Na Soroya začíná sezóna lovu skrejí. Minulý týden se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí.
Na Soroya začíná sezóna lovu skrejí. Minulý týden se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí.
Myslím si, že po Rudově řádění už nemá cenu jezdit na Halibut festival, ten je vybral, jako včely.
Odpovědět
Joo Rudánek je šikovnej a ví jak na ně......je to starej norskej vlk odkojený Korlinem.
Velká gratulace k halíkům.Také mi posílal foto,ale nevím míry ani váhy?
Odpovědět
Když se to umí, tak je to brnkačka....
Pěkný kousek, gratulace ,,norskému vlku,, :-)
Odpovědět
to Vlabla: my taky vyrážíme 18.8. na jakou chalupu jedete? My Vaagan D
Odpovědět
Mám pro vás report z uplynulých dní. Počasí proměnlivé, když se zatáhne , tak berou tresky a keleri na šelfu. Za jasných dní je dobré se věnovat lovu halibutů. Největší treska měla 20kg.
Odpovědět
Tento víkend se hodně dařilo v Hasfjordu, halibuti a velké tresky. Vše doprovázené krásným letním počasí.
Odpovědět
Daří se i v Hasviku, mladí začátečníci se krásně trefili do halibutů.
Odpovědět
Já přidám taky jednu Náladovku. Večerní fotku z Hasfjordu z našeho červencového pobytu. Lépe řečeno lehce popůlnoční. Z těch mých letošních se mně zdá asi nejzajímavější.
Odpovědět
Ten, kdo v uplynulých dnech neulovil na Soroya halibuta, musel nástrahu nahazovat na břeh. :)
Odpovědět
Je to neskutečné, včera kluci vyjeli jen kousek před zub a po 2h přemluvili dalšího halibuta na gumovou rybu, hloubka 30m.
Odpovědět
Omlouvám se ze jsem nereagoval ale byl jsem v zahraničí jedeme 18 ale o chatě nic moc nevím zařizuje to kolega ale snad je to k Ornulfovi , jinak bych chtěl poděkovat Simovi za reporty podle toho co je vidět tak je na co se těšit
Odpovědět
Včera uloven na Soroya mezi Vaaganem a Breivikbotn obrovský Ďas. Hloubka 60m, nástraha pilker 400g ve tvaru ryby.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...