Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Trajekt

Cau nevite jak jsou plne trajekty,jedeme kveten v patek 12,45hod sasnitz treleborg nechci si zablokovat jizdenku,kdyz uz ted propada jestli ho nestihnu dik

Odpovědět

my sme objednávali minulý týždeň Rostock-Trelleborg za 55, späť trelleborg-sassnitz za 35.. peugeot partner teepee + 3 osoby v máji/květnu:-)

[citace]vaga01 napsal:

my sme objednávali minulý týždeň Rostock-Trelleborg za 55, späť trelleborg-sassnitz za 35.. peugeot partner teepee + 3 osoby v máji/květnu[/citace]

Jj . Ta cena sedí, ale noční je dražší. Po zkušenostech z loňska už trajekt jedině dopředu protože je to jistota ceny. A opravdu ten rozdíl může být i 100eur .

Zdravím,

taky jsme objednali trajekt u Stenaline a vyjde nás cesta tam i zpět na 66 ÉČEK.Zaplatil jsem hned a rezervaci mám již v mailu.Loni jsme to takhle taky dělali a ušetřili jsme taky.Jo a jedeme až přelom srpna a září.

Objednávka trajektu Rostok-Gedsr a Helsinbork-Helsingork přes p. Vágnerovou se společností Scandlines na srpen naprosto bez problémů.

Také jsme jednou přijeli o trajekt dřív a vzali nás bez nějakých problémů.Už abychom byli na lodi.

to kvlada: na kolik vás trajekt vyšel? Letos chceme udělat změnu trasy a uvažujeme o tomto spojení.Taky jedem srpen :-D

Netušíte, aké sú vekové hranice pasažierov na trajektoch v Norsku?

Ako je to s deťmi a ako so seniormi.

Na stránkach fjord1.no som ton zatiaľ nenašiel.

Trajekt Rostok-Gedser+Helsingor-Helsinbork a zpáteční 415 EUR,

11 630 Kč

Na cestě tam spíme v Hamaru-šest lidí 7 000 Kč se snídaní.

Žádný luxus,ale slušné.

Kvlada

[citace]kvlada napsal:

11 630 Kč

Žádný luxus,ale slušné.

Kvlada [/citace]

Není to trochu drahé? :-?:-?:-?:-?:-?

Já tedy jen vzhledem k tomu, za kolik se dá koupit kupříkladu Rostock - Trelleborg nebo Sasnitz - Trelleborg. Trasa Rostock - Gedser + H+H nic neušetří, ani čas, ani kilometry. :-):-)

[citace]DOSKY napsal:

kvlada napsal:

11 630 Kč

Žádný luxus,ale slušné.

Kvlada

Není to trochu drahé? [/citace]

Tak to je teda sakra drahé. Když si vezmu cestu Sassnitz-Treleborg že se dá pořídit za 66eur jedním směrem. Za takové peníze bych to nikdy nekoupil :-D:-D.

Ještě jsem zapoměl,že táhneme za Trafikem nákladní přívěs a cena je za šest lidí,zdá se Vám to drahé?(415 EUR - tam i nazpátek)

No jó, ale o vleku jsi původně nemluvil. A ceny za vlek fakt neznám. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jezdíme v květnu stejnou trasu taky v šesti lidech Vianem s vlekem a platíme přibližně stejně bez objednaní,ale letos to chceme taky zkusit objednat přes p.Vágnerovou.

[citace]Radyn napsal:

Tak to je teda sakra drahé. Když si vezmu cestu Sassnitz-Treleborg že se dá pořídit za 66eur jedním směrem. Za takové peníze bych to nikdy nekoupil .[/citace]

Da se poridit za 299 SEK jednim smerem, tzn. 33 EUR. :-) Uz jsem to tak kupoval. Za 66 mas zpatecni, kdyz to dobre trefis...

Vloni jsem nazpátek nezabukoval a trajekt byl plný,zdržení 2 hod,vím že to není moc,ale po 20 hodinové cestě je to nemilé

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!