Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -1°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 5°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 27°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Aktuální info Soroya 2016

« Předchozí 1 … 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 … 48 Další »
Sim
17.03.2016 ID: 665938

Na Soroya začíná sezóna lovu skrejí. Minulý týden se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí.

0
Odpovědět
Sim
17.07.2016 ID: 1263274

Včera parádně zabodovala polská družina na Vaaganu. Pochytali až 18kg tresky a mezi nimi se objevil i 110cm halibut. To vše za náherného počasí.

2-8 1-8 3-5 4-4 5-1 6-1 7-1 8-1
0

Odpovědět

Navarchus
19.07.2016 ID: 1263332

Pro Navarchus: Chata se nachází v Hasfjordu, kde se dá lovit i za velmi špatného počasí. Ubytováni budete v této chatě, kde se pohodlně vyspí 6–8 rybářů. Chata má tři ložnice, kuchyň s jídelním koutem, obývák, 2× WC, koupelnu a saunu. Pro vaše úlovky jsou připraveny dva 600l mrazáky. Vzdálenost mola s loděmi je pouhých 10m. Chata je na samotě mezi obrovskými kopci s tekoucími vodopády. Každá loď je vybavena plastovým vodě odolným boxem se sadou raket pro případ nouze. Hliníkové lodě 6m, motor Yamaha čtyřtakt 50Hp s elektrickým startem a volantem. Loď je vybavena echolotem a GPS s námořní mapou Garmin. V paměti GPS jsou uloženy waypoints, kde se loví velké ryby. Nevím co by v popisu lokality nebyla pravda. Pamatuji si jak Sim z nabídky oba Hasfjordy stáhnul snad na dvě sezóny, jestli se nepletu. Na srazu sem se ho ptal, proč to udělal, když to bylo celkem oblíbený ubytko. Řekl mě, že 99% lidí bylo spokojených, nebo se s nima nějak vyrovnal Ornulf přímo na místě, ale že ho přestalo bavit řešit Ornulfovi problémy na vzdálenost 3300km a tak tu nabídku stáhnul. Nevím proč ji má zpátky, ale tipnul bych si, že se lidi na ni poptávali a tak ji vrátil. Sám jsem tam byl tři roky po sobě a nic hroznýho sem tam nikdy neřešil, ale i tak jsem dal přednost uytování u Ahamada v Hasviku na jeho domech, protože je to 100 a 1. Ten kdo Ornulfa poznal osobně, tak mě dá za pravdu, že je to správnej chlap, ale jako majitel ubytování naprosto na prd. Jeho „tomorrow“ je už snad legendární. V nedodržování slibů je nepřekonatelnej, ale to není chyba Sima. Z příspěvků od Kubo jsem spíš nabyl dojmu, že ho zklamal rybolov jako takový, tak to už pak člověka začne srát úplně všechno. Kdyby se zadařil 100kg+ halík, tak se o ubytování asi ani nezmíní – můj názor. Ale chápu, že Soroya má už x let status rybářského ráje a když tam někdo přijede poprvé a nezachytá podle svých představ, tak je to naprd, ale i to se stává. Sám sem někoilkrát vyhořel na lokalitě, kde podle ohlasů jiných nešlo nenachytat limit a já jel domů s pěti filátkama. Chtěl sem jen napsat, že bych si dal s odsuzováním někoho jako Sim velkej pozor. Jen málokdo pro rybařinu v Norsku udělal tolik co on. A ještě jeden poznatek co se mě líbí a nebejvá samozřejmostí všude je to, že se zde nemažou příspěvky ikdyž nejsou zrovna positivního rázu na majitele a za to smekám!

Ahoj,

proč se ptáš mne co v popisu není pravda.  KUBO o tom napsal dost. APNEA spoustu věcí potvrdil. To co SIM udělal pro mořský rybolov, bez debat Ti dávám za pravdu. Osobně neznám nikoho, kdo by udělal víc.  Nicméně vraťme se k podstatě věci. KUBO tam jel poprvé a napsal jak se věci mají, že  popis a realita jsou dva rozdílné pojmy. Prostě se mu to nelíbilo a byl zklamán. Kdo z nás by nebyl, většina kdo by tam byl poprvé, asi také. Já bych s kolegy skákal jak papírový čertík, jsme o něco náročnější než ostatní, asi věkem. A máš pravdu, že když se i případně nedaří,tak se to stupňuje. Jak jsem již psal, pokud by tam jel podruhé, ví do čeho jde a co může čekat. Měl to nafotit, poslat fotky SIMovi, ten by neměl problém se spojit s Ornulfem a vyřešit případné problémy pro pobyt dalších kolegů. Je fakt, že SIM toho má dost, a nemůže být všude a všechno vědět.

Mohl také žádat na podložených faktech i o slevu, nebo se dohodnout, to už je ale jiná stránka. Zkusme se sami vžít do jeho situace..... V každém případě je dobře, že o tom KUBO napsal.

N.

0

Odpovědět

Kubo
19.07.2016 ID: 1263354

Ahoj Michale, nebylo by dobré udělat v systému drobnou změnu a tak jako mají jižní poskytovatelé dovolených uvádět k ubytování recenze ubytovaných , v mnohém by ti to pomohlo a možná zjednodušilo budoucí dohady ohledně těchto(drobných) neshod. Osobně bych uvítal, kdyby byl nějaký server kde by bylo ubytování z celého norska s hodnocením, ale je to hromada práce a pravděpodobně bez jakéhokoli příspěvku na správu , protože nejsi asi čistá cestovka , ale určitě by se našlo hodně lidí co si to neumí a nebo nechce objednávat samo, kteří by si to objednali přes tebe . Sám bych ti poskytl všechny kontakty kde jsem byl i s recenzema . David

toto sa mi páči vytvoriť nejaký blog alebo forum kde by samohli písať recenzie na jednotlivé lokality resp. chaty

0

Odpovědět

Duke
19.07.2016 ID: 1263365

mirecek napsal(a):

Pro Navarchus: Chata se nachází v Hasfjordu, kde se dá lovit i za velmi špatného počasí. Ubytováni budete v této chatě, kde se pohodlně vyspí 6–8 rybářů. Chata má tři ložnice, kuchyň s jídelním koutem, obývák, 2× WC, koupelnu a saunu. Pro vaše úlovky jsou připraveny dva 600l mrazáky. Vzdálenost mola s loděmi je pouhých 10m. Chata je na samotě mezi obrovskými kopci s tekoucími vodopády. Každá loď je vybavena plastovým vodě odolným boxem se sadou raket pro případ nouze. Hliníkové lodě 6m, motor Yamaha čtyřtakt 50Hp s elektrickým startem a volantem. Loď je vybavena echolotem a GPS s námořní mapou Garmin. V paměti GPS jsou uloženy waypoints, kde se loví velké ryby. Nevím co by v popisu lokality nebyla pravda. Pamatuji si jak Sim z nabídky oba Hasfjordy stáhnul snad na dvě sezóny, jestli se nepletu. Na srazu sem se ho ptal, proč to udělal, když to bylo celkem oblíbený ubytko. Řekl mě, že 99% lidí bylo spokojených, nebo se s nima nějak vyrovnal Ornulf přímo na místě, ale že ho přestalo bavit řešit Ornulfovi problémy na vzdálenost 3300km a tak tu nabídku stáhnul. Nevím proč ji má zpátky, ale tipnul bych si, že se lidi na ni poptávali a tak ji vrátil. Sám jsem tam byl tři roky po sobě a nic hroznýho sem tam nikdy neřešil, ale i tak jsem dal přednost uytování u Ahamada v Hasviku na jeho domech, protože je to 100 a 1. Ten kdo Ornulfa poznal osobně, tak mě dá za pravdu, že je to správnej chlap, ale jako majitel ubytování naprosto na prd. Jeho „tomorrow“ je už snad legendární. V nedodržování slibů je nepřekonatelnej, ale to není chyba Sima. Z příspěvků od Kubo jsem spíš nabyl dojmu, že ho zklamal rybolov jako takový, tak to už pak člověka začne srát úplně všechno. Kdyby se zadařil 100kg+ halík, tak se o ubytování asi ani nezmíní – můj názor. Ale chápu, že Soroya má už x let status rybářského ráje a když tam někdo přijede poprvé a nezachytá podle svých představ, tak je to naprd, ale i to se stává. Sám sem někoilkrát vyhořel na lokalitě, kde podle ohlasů jiných nešlo nenachytat limit a já jel domů s pěti filátkama. Chtěl sem jen napsat, že bych si dal s odsuzováním někoho jako Sim velkej pozor. Jen málokdo pro rybařinu v Norsku udělal tolik co on. A ještě jeden poznatek co se mě líbí a nebejvá samozřejmostí všude je to, že se zde nemažou příspěvky ikdyž nejsou zrovna positivního rázu na majitele a za to smekám!

Ahoj, proč se ptáš mne co v popisu není pravda. KUBO o tom napsal dost. APNEA spoustu věcí potvrdil. To co SIM udělal pro mořský rybolov, bez debat Ti dávám za pravdu. Osobně neznám nikoho, kdo by udělal víc. Nicméně vraťme se k podstatě věci. KUBO tam jel poprvé a napsal jak se věci mají, že popis a realita jsou dva rozdílné pojmy. Prostě se mu to nelíbilo a byl zklamán. Kdo z nás by nebyl, většina kdo by tam byl poprvé, asi také. Já bych s kolegy skákal jak papírový čertík, jsme o něco náročnější než ostatní, asi věkem. A máš pravdu, že když se i případně nedaří,tak se to stupňuje. Jak jsem již psal, pokud by tam jel podruhé, ví do čeho jde a co může čekat. Měl to nafotit, poslat fotky SIMovi, ten by neměl problém se spojit s Ornulfem a vyřešit případné problémy pro pobyt dalších kolegů. Je fakt, že SIM toho má dost, a nemůže být všude a všechno vědět. Mohl také žádat na podložených faktech i o slevu, nebo se dohodnout, to už je ale jiná stránka. Zkusme se sami vžít do jeho situace….. V každém případě je dobře, že o tom KUBO napsal. N.

Svou pravdu máte všichni. Já bych tuhle debatu uzavřel s tím, že tam brácha (Sim) jede v září na Halibut festival a určitě se Ørnulfem setká a pokusí se domluvit jiné podmínky atd. Rozhodně není v našem zájmu, aby se nám z Hasfjordu vraceli nespokojení rybáři. Pokud nebude s Ørnulfem domluva, tak se jeho dvě chaty z nabídky stáhnou jak se v minulosti již stalo.

Další varianta je taková, že tam brácha nafotí aktuální situaci a celá nabídka se přepracuje, tak by byla co nejblíže realitě. Sice mu tak pak přijeou jen "hardcore" rybáři, ale snad ho to bude motivovat k zlepšení stávajícího stavu. Za sebe Ørnulfa nechápu, protože místo má parádní a určitě by se mu nemalá investice do pár let vrátila, kdyby svoje ubytování uvedl do pořádku.

0

Odpovědět

Sim
20.07.2016 ID: 1263449

Hledám jednoho rybáře na doplnění mého týmu pro výpravu na Soroya-Halibut festival. Doprava mojí dodávkou, pobyt se mnou na chatě Rikarda, možnost účastnit se závodů /není podmínkou/. Odjezd 8.9. - návrat 22.9.  Cena cca 35.000,-kč. tel. 776 845 524

link na chatu http://rybolovnorsko.cz/rikarda/

0

Odpovědět

Sim
21.07.2016 ID: 1263683

Včera uloven halibut 60kg, teď mě seřval Ahmad, ten halík měl 70kg. Omlouvám se za inormační šumy.

0

Odpovědět

Sim
23.07.2016 ID: 1263822

Monster Halibut uloven v Hasfjordu, čekám na podrobnější info od Rudíka. Tam se asi slavilo až do rána.

0

Odpovědět

007krivanek
23.07.2016 ID: 1263830

Krásná práce.  A to je letošní ? Nebo ten loňskej.

0

Odpovědět

Sim
25.07.2016 ID: 1263974

Halibutová horečka stoupá, toto jsou kousky ulovené o víkendu mezi Hasvikem a Breivikem.

3-7 2-10 1-10
0

Odpovědět

Sim
25.07.2016 ID: 1263981

Rudovo vítězné tažení v Hasfjordu

6-3 1-11 2-11 4-6 3-8 5-3
0

Odpovědět

Sim
25.07.2016 ID: 1263988

A Soroya do třetice, tento víkend se toho nachytalo opravdu hodně. Toto jsou halibuti z Marcové lodi z Donesfjordu. Tady je krásně vidět, že je úplně jedno z jaké strany ostrova Soroya chytáte, je to jen o trpělivosti a záběr přide!

2-12 3-9 4-7 5-4
0

Odpovědět

Sim
25.07.2016 ID: 1263993

Abyste si nemysleli, že to bylo jen o halibutech, tak před Hasvikem se dali ráno nachytat i krásné tresky.

4-8 1-13
0

Odpovědět

Sim
26.07.2016 ID: 1264026

U kapitána Marca se vyměnily partie a čestvá síla je hned znát. Včera ulovili nádherné halibuty. Vše na hloubkách 20-40m, nástraha gumová ryba 22cm.

2-14 3-11 1-14
0

Odpovědět

honzak
26.07.2016 ID: 1264028

Koukám jako blázen co se tento rok chytá krásných halibutů. Gratulace všem lovcům.

0

Odpovědět

Sim
26.07.2016 ID: 1264066

Hledám jednoho rybáře na doplnění mého týmu pro výpravu na Soroya-Halibut festival. Doprava mojí dodávkou, pobyt se mnou na chatě Rikarda, možnost účastnit se závodů /není podmínkou/. Odjezd 8.9. – návrat 22.9. Cena cca 35.000,-kč. tel. 776 845 524 link na chatu http://rybolovnorsko.cz/rikarda/

Místo je obsazeno, děkuji za váš zájem!

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 … 48 Další »
  • Téma ‚Aktuální info Soroya 2016’ nepřijímá nové odpovědi.
favicon

Morakniv Eldris - černý

Sleva 45 Kč
Morakniv Eldris - černý
790 Kč
745 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Morakniv 2000

Sleva 20 Kč
Morakniv 2000
729 Kč
709 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Rapala Brousek menší

Sleva 10 Kč
Rapala Brousek menší
109 Kč
99 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.