Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

Chlapi na počitači doma jsem přihlášeny a po kliknutí na rybnorsko jsem autom.přihlášen,ale na mobilu po přihl.mi naskočí iniciály a můžu klikat na přihlášení a nic:-(

A ještě bych chtěl poradit:ví někdo jaký průměr má vrchní trubka zábradlí na lodích 19" na Soroy zdá se mi 3/4 díky

[citace]fola napsal:

Chlapi na počitači doma jsem přihlášeny a po kliknutí na rybnorsko jsem autom.přihlášen,ale na mobilu po přihl.mi naskočí iniciály a můžu klikat na přihlášení a nic.[/citace]

No nemáme vyloženě mobilní verzi stránek pro mobily, ale třeba já když se přihlašuji přes iPhone4/iPad2 ve kterém je základní internetový prohlížeč Safari, tak nemám s přihlášením ani s vkládáním příspěvků problém.

Co máte za mobil a jaký v něm používáte prohlížeč?

fola:

2,3cm

Viděl jsem tady na nějaké fotce držáky na pruty právě s -GEBO opravným třmenem a spojený vsuvkou s druhým třmenem-vyjde to na 504kč.Já jsem koupil 3/4 a 5/4". Budu muset tam něco vložit,2,3cm je mín jak 3/4". Ale díky.

Mám Samsung galaxy miny,na Mrk a Chytej se přihlasim v pohodě:-(

Já mám HTC Wildfire a Mrk a Rybolovnorsko mi jde,ale někdy se taky nemůžu přihlásit. Pokud má Galaxia android ,což si myslim že má. Tak stačí resetnout mobil 8-)

Na mobilu mam android 2,3,6,a nic i kolega to zkoušel na svém s mým heslem- nic a pak i s novým heslem a nic.Na jiném PS se nedá přihlásit.Jako kdyby se člověk nemohl přihlásit dvakrát?:-(

Fola tak to je divný a na počítači se přihlásíš ?

Na fishing&hanting začíná 22,20 Soroja rybí království.

Čau fola, náhodou jsem našel článek,kde hledáš mořského vlka na Soroya. Jsem sám a moh bych doplnit, je- li to ještě aktuální. Nejlépe zaslat případné info na vapenikpepa@seznam. cz

Tak jsem tu soroju skoukl po několikáté a mám ještě větší horečku a to jedem až v srpnu na loppu.

[citace]Radyn napsal:

Tak jsem tu soroju skoukl po několikáté a mám ještě větší horečku a to jedem až v srpnu na loppu.[/citace]

Povinný večerníček :-D

Hlapi uz jsem prisel na to co jsem delal spatne na prihlaseni tady na strankach-dal jsem misto prihlasovaciho jmena email - a je vse v poradku.

Ahoj při cestě na Averoy ,ale západní cestou někteří tvrdí,že se na ní už neplatí,že už je zaplacená.Nejel po ní někdo díky

[citace]zabjan napsal:

Ahoj při cestě na Averoy ,ale západní cestou někteří tvrdí,že se na ní už neplatí,že už je zaplacená.Nejel po ní někdo díky[/citace]

Pokud máš na mysli Atlanskou cestu, tak je zdarma. Alespoň loni v září ještě byla.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!