Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Rybolov na ostrově Sandoy

  • Toto téma obsahuje celkem 97 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel radek a poslední změna proběhla před 1 týdnem a 6 dny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 91. až 98. (celkem z 98)
  • Autor
    Příspěvky
  • #349130
    jegrhanz
    Účastník
    (230 odpovědí)

    Kapitám lipánek. Ano,kuchařka bude zaměřená výhradně na ryby lovené v Norsku. Nemám to pojaté jako klasickou kuchařku,ale spíše jako malou kuchařskou příruční učebnici pro příznivce rybolovu v Norsku a milovníky rybích jídel. A právem si myslím, že 90 procent rybářů znalci dobrého jídla (a pití) opravdu jsou. Na tom kameni je opravdu gravlax z velkého polaka. Na dalším je salát z marinovaného rybího masa, tatarák z tresky, a tortila s rybím masem. Malá ukázka toho,co mám v plánu nafotit.

    #349133
    Kapitán lipánek
    Účastník
    (486 odpovědí)

    Až kuchařka bude, chci jí.  🙂 Loni jsem klukum dělal tatarák z tresky taky, ten gravlax z tresky mě taky napadl, tak vemu kopr, sůl, cukr a připravím to taky. Inspirace je potřeba, takže díky.

    #349240
    jegrhanz
    Účastník
    (230 odpovědí)

    Ryby už téměř nefotím, proto i foto ryb méně posílám. Je to stále dokola jedno a to samé, proto věřím, že můj příspěvek potěší především vyznavače rybí gastronomie a také rybáře, kteří svého koníčka spojili  s dobrým jídlem a přípravou vlastních úlovků.

    Z kvalitní suroviny se nechá vykouzlit skoro vše. Fantazii se meze nekladou a limity téměř neexistují.

    Filé na obrázku je připraveno na hamburgery a domácí rybí sekanou. Většina použitého masa je z brosmy a k tomu pár pupků z velké tresky. Brosma má velice jemné a chutné maso a zrovna tak pupky z velkých ryb jsou pro svojí šťavnatost  doslova lahůdkou.

    Na jedné fotce je ještě syrová sekaná před upečením, na další již sekaná pečená. Zajímavé je, že rybí sekaná po upečení neztratí  oproti jiným masům na své hmotnosti vůbec nic.

    Rybí burgery  spíše osloví rybáře mladších ročníků, ale i konzervativní vyznavači tradiční kuchyně  by si určitě pochutnali.

     

    #349241
    tomass
    Účastník
    (14 odpovědí)

    ahoj Honzíku, to je nádhera, už to odpočítávám, Renata se už taky nemuže dočkat jak ti rozmazlí bulíka

    #349243
    jegrhanz
    Účastník
    (230 odpovědí)

    tomass: mé kulinářské příspěvky jsou šité přesně na míru tobě (-:  zapálený rybář a neméně zapálený labužník a kuchař. To nejkrásnější spojení. Umět si nalovit a umět si uvařit. Tak už se na vás těšíme, ale Renata bulíka jen tak nerozmazlí. Je strašně vitální a tak živej, že je až otravnej a bude ráda, že před ním uteče. Tak šťastnou cestu!

    #349257
    tomas85
    Účastník
    (11 odpovědí)

    Adam je rebel :), Honzo my už jsme šťastně doma. Sandoy opět nezklamala, zažili jsme jaro, léto i podzim během 5 dnů, chytili spoustu krásných ryb, snědli spoustu skvělých ryb a určitě se zase vrátíme. Hlídejte zatím tenhle písečnej ostrov než se za Váma vrátíme. Jo a kuchařku si rád koupím 🙂

    #349439
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (1 odpovědí)

    Bermainlah di kumpulan [url=https://bonusnewmember.id]Situs4d Gacor[/url] dengan nama situs4d slot teranyar resmi indonesia untuk th 2023 – 2024 lolos uji polisi slot group fb terpercaya dalam menjaga member supaya bisa menang dengan mudah.

    #349440
    radek
    Účastník
    (647 odpovědí)

    AŽ BUDE KUCHAŘKA, VELMI RÁD TAKÉ ZAKOUPÍM, DEJ VĚDĚT, AŽ BUDE K MÁNÍ.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 91. až 98. (celkem z 98)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Rybolov na ostrově Sandoy

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte rybolov v Norsku v roce 2022?

(44)
(179)
(41)
(37)

Nahrávání ... Nahrávání ...