Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 18°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Trajekt

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 … 13 Další »
Martin Rollo
15.04.2010 ID: 524044

Cau nevite jak jsou plne trajekty,jedeme kveten v patek 12,45hod sasnitz treleborg nechci si zablokovat jizdenku,kdyz uz ted propada jestli ho nestihnu dik

0
Odpovědět
Mirek Příhonský
20.04.2012 ID: 1036014

Aktuálně dnes Rostock-Trelleborg auto VW Multivan +4 = 123,-E bez zabukování předem, nafta 1.47lt

0

Odpovědět

kaqpa
11.01.2014 ID: 1077626

Zdarec lidi, máte někdo zkušenosti s trajektem Tallin (Estonsko)--> Helsinki? Na srpen 2014 mi to ukazuje nejnižší cenu 290 EUR (8 lidí, transit). Na to, že trajekt jede jen 2,5hod se mi to zdá jako strašná pálka. To už to můžem vzít přes Rusko :-D

Pro porovnání trajekt Turku-Stockholm ta stejná grupa, přes celou noc i s 2 kajutama 350 EUR.

0

Odpovědět

janka
21.01.2014 ID: 1078214

Sezona nam pomalu zacina a mnozi se opet dotazy na trajekty. Chtela jsem jen pripomenout, ze byly zalozeny nové webové stránky trajektové spolecnosti Stena line v češtině.

Stena line cesky

Další zajímavosti se dočtete také na

Blog Stena line

0

Odpovědět

meky
22.01.2014 ID: 1078230

[citace]kaqpa napsal: Zdarec lidi, máte někdo zkušenosti s trajektem Tallin (Estonsko)--> Helsinki? Na srpen 2014 mi to ukazuje nejnižší cenu 290 EUR (8 lidí, transit). Na to, že trajekt jede jen 2,5hod se mi to zdá jako strašná pálka. To už to můžem vzít přes Rusko

Jeli jsme to, ale konkrétnosti již nevím. Jeli jsme jen jednosměrnou do Helsinek. Od "manažera" vím, že to bylo hodně drahé, ikdyž cesta trvá 2 hoďky.Dražší než Rostok-Treleborg.Odjezd lodě byl kolem 9.h ráno. Spali jsem v hotelu kousek od přístavu. Jinak Tallin je nádherné starobylé město a vyplatí se jeho prohlídka(na centrum stačí 4h).

0

Odpovědět

kodl1
22.01.2014 ID: 1078231

Zdravím.

Objednávali jsme si tento týden trajek od STENA LINE na nových webových stránkách.Trasa Rostock - Trelleborg.Moc to zatím nefunguje.Nešlo zabukovat lístky na srpen.Kontaktovali jsme je telefonicky a byly docela překvapeni že jim to zatím moc nefunuje.Komunikace byla pouze anglicky nebo německy.Česky s námi nechtěl nikdo mluvit.Máte již někdo nějaké zkušenosti objednávky na nových stránkách od STENA LINE.

Tak doufám že se polepší.

Díky za info.

0

Odpovědět

Luboš LUCIUS
22.01.2014 ID: 1078235

To kodl 1

Taky mě to nešlo,zkoušel jsem to několikrát , tak jsem šel na jejich oficiální stránky - verzi v angličtině a musel jsem se tam přihlásit, pak už to jde.

Myslím si , že to zbytečně komplikují.

0

Odpovědět

bulik
22.01.2014 ID: 1078249

[citace]kodl1 napsal:

Zdravím.

Objednávali jsme si tento týden trajek od STENA LINE na nových webových stránkách.Trasa Rostock - Trelleborg.Moc to zatím nefunguje.Nešlo zabukovat lístky na srpen.Kontaktovali jsme je telefonicky a byly docela překvapeni že jim to zatím moc nefunuje.Komunikace byla pouze anglicky nebo německy.Česky s námi nechtěl nikdo mluvit.Máte již někdo nějaké zkušenosti objednávky na nových stránkách od STENA LINE.

Díky za info.[/citace]

my jsme si objednávali minulý týden na českých stránkách Steny trjekt Sassnitz-Trelleborg a zpět na srpen zcela bez problémů za příjemných 66€, takže u nás spokojenost

0

Odpovědět

Dan666
25.01.2014 ID: 1078482

[citace]kodl1 napsal:

Zdravím.

Díky za info.[/citace]

Zdravím, dnes jsme se pokoušeli objednat tu samou trasu Rostock - Trelleborg na červen, ale marně. Pokud to už někdo objednával (tuto trasu - auto 6m/výška 2,4m), povedlo se mu to? Díky za zprávu.

0

Odpovědět

Holzby
25.01.2014 ID: 1078500

Ahoj,

já jsem objednával Rostock-Trelleborg na září, ale jde to jen na německých stránkách www.stenaline.de . Dokonce jsem to koupil i včetně kajuty a cesty zpět.Je to na osobák, ale myslím že ani s dodávkou nebude problém. Ty co jsou v češtině jsou nějaký seknutý a píše to že chybí data.

Rostock-Trelleborg 22:45 za 75 EUR , kajuta pro 4 za 89 EUR

Cesta zpět Trelleborg-Sassnitz za 33 EUR :-)

0

Odpovědět

janka
25.01.2014 ID: 1078503

Na problem s trasou Rostock Trelleborg na ceskych strankach byla Stena lina upozornena v prisla mi zprava, ze se tomu budou co nejdrive venovat. Tak uvidime ...

To Holzby

Pokud jedete dodavkou a mate jizdenku na osobni auto, pripravte se na to, ze budete pravdepodobne doplacet rozdil v cene.

0

Odpovědět

plukas
25.01.2014 ID: 1078505

Já si objednávám trajekty přes tuto agenturu. Lze to buď e-mailem nebo telefonicky. Paní Vágnerová je velice ochotná. Odpadá vyhledávání trajektových spojů, udělá Vám cenovou kalkulaci atd.

Připojuji kontakt:

Michaela VAGNEROVÁ

Ile de Beauté Voyages s.r.o.

Olomoucká 14

618 00 BRNO

IČO 26947056

DIČ CZ26947056

tel. + 420 5 412 158 93

fax + 420 5 412 470 77

e-mail: info@korsika.cz

http://www.korsika.cz

http://www.trajekt.cz

pracovní doba (les heures de travail):

pondělí - čtvrtek (du lundi au jeudi): 08:30 - 15:30 hod.

pátek (vendredi): 08:30 - 15:00 hod.

0

Odpovědět

Dan666
26.01.2014 ID: 1078526

Díky všem za zprávu.

0

Odpovědět

Holzby
26.01.2014 ID: 1078530

[citace]janka napsal:

Na problem s trasou Rostock Trelleborg na ceskych strankach byla Stena lina upozornena v prisla mi zprava, ze se tomu budou co nejdrive venovat. Tak uvidime ...

To Holzby

Pokud jedete dodavkou a mate jizdenku na osobni auto, pripravte se na to, ze budete pravdepodobne doplacet rozdil v cene. [/citace]

Neboj, jedeme osobákem. Bylo to myšleno tak, že asi ani objednávka dodávky přes .DE, nebude problém.

0

Odpovědět

Piva
26.01.2014 ID: 1078558

Nevíte proč už nejezdí trajekt Sassnitz-Treleborg kolem 22.00 ? jeli jsme v ten čas loni a bylo to pro nás nejleší. Termín 1. května

0

Odpovědět

Jan králík
26.01.2014 ID: 1078563

Také objednávám už několik let u této agentury,vždy bez problému za celkem dobré ceny.Jezdime do Norska asi 17let.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 … 13 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.