Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Rybolov na ostrově Sandoy

• Toto téma obsahuje celkem 116 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 2 týdny a 6 dny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 106. až 117. (celkem z 117)
  • Autor
    Siven
    Účastník
    (38 odpovědí)

Ps: Sandoy je takový ráj, že se zde makrely chytají už uzené☺️

jegrhanz
    Účastník
    (241 odpovědí)

Ahoj Davide. Nemohu se z fóra odhlásit a nedaří se mi dostat ani na SZ ,tak píšu sem. Jak fungují chaty ve kterých jste byli ubytováni nevím. Občas tam vidím německé auto,ale to je asi tak vše, co k tomu mohu napsat. S ubytováním u mě je to trošku komplikované, ale dořešíme to až se mi podaří odhlásit a pak dostat do SZ. Zatím se měj.

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

Ahoj Honzo,

piš na klosel@lena-hracky.cz

D

Siven
    Účastník
    (38 odpovědí)

Zdravím příznivce norského rybolovu. Posnažím se oživit toto vlákno, protože Sandoy si to zaslouží. Letos jsme na ostrov vyrazili již potřetí i když tentokrát jsme museli oželet servis a komfort, o který se nám v minulosti vždy starali Míra a Honza Havlíkovi! I tak jsme jim za všechno vděčni a posíláme velké poděkování. Počasí na ostrově bylo jako vždy proměnlivé, místní obyvatelé vstřícní, ryby náladové a úlovky pestré….

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

HOJ sIVEN,

co se děje Honzík už tam není? kde jste byli ubytování ? Fungují ještě ty domy u trajektu?

David

Robin21
    Účastník
    (89 odpovědí)

ahoj jegrhanz, ta nabidka me zaujala, je mozny se s tebou spojit soukromne a poptat se na par nejasnych veci??? diky

jegrhanz
    Účastník
    (241 odpovědí)

Ahoj Robine.

jegrhanz@seznam.cz

radek
    Účastník
    (721 odpovědí)

Kubo, můžu Ti zavolat ? Jestli ještě máš to číslo, co jsi mi dával asi před pár lety.

radek

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Zdravim Sivene, muzes mi na sebe poslat kontakty (telefon, mail), potreboval bych nejake blizsi info k Sandoy. Diky moc,

Pafka

1.pafka@seznam.cz

739 940 717

David
    Účastník
    (310 odpovědí)

Hoj Honzo, teď se dívám , přešel klučina na AIRBN, ale pořád tam asi nebude filetárna, lodě taky docela katastrofa, nebo to řešít ty ?

David

jegrhanz
    Účastník
    (241 odpovědí)

Ahoj Davide.

Už nic neřeším. On mě poprosil abych mu sehnal nějaké klienty na ubytování, ale přestože jej už kontaktovali dvá zájemci, tak se ani s jedním nedomluvil. Nejspíš si maslel, že mu tam budou jezdit Češi jenom proto, aby obdivovali krásy ostrova ((-:

No uvidíme jak se to bude vyvíjet dál. Třeba to pochopí a koupí pořádné lodě atd. Vše ostatní by šlo zařídit jednoduše, ale je to pouze jeho věc jak se k tomu postaví. Já jsem udělal co jsem slíbil a víc se o to starat nehodlám. Měj se hezky, Honza.

Tímto zároveň prosím Michala aby mojí nabídku na RN vymazal. Díky.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

OK Honzo, mažu to. Díky za info.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 106. až 117. (celkem z 117)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Rybolov na ostrově Sandoy

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(185)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...