Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Úvod
Rybolov a ryby
Cestování po Norsku
Trajekty
Burza dotazů
Aktuality
Je důležité vědět
Jaké jsou celní předpisy?
V rámci limitu 6000 NOK se může bezcelně dovážet:
1 l alkoholických nápojů s obsahem alkoholu vyšším než 22 %, ale nejvýše 60 % a 1,5 l jiných alkoholických nápojů s obsahem alkoholu vyšším než 2,5 %, ale max. 22 %
NEBO
3 l Alkoholických nápojů s obsahem alkoholu vyšším než 2,5 %, ale max. 22 %
A
2 l piva s obsahem alkoholu víc než 2,5% nebo 2 l jiných alkoholických nápojů s obsahem alkoholu vyšším než 2,5 %, ale max. 4,7 %
To znamená, že se např. může dovézt 5 l piva, pokud je to jediný alkoholický nápoj.
Dále jen stručně: 200 ks cigaret nebo 250 g tabákových výrobků a 250 cigaretových papírků. Celkem 10 kg masa, masných výrobků a sýrů z EU států. 600 l pohonných hmot v sériově zabudovaných nádržích, 10 l v rezervním kanystru, …
Odpovědět
a jeste chybi radky:
Pro osoby, které nedovážejí zádný tabák a tabákové výrobky platí od 1.7.2014 nová kvóta: 1 litr pálenky, 3 litry vína a 2 litry piva NEBO 4,5 l vína a 2 l piva NEBO 6,5 litru piva
viz toll.no a cesky me stranky rybolov-cestovani-norsko
Odpovědět
tabulka pro procleni alkoholu nad kvotu je tady:
cesky mi to sem nechce vlozit ..
Odpovědět
Úlovek křížence mníka a tresky tzv. Lingcod v ústí řeky Kitimat do pacifiku.
Odpovědět
Chtěl bych pochválit, že jste zapojili i holky na tvorbu tohoto webu. Je to zde krásně nazdobené. Na Terku a Karolínu je radost se podívat. Dříve mě manželka říkala: "Už zase čumíš na ten teploušskej web?" Já to tady pročítám skoro každý den. Dlouho si říkám, o čem se tady bude psát, vždyť to nejde do nekonečna, ale letos jste to posunuli o pěknej kus dopředu a za to Vám patří dík.
Standa Procházka - denní čitatel
Odpovědět
Prochajdo Prochajdo, toste to ted pekne po ... :-)
Nas holky nikdo nezapojuje, my se zapojujeme samy a dobrovolne a to uz hooodne let.
Ale i my, casem zrezivele kotvy, jsme rady, ze jsou tu mezi nami mlade holky. ;-)
Odpovědět
Už se Vám toto stalo v Norsku? Objížděli jste to, nebojste čekali na odstranění kamenné laviny?
Odpovědět
Ahoj Michale,
tak to je síla, zatím se nám to nestalo ale být to u nás neuvažuju a objíždím, v Norsku si nejsem jistý, ale vzhledem k jejich natuře bych to objel.
D
Odpovědět