Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
[citace]sroubek282 napsal:
kikibut napsal:
Já zas na Havoyu
kdy jedete?[/citace
Myslím od 22.7-2.8
Odpovědět
2 masar Ale zase třeba se tady dají řešit věci,které nemusí být v žádném jiném tématu :-D:-D:-D
Odpovědět
to Kim: tak to bude paráda,jak se dívám co připravujete za článek...8-O8-O8-O8-O8-O
Odpovědět
TO kikibut:Ale zase třeba se tady dají řešit věci,které nemusí být v žádném jiném tématu.
To je sice pravda ale nebudu psát že se nic nedovím:-x:-x
Odpovědět
Hledám mořského vlka,který by jel na Soroy do Brivikbotnu od 8 do 15,6 jsme tři a chybí čtvrtý do plné kapacity chatky.Je plně vybavena i s wifi.Cena 12000kč za ubytování s lodí 50motor, plus cesta a trajekty. mob.605840672
Odpovědět
[citace]fola napsal:
Hledám mořského vlka,který by jel na Soroy do Brivikbotnu od 8 do 15,6 jsme tři a chybí čtvrtý do plné kapacity chatky.Je plně vybavena i s wifi.Cena 12000kč za ubytování s lodí 50motor, plus cesta a trajekty. mob.605840672[/citace]
ahoj,tak na toto téma je tu vlákno...;-);-);-)
Odpovědět
:-D:-D:-D U nás sou takový mrazy že tady rus do rusa vrazí,příjdou časy že budeme mít hovno asi.................:-P:-P:-P
Trochu mi blbne klimoška v autě...................
Odpovědět
Takhle to vypadá ve Varech? Tady v Hradci je -20, to se není čemu divit. brr
Odpovědět
Ja: Ty tam máš evidentne nastavený "letný režim".Teraz v zime skús vymeniť červený a modrý vodič, možno to pomôže.
Odpovědět
Já byl včera v Jestřabicích na dírkách od 7 30-12 hod a byl to celkem mazec,studený vítr a tak cca -17,trošku jsem omrznul a naskákaly mi puchejře na rukách a to jsem měl rukavice... no ale když jsem chtěl vyháčkovat rybu v dírce tak rukavice musely dolů a to byla asi ta příčina,takže dírkaři POZOR!!! nepodceňovat mráz....
Odpovědět
A co jsi čapnul Mikulčáku? Do Jestřabic jezdíme v létě, ale o těch dírkách už dlouho uvažuju ..
Odpovědět
[citace]kaqpa napsal:
A co jsi čapnul Mikulčáku? Do Jestřabic jezdíme v létě, ale o těch dírkách už dlouho uvažuju .. [/citace]
Letos tam pojedu v létě na víkend čapl si tam už nějakýho jesetera 8-) ?
Odpovědět
žádná sláva,není to co bývalo... lapnul jsem asi 8ks PD a pár jsem jich nezasekl,kolega byl na tom o něco hůře,lapnul 3ks,velikost byla okolo 33cm ale povedly se mi dva větší,38 a 43cm...takže na tu bídu a kosu dávám za 2 :-D
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...