Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Soroya 2016

• Toto téma obsahuje celkem 713 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 7 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 714)
  • Autor
    Lukáš Hrabě
    Účastník
    (3 odpovědí)

Skvělá práce, Vláďo, gratulace a klidný návrat domů…

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Na Soroya se vrací zima, podle předpovědi může ve Finmarku napadnout až 30cm sněhu.Už dnes na lodi Marca van Roie bylo cítit, že se zima ještě nevzdává.

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Ten kdo bude v tomto termínu na Soroya,  má možnost zúčastnit se. První místo je dotováno částkou 25.000,-nok

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Kamarádi od Stipka se nehlásí, tak aspoň fotky krajiny ze dnešního ráda od Petry.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Hoši sa snažia.
    Rýb je všade plno a ak by šlo len o filety, už by tam nemali čo robiť.
    Stále sa pokúšajú dostať sa k rybám 20+ ale počasie to moc nedovoľuje. Kto sa dostane na šelf, tak veľké tresky chytá ale je to o tom, do akého rizika sú ochotný ísť.
    Včera obchádzali len pobrežné časti a nakoniec sa spakovali kvôli veľkým vlnám.
    Dnes by sa mal vietor upokojiť a pokiaľ nebudú veľké vlny, tak by sa na šelf mohli opäť pozrieť.
    Večer by budem vedieť viac.

Akurát majú veľké problémy s predpoveďou počasia. V podstate žiadnemu servru nevychádza predpoveď.
    Má niekto skúsenosť so servrom http://www.windyty.com. Je veľmi dobre spracovaný, len či sa dá podľa neho riadiť.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Loni mě Ahmad říkal, že ty předpovědi sou schválně nadsazený min. o 2m/s (aspoň pro rybářský lokality), prej aby rybáře-turisty odradily od výjezdu na moře.

A taky sem zažil na Soroya, že tři dny fučelo přes 10m/s a pak se moře dva dny zklidňovalo do “normálu”. Prostě s počásím je to někdy na prd.

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Ahoj všem, tak už jsem doma, odpočatý a plný vzpomínek. Měl jsem pár dotazů ohledně rybaření na Soroya, tak zkusím stručně odpovědět tady. Co na Soroya používám za oblek? Já mám tento http://www.topfishing.eu/sundridge-crossflow-extreme.html a určitě mohu doporučit. Kam jezdíme z jara na halíky? Jezdím přímo před přístav v Hasviku na hranu plošiny, kde je průměrná hloubka okolo 50. Halibut tam není pořád, ale najíždí v hejnu na tření. Je dobré na vodě sledovat mlíčí (viz foto). Za větším musíte hlouběji, ideální je 116 a pod., ale i tam je to nárazovka a chytání Vám znepříjemňují tresky :/. Jak na velké tresky ?? To mi někdo poraďte Vy ?? :))

Co se týče předpovědi počasí v Hasviku, tak mohu potvrdit, že to nesouhlasí!! Bohužel to nesouhlasí ani v jeden čas, když koukáte ze dvou počítačů!! To, že by to posouvali pouze směrem nahoru není pravda. Nám hlásili dvojku a přímo na místě byla i šestka-sedmička. Vítr se většinou po pár hodinách uklidní, zpátky na předpověď, ale i tak Vás to trochu znervózní. Myslím, že za to může hlavně na jaře aprílové počasí a neustálé střídání slunce s přeháňkami.

Ještě jednou děkuji klukům, že to se mnou vydrželi a hlavně Martinovi, za super fotky a trpělivost :), Na nováčka jsi to zvládnul pomalu líp jak já!

Díky s pozdravem Láďa

hnata
    Účastník
    (33 odpovědí)

Nemáte nekdo volné misto?přelom červenec srpen.diky za odpovedi

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

No a já doplním Láďovo krásné info fotkama ze včerejška.

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

To jsou parádní ryby..super ..!

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Nadhera a velka gratulace lovcum.

asfalt
    Účastník
    (35 odpovědí)

Zdravím všechny lovce na Soroya a velká gratulace,ryby jsou nádherný! Přeji dobré počasí a pořádnè úlovky. Letos mám smůlu tak doufám že s naší partou za rok. Bude to ale ku… dlouhé čekání.

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Na Soroya dorazil dravec Milan, včera dali zkušení projížďku po známých místech a vyplatilo se.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Piešťanská partia je už na ceste domov. Tohoročná Soroya dopadla veľmi dobre. Rýb bolo mraky a aj počasie im vyšlo. Maximom boli 21 a 22 kg obecnačky. Veľmi veľa rýb šlo späť ale limit bol doma veľmi rýchlo. Škoda, že ryby do metra boli u pilkrov skôr, ako ťažšie tresky.

Dúfam,  že hoši po návrate domov, prispejú přesnějším a autentickejším  popisom.

Sim
    Správce
    (11325 odpovědí)

Dnešní ráno

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 714)

Téma ‚Aktuální info Soroya 2016’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Aktuální info Soroya 2016

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...