Na Soroya začíná sezóna lovu skrejí. Minulý týden se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí.
Na Soroya začíná sezóna lovu skrejí. Minulý týden se nesl v duchu velkých úlovků a krásného počasí.
Teď jsem mluvil s posádkou Vildy, v telefonu jsme slyšel jako "nali to"," pošli mu frťana po telefonu" atd. Jsou smutný za to fiasko, že nic nepřivezli, tak přidám fotky, co mám ze včera od Ahmada. Kluci se mají ještě co učit. Počasí luxusní a ryb mraky. Přiji Vildo a spol ať se jim to zlepší.
Odpovědět
Nám se taky dařilo,ryby jsou úplně všude. Včera za tři hoďky 35 tresek přes metr, ale ta trofejka na nás teprve čeka:)
Odpovědět
....my vám věříme !!! Vždyť jste tam samá stará vydra :::
Odpovědět
Dnes byl opět nádherný den, ale aktivita ryb žádná sláva. Věnovali jsme se i halíkům a nic, ale nevzdáme to....
Odpovědět
2 Solný: A nějaká fotečka by nebyla. My co se tam asi nikdy nepodíváme, tak by jsme se rádi potěšili nějakýma panorámatama. To nic nefotíte?
Odpovědět
Počasí máte opravdu exclusivní, jsem zvědav, zda se bude líbit také rybám.
Odpovědět
Rybám se to líbilo a byl to zase mazec....už nechci tresky vidět, zítra jdem nahalíky.
Odpovědět
Ja som tiež bojoval halik 110cm a tresky klasika dve bedne
Odpovědět
Pepo a spol. krásný úlovky. Ještě mám jedno přání - vidět hlavního reportéra s rybou. Miloší, kdo ulovil halíka a na co?
Odpovědět