Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Někdo se mi pokouší poslat soukromou zprávu. Již podruhé jsem měl vyznačenu novou zprávu, ale nikdy jsem nic v poště neměl. Prosím odesilatele, aby mi napsal na mifakm@seznam.cz
Děkuji
Dnes jsem otevřel Slammer který byl 11x v Norsku. Údržba byla vždy jen ,, vymáchání,, v kýblu se saponátem vysušení hadrem a povrchově ošetřeno WD.
Docela jsem byl překvapen. Nikde žádná sůl, jen pod ložiskem u kliky lehký kroužek. Snad nějaký náznak rzi. Šlo to hadříkem pryč. Vněkterých místech byly zbytky originál vazelíny PENN. Celkově tam vazelína skoro nebyla.
Vyčištěno, nová vazelína, žádný olej. Chod perfektní.
Odpovědět
Dobrý den, nemáte někdo navíc a nebo kde koupit součástku viz obrázek.
Odpovědět
Dobrý den, nemáte někdo navíc a nebo kde koupit součástku viz obrázek Penn Slamer 360. Je to ten klip označení 39A
Odpovědět
Zdar. Hledám někoho, kdo mi pomůže objednat zboží z e-bay. Pokoušel jsem se, ale pro nejistotu kroků jsem od toho upustil. Pokud by se pomocník našel, tak ať se ozve na soukromou zprávu. Moc dík.
Odpovědět
2 Sim: Prozradíš, kde je ta fotka vyfocena?
Je to vyfocené na Vysočině v údolí Olešnického potoka. O víkendu tam jedu znovu.
Odpovědět
Děkuji za odezvu na nákup z e-bay. Požadavek již na pomoc nemám.
Odpovědět
Na žádost od Piva přikládám tyto fotky, on už si je okomentuje.
Odpovědět
To Sim: moc děkuji. Dobrý den, nemáte někdo navíc a nebo kde koupit součástku viz obrázek Penn Slamer 360. Je to ten klip označení 39A
Odpovědět
To Sim: moc děkuji. Dobrý den, nemáte někdo navíc a nebo kde koupit součástku viz obrázek Penn Slamer 360. Je to ten klip označení 39AJestli jsi to nesehnal,tak dej vědět a já ti to vyrobím.
Odpovědět
Zatím jsem to nesehnal.Jinak penn jsem vyčistil a namazal vazelinou od pěnu.Dokud je normálních podmínkách tak se ani jednou neprotočí.Jakmile ho dam do ledničky,tak se protačí furt.Kamošovo nepouzity penn to nedělá.Ted babo rad?
Odpovědět