Hasvik, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Pokec – volný pokec o všem možném

Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz

Děkuji

Odpovědět

Dnes jsem otevřel Slammer který byl 11x v Norsku. Údržba byla vždy jen ,, vymáchání,, v kýblu se saponátem vysušení hadrem a povrchově ošetřeno WD.

Docela jsem byl překvapen. Nikde žádná sůl, jen pod ložiskem u kliky lehký kroužek. Snad nějaký náznak rzi. Šlo to hadříkem pryč. Vněkterých místech byly zbytky originál vazelíny PENN. Celkově tam vazelína skoro nebyla.

Vyčištěno, nová vazelína, žádný olej. Chod perfektní.

Dobrý den, nemáte někdo navíc a nebo kde koupit součástku viz obrázek.

Nějak sem ten obrázek nejde vložit.

Jedna inspirační z uplynulého víkendu. Na Vysočině brali.

Jedním slovem krása

Dobrý den, nemáte někdo navíc a nebo kde koupit součástku viz obrázek Penn Slamer 360. Je to ten klip označení 39A

2 Sim: Prozradíš, kde je ta fotka vyfocena?

Zdar. Hledám někoho, kdo mi pomůže objednat zboží z e-bay. Pokoušel jsem se, ale pro nejistotu kroků jsem od toho upustil. Pokud by se pomocník našel, tak ať se ozve na soukromou zprávu. Moc dík.

2 Sim: Prozradíš, kde je ta fotka vyfocena?

Je to vyfocené na Vysočině v údolí Olešnického potoka. O víkendu tam jedu znovu.

Děkuji za odezvu na nákup z e-bay. Požadavek již na pomoc nemám.

Na žádost od Piva přikládám tyto fotky, on už si je okomentuje.

To Sim: moc děkuji.  Dobrý den, nemáte někdo navíc a nebo kde koupit součástku viz obrázek Penn Slamer 360. Je to ten klip označení 39A

To Sim: moc děkuji. Dobrý den, nemáte někdo navíc a nebo kde koupit součástku viz obrázek Penn Slamer 360. Je to ten klip označení 39A
Jestli jsi to nesehnal,tak dej vědět a já ti to vyrobím.

Zatím jsem to nesehnal.Jinak penn jsem vyčistil a namazal vazelinou od pěnu.Dokud je normálních podmínkách tak se ani jednou neprotočí.Jakmile ho dam do ledničky,tak se protačí furt.Kamošovo nepouzity penn to nedělá.Ted babo rad?

Ahoj,asi je už opotřebovaný ne????? :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.