Hasvik, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Aktuální info Soroya 2016

Na Soroya začíná sezóna lovu skrejí. Minulý týden se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí.

Odpovědět

Já, Karolína , Olda a Jirka jsme v pořádku doma. Cestou zpět nás trochu potrápily kolony, protože začínaly prázdniny a tak se cesta, která bežně trvá 41-46h, protáhla až na 51h. Na Soroya zůstal Vilda, kterému se neskutečně daří.

Dnes jsme se celý den věnovali lovu potočáků.
. ZDAREC MICHALE, nádherní potočáci. Společně s krásnou rybářskou tvoří skvělou kompozici. Příští červen jedeme s Doršákem na Soroy tak snad se nám taky podaří takový kousek.

Ahoj Michale,prosimte na to jezero jak jezdite lodi na pstruhy,da se tam dostat autem? Dekuju

konečne funguje net, sedíme na chate a zvažujeme čo dnes robiť

konečne funguje net, sedíme na chate a zvažujeme čo dnes robiť

Jak ti závidím, že jsi ještě tam! Nic nezvažuj a běž na ryby.

počasie nám robí problémy - potrebovali by sme poradiť kam na halibuty a aký spôsob lovu zvoliť

chceme sa trosku tomu venovať, chceli by sme chytiť akehokolvek len aby bol chytený aj malého nemáme velke ciele prosím ak vieš o nejakom top zaručenom mieste tak daj vediet a aj aky sposob lovu zvolit.

Dik

Hodně halibutů jsem nachytali směrem k zubu, před písečnou pláží 20-40m. Zkus to tam.

Berou hlavně v takové velikosti, tento ze včera.

Teď jsem dostal fotky zajímavého úlovku okouníka 74cm, 6,6 kg uloveného před Hasvikem.

Sime krasne ryby.Prosimte dostaneme se autem na to jezero jak jste tam vyfoceni s tvou krasnou rybarkou s potocakama na Soroy? Dekuju

Ty ryby jsou ze dvou jezer. Jednou jsme nachytali pod vodopádem směrem na Donesfjord a podruhé je to přístupné jen z vody ve třetím fjordu. Tady pozor na příliv/odliv, ať nepoškodíte loď, nebo ať Vám neuplave. Nejlépe nechat někoho, aby hlídal loď a pak se vytřídat.

Včera dost pofukovalo, tak jsme jeli vyzkoušet pstruhy. Podařilo se dostat 2 menší kousky, ale ta příroda a pobyt u jezera byl super. Dnes už lepší počasí a tresky začaly konečně kousat. Největší obecné dnes 122, 116, 115. Jednoznačně nej nástrahou Roybait 250 g Keler, šlo po něm úplně vše včetně kočky, lenga a lumba. Už jen ten halík nám chybí, ale od zítra se jim zkusíme trochu pověnovat.

P.S.: Láďo, děkujeme za super tipy !!

Ivoši, krásný ryby. Jen tak Dál!

Už jen ten halík nám chybí, ale od zítra se jim zkusíme trochu pověnovat. P.S.: Láďo, děkujeme za super tipy !

Ahoj Ivoši, není vubec zač, za těch 10 minut jsem Vám moc nepomohl. Povedla se uz treska 100+ a nebo se kolega trapi na gauci 😂😂😂

Pořád čekáááá :-D Včera 96 cm. Ty 3 největší jsem dostal já na roybait, ten fungoval fakt super. Dnes jeden menší halík a 2 větší bohužel spadly při zdolávání. Zítra má být pěkně, tak snad bude zase o čem psát.

• Téma ‚Aktuální info Soroya 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!