11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
11.5.2020 jsme měli odjíždět do Norska . Nevypadá to dobře. Dnes mi psal Nor, že je u nich téměř vše zavřené. Školy, obchody, fabriky....
Máte někdo nějaké další informace?
Vložte někdo ten souhlas od Dinturu. Ať vidíme jak to vypada. Děkuji. Honzak 🐟🎣🇨🇿🇳🇴🇸🇰
Odpovědět
Je to potvrzení o pobytu. Je to stejné jako faktura. Ještě mám i mail od majitele že budeme trávit karanténu u něj. P
Odpovědět
4 Honzak, nám Dintur žádné potvrzení nedal. Napsali jsme Norovi majiteli a ten nám poslal mail s přesnou adresou a na hranicích to máme ukázat, že tam budeme trávit karanténu.
Odpovědět
Nam dintour napsal z mame pockat ze se situace muze zmenit. 10dni pred odjezdem nam napsali mail zr nam to rusi a at v zadnem pripade necestujeme do Norska a poslali nam voucher
Odpovědět
prave prekrocene hranice z norska do svedska pri mo i rane. ziadne kontroly z ani do norska.
Odpovědět
Dnes na Halsu přijela parta kluků, na hranici se pouze celníci zeptali kam jedou a ukázat pasy přes zavřené okénko a tradá do Norska
Odpovědět
Bude mi stacit obcanka? Nebudou chtit za teto situace pas?
Odpovědět
Nas na Norskych hraniciach nik nekontroloval, prvy den a hned toto. Kelery musime brat len nad 70 cm, dnes uz zvysujeme na 80, inac by.sme kvotu zajtra naplnili. Sem tam sa stane ze na nahod bez zaberu ale vacsinou ak ryba odpadne tak hned skoci ina. Po prvom dni sme sa ledva doplazili vecer do posteli. Pozdravuju Duhan, Jozko a Mino zo Snillfjordu kde je aktualne 5 ryb partii (kemp takmer prazdny).
Odpovědět
bože, to se tak hezky čte, škoda že tam jedu jen na skok, vůbec se to nevyplatí, ale strašně se mi tam chce, tak asi pojedu sám, leda že by se našel stejný blázen, jako jsem já
Odpovědět
My mame odjazd 11.9. Ale Roan nepríjma.
Neviete o niečom, kde majú sólo ubytovanie a rybárov z ČR vezmú?
Odpovědět
Stipko: my výpravu od 10.9. (pobyt 12.-19.9.) do osamocen0ho domu rušíme. Můžu se Ti zeptat. Pošli kontakt na mail lblblb@volny.cz a kolik Vás má být, pošlu Ti víc informací.
Odpovědět
Ahoj chlapy mám dotaz jak je to s karantenou když budu pobývat 14 dni před odjezdem v Německu čím se to prokazuje stačí mi potvrzeni od zaměstnavatele nebo musím zajít na nějaký DDR úřad dik za info
Odpovědět
Nas na Norskych hraniciach nik nekontroloval, prvy den a hned toto. Kelery musime brat len nad 70 cm, dnes uz zvysujeme na 80, inac by.sme kvotu zajtra naplnili. Sem tam sa stane ze na nahod bez zaberu ale vacsinou ak ryba odpadne tak hned skoci ina. Po prvom dni sme sa ledva doplazili vecer do posteli. Pozdravuju Duhan, Jozko a Mino zo Snillfjordu kde je aktualne 5 ryb partii (kemp takmer prazdny).Zdravím Vás.Snillfjord nám tohto roku po rokoch zakázali.Prajem veľa pekných zážitkov a pekných úlovkov.Ryby sú blízko alebo chodíte až k barandovu.
Odpovědět