Hasvik, NO
temperature icon -3°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Rybolov na ostrově Sandoy

Včera jsem se vrátil z Norska a koukám,že vaše oblíbené kempy „jedou“. Já sice nemám nikoho konkrétního s kým bych se o své rybářské zážitky z této lokality podělil,ale věřím,že pár fotek z Norska zdejší nadšence potěší. I my jsme se v tomto termínu potýkali s proměnlivým počasím a neustálým větrem,přesto jsme si dokázali slušně zachytat.Především tresky polack,nám přinášely krásné rybářské zážitky, protože ostrov Sandoy je opravdovým rájem tohoto druhu a milovníci přívlače se zde mohou opravdu doslova „vyřádit“.Na ostatní druhy ryb kterých je tady v okolí také dostatek jsme Bohužel,vyjet nemohli.Příležitost k vyplutí sice byla,ale jistota šťastného návratu nikoliv.Naše stoprocentní a snová loviště jsou vzdálená 5 námořních mil volným mořem,počasí bylo proměnlivé a věřit se mu nedalo ani na pár minut,natož hodin. Takže halibuti,tresky tmavé,mníci,okouníci a vše ostatní měli od nás,alespoň pro tentokrát, pokoj. Ale i tak jsme odjížděli spokojeni a znovu si potvrdili,že i na malém ostrůvku ztraceném daleko v moři,se nechají nachytat ryby i v nepříznivém počasí.

K obrázkům: Ani nám se sněhové bouře nevyhnuly. Pár fotek úlovků, nebraly ryby, našli jsme si zábavu jinou.(husy ulovené na 400-500m). Pečené husy,treska zapečená s křenem,sýrem a smetanou,krabí chlebíčky s uzeným lososem

Odpovědět

Ps: Sandoy je takový ráj, že se zde makrely chytají už uzené☺️

Ahoj Davide. Nemohu se z fóra odhlásit a nedaří se mi dostat ani na SZ ,tak píšu sem. Jak fungují chaty ve kterých jste byli ubytováni nevím. Občas tam vidím německé auto,ale to je asi tak vše, co k tomu mohu napsat. S ubytováním u mě je to trošku komplikované, ale dořešíme to až se mi podaří odhlásit a pak dostat do SZ. Zatím se měj.

Ahoj Honzo,

piš na klosel@lena-hracky.cz

D

Zdravím příznivce norského rybolovu. Posnažím se oživit toto vlákno, protože Sandoy si to zaslouží. Letos jsme na ostrov vyrazili již potřetí i když tentokrát jsme museli oželet servis a komfort, o který se nám v minulosti vždy starali Míra a Honza Havlíkovi! I tak jsme jim za všechno vděčni a posíláme velké poděkování. Počasí na ostrově bylo jako vždy proměnlivé, místní obyvatelé vstřícní, ryby náladové a úlovky pestré….

HOJ sIVEN,

co se děje Honzík už tam není? kde jste byli ubytování ? Fungují ještě ty domy u trajektu?

David

ahoj jegrhanz, ta nabidka me zaujala, je mozny se s tebou spojit soukromne a poptat se na par nejasnych veci??? diky

Ahoj Robine.

jegrhanz@seznam.cz

Kubo, můžu Ti zavolat ? Jestli ještě máš to číslo, co jsi mi dával asi před pár lety.

radek

Zdravim Sivene, muzes mi na sebe poslat kontakty (telefon, mail), potreboval bych nejake blizsi info k Sandoy. Diky moc,

Pafka

1.pafka@seznam.cz

739 940 717

Hoj Honzo, teď se dívám , přešel klučina na AIRBN, ale pořád tam asi nebude filetárna, lodě taky docela katastrofa, nebo to řešít ty ?

David

Ahoj Davide.

Už nic neřeším. On mě poprosil abych mu sehnal nějaké klienty na ubytování, ale přestože jej už kontaktovali dvá zájemci, tak se ani s jedním nedomluvil. Nejspíš si maslel, že mu tam budou jezdit Češi jenom proto, aby obdivovali krásy ostrova ((-:

No uvidíme jak se to bude vyvíjet dál. Třeba to pochopí a koupí pořádné lodě atd. Vše ostatní by šlo zařídit jednoduše, ale je to pouze jeho věc jak se k tomu postaví. Já jsem udělal co jsem slíbil a víc se o to starat nehodlám. Měj se hezky, Honza.

Tímto zároveň prosím Michala aby mojí nabídku na RN vymazal. Díky.

OK Honzo, mažu to. Díky za info.

1 3 4 5 6 7 8
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!