Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Odpovědět
Tak podle tohoto schématu by to bylo označení 98c. Čekal jsem že to někdo změří :(
Odpovědět
Odpovědět
Já teda žádného Slammera nemám takže se jen pletu do debaty a nevim o které ložisko vám jde/nečetl jsem debatu od začátku/ ale pokud jde o ložisko v rozpisce pod číslem 98c--jak píše JirkaZ-- tak přeci neni problem ho najít.
Odpovědět
Jen je to celkem mazec při dnešní ceně celého pennu 16oo dat za ložisko 500 Kč
Odpovědět
No 550,-kaček a něco doprava,to bych fakt hodně rozmejšlel.Takhle to je dnes nastavené téměř u všeho.Jedině ho skusit proměřit a dát dotaz,ale zase kam.U nás se výroba zlikvidovala.Jedině zlaté české ručičky,podobné a vyfutrovat ale ty zlaté české ručičky taky vymíraj.
Odpovědět
No je to celkem k naštvání. Kámoš dal ten můj do ultrazvuku a uvidíme zda to pomůže. Jen je škoda, že když vidím kolik nás tu je, že se nám to prostě nepovede někde sehnat za lepší cenu. Škoda že se to nepovede sehnat tady na e-shopu. Zajímalo by mě názor Simča na opravu toho ložiska, je možné to ložisko opravit a nebo se opravdu musí vyměnit?
Odpovědět
To Navarchus: nedělej to dopadneš jako já a spousta dalších.
No, nemyslím si že takto dopadnu, pokud se dovnitř nedostala sůl. Není to první slammer co mažu. Tyhle jsou ale ,,trochu,, starší. Vyberu vazelínu, nebo co z ní zbylo vyčistím suchým hadříkem a dám vazelínu novou. Nic víc, žádný olej, nic jiného. Vazelínu používám PENN, olej se dá koupit u Ryvafishing za 99Kč. Ten tam nedávám.
Odpovědět
Piva:Ložisko neopravíš,to je postavené z výroby a s tim nic neuděláš,možná drobátko ale fakt drobátko natáhneš životnost ale s tim bych na vodu nešel,leda mít u sebe náhradní naviják.
Odpovědět
No náhradní mam taky penn![]()
Proč náhradní ,tohle koupíš na ebay. Naprosto bez problémů.
Odpovědět
Tak teď fakt nevím . Otta píše, že ložisko už neopravím. V jiných diskuzích je, že se ložisko nemá vůbec mazat. No a teď tu mám to co jsem dal Navarchus. Všem děkuji za ochotu jen stále tedy nevím.
Odpovědět