, teda cca 83€ na osobu.8-)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...