Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 181 odpovědí. Do diskuze (68 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel JAKABO a poslední změna proběhla před 9 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 182)
  • Autor
    Chebak
    Člen
    (58 odpovědí)

Vzhledem k tomu že trajekt jede na otočku tak nás skutečně z kajuty vyhodili aby stačili uklidit.

Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

Tak me z Periscope prendali trajekt na rano,radeji driv nez by byl obsazeny

mikr
    Účastník
    (204 odpovědí)

Dnes trajekt Rost – Trell a zpět, na konec června. WV transportér+5, 4kajuta tam i zpět – Stena 460E, TT LINE 400E

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

to mikr: máš noční nebo denní trajekt?

mikr
    Účastník
    (204 odpovědí)

Odjezd – TT LINE 23:00, STENA 22:45

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dnes jsem dostal info, že Sasnitz-Trelleborg jezdí jen 1x denně. Je to pravda?

sob
    Člen
    (94 odpovědí)

Jednou denně jezdí mimo sezonu,dvakrát v sezoně.Mrkni na periskope je tam jízdní řád od 1.1.

Tomáš
    Člen
    (14 odpovědí)

Ahoj, tak tohle mě docela dostalo. Fakt to jezdí tak podělaně!

No ale mám dotaz: jestliže nahradili cca 4h periodickej spoj (který byl každý docela vytížený) tímto pendláčkem jednou alias dvakrát denně, jak ta hromada lidí teď jezdí?

Existuje nějaká adekvátní alternativa?

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

jak uz jsem tu psala v rijnu, u Stena Line mi rekli, ze zatim bude takovy jizdni rad, jako ted je a ze v prubehu roku se uvidi. Takze neni vylouceno, ze se to treba jeste zmeni. Ale nejdriv to budou vedet nekdy v kvetnu – podle meho jeste pozdeji.

viz stranka 5 teto diskuze.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Thomas

Samosebou že alternativy jsou.

1. Rostock – Trelleborg (trajekt)

2. Rostock – Gedser (trajekt) + most Kobenhavn-Malmo

3. Rostock – Gedser (trajekt) + Helsingor – Helsinborg (trajekt)

4. Puttgarden – Rodby (trajekt) + most nebo trajekt (viz 2. a 3.)

5. Swinoujscie – Ystad (trajekt)

6. Swinoujscie – Trelleborg(trajekt)

7. Kiel – Oslo (trajekt)

8. Mosty Dánsko – Švédsko

9. Grenaa – Varberg (trajekt)

10. Frederikshavn – Goteborg (trajekt)

11. Trajekty z Dánska do Norska z Hirtshalsu

a našli by se určitě ještě nějaké alternativy. Záleží také na tom kam se chystáte.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Dle mých zkušeností to moc nevadí že ten Sassnitz takhle ořezaly. Časově i na kilometry ujeté v autě v tom není téměř žádný rozdíl oproti tomu když se jede Rostock -Gedser a potom most.

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

to Radyn: to jo, ale když jedeš mraky hodin na Soroya tak tento noční trajekt Rostock-Trelleborg je parádní. Vyspinkáš se za příjemného houpání vlnek jak doma v posteli;-)

Tomáš
    Člen
    (14 odpovědí)

Díky ze výčet možností.

Pro naši partu jsou ty odjezdové termíny špatné, tak teď to bude jen o tom najít vhodnou/lepší alternativu.

Škoda, za ty roky jsme si už tak nějak zvykli.

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Já bych doplnil alternativu hlavně pro Moraváky a Slováky. Gdaňsk-Nynashamn(Stokholm) .Jezdí sice obden, ale my už jinudy nejezdíme. Trasa na sever se krásně rozdělí a v polovině Švédska nasedáme do auta absolutně v poho. Cesta trvá 19 hodin.(18h-13h z obou směrů) Pouze trajekt oboustraně stojí asi 2000kč+2300 kajuty na 1 osobu. Rozpočet je na 6 osob + auto do 2,2m výšky.

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

meky napsal: Já bych doplnil alternativu hlavně pro Moraváky a Slováky. Gdaňsk-Nynashamn(Stokholm) .Jezdí sice obden, ale my už jinudy nejezdíme. Trasa na sever se krásně rozdělí a v polovině Švédska nasedáme do auta absolutně v poho. Cesta trvá 19 hodin.(18h-13h z obou směrů) Pouze trajekt oboustraně stojí asi 2000kč+2300 kajuty na 1 osobu. Rozpočet je na 6 osob + auto do 2,2m výšky.

Aj my sme nad tým uvažovali ale lepšie nám vyšla trasa nočným trajektom Tallin-Helsinky, spiatočný lístok 660€ (9,5 hod. tam a 13,5hod späť) aj s kajutami pre 8 ľudí a raňajkami, teda cca 83€ na osobu.8-)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 182)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...