Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Tak jsem ložisko poptaval u firmy která se ližiskama zabývá,ale označení 98c neznají.Potrebuji cele označení to já ale neznam
Odpovědět
Mám dnes úplně stejnou zkušenost, proto se ptám na rozměr, jinak pod tímto označením to ložisko nenašel.
Odpovědět
Mám tři slammery, které 11 let nikdo neotevřel. Po každoroční rybařině(cca 10 dní) pouze opláchnuté, vysušené a jen povrchově ošetřeno WD-éčkem. Letos se chystám je otevřít, přestože pořád skvěle šlapou.
Docela jsem zvědavej...
Odpovědět
To Navarchus: nedělej to dopadneš jako já a spousta dalších.
Odpovědět
To se z toho picnu, to nenajdeme jedno ložisko? Já budu potřebovat 2 ks.
Odpovědět
Kluci nemáte náhodou foto toho ložiska, většinou na něm bývá označení a podle něj se dá objednat stejné. Pokud byste mi poslali označení pokusím se vám jej sehnat. Vyrábíme stroje, tak nějaké možnosti a kontakty jsou. Ale pokud nevím co mám hledat, nepomohu bohužel.
Odpovědět
Já ložisko poptával tady http://www.grw.cz/ , ale označení 98c neznají
Odpovědět
Ještě mi tak napadá, pokud ho máš venku, změř vnitřní a vnější průměr, délku, hoď to sem a to by mohlo býti taky nápomocno
Odpovědět
Dám to ešte raz. Tu mali kedysi všetko. store.scottsbt.<wbr />com/PennParts/Home.aspx
Odpovědět
To se z toho picnu, to nenajdeme jedno ložisko? Já budu potřebovat 2 ks.Napiš my rozměry a já se podívám do katalogu SKS.Slammera mám,ale problém, který popisujete zatím ne a rozebírat se my kvůli tomu nechce.Já osobně mažu jen převody a to mazacím tukem, který odolává slané vodě a odpuzuje ji.To platí i o tom jednosměrném ložisku které je v podstatě nenáročné na údržbu.Osičku a kryt jednos.lož. máznu tukem, nebo PTFE sprej, aby po ni a něm voda nevzlínala a tak se do ložiska ani nedostela.Promazání nesprávným tukem jednos.ložisko může být příčina jeho poškození.To platí i u slané vody, která se tam dostane a po zaschnutí vytvoří krystaly které zamezí správnému chodu.Tam je potřeba ložisko vyčistit a poté namazat tukem ktomu určeným.-né vazelínou na nárazníky.
Odpovědět
Já bohužel nemám po ruce ani jeden naviják. Jeden jsem dal kámošovi zda se mu to nepovede opravit a druhý má půjčený Berny, kterému jsem ho půjčoval. Dneska jsem s ním mluvil a říkal, že se mu to přesně stalo při zdolávání tresky. Otázka zní musí být nové ložisko, nebo to půjde opravit? Každopádně to chci dát dohromady je to jinak skvělý stroj
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět