Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 21°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 21°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 17°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
zataženo
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

« Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 … 106 Další »
sroubek282
02.02.2012 ID: 524728

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

0
Odpovědět
janek.su
23.03.2012 ID: 1033001

Samozřejmně mládenci, že Vám ho pošlu, ale vydržte, mám to doma,a bohužel jsem v práci,

tak navečer to sem dám, ale už teď se mi na ní sbíhají sliny, s tou topinkou je to fakt móóóc dobré.8-O8-O8-O Jen ta žízeň potom, ale voda je tam přece dobrá;-)

0

Odpovědět

Vlkous
23.03.2012 ID: 1033002

Paštika z ryb? To jsem ještě nezkoušel.

Jako zajímavost děláme s otcem rybí klobásy ze sladkovodních ryb - paštiku tu neznám.

Se teda dost těším -- určitě nezapomeň.

0

Odpovědět

janek.su
23.03.2012 ID: 1033004

to Vlkouš:no vidíš, tak to uděláme busines8-)8-)8-), klobásy, to je zajímavé, tak to budu také rád, když to pošleš.

0

Odpovědět

Pandion
23.03.2012 ID: 1033007

Receptáři

Neserte! To se nedalo vydržet:-E Jedu na oběd!!!:-D:-D:-D

Pandion

0

Odpovědět

janek.su
23.03.2012 ID: 1033011

to pandion: 8-)8-)8-)doufám, že si dáš krupičnou kaši.....8-O

0

Odpovědět

Vlkous
23.03.2012 ID: 1033024

Ok :-)

0

Odpovědět

janek.su
23.03.2012 ID: 1033026

http://kucharka.cbmonitor.cz/recepty/?j=1229&dkid=11&na=rybi-pastika

tak, vážení, máte to tady, ale stačí zadat do vyhledávače rybí paštika,já to mám upravené k obrazu svému , oni to pečou v troubě, já ne.

Nedávám sardelovou pastu, protože mi nechutná, a myslím, , že je to do tak dobrých mořských ryb škoda, dále, s vegetou a oregánem opatrně, podle mého názoru hodně mění chuť, tak to je na každém. Vajec na to množství dávám 5,i mléka dám více, množství vyzkoušíte sami, ryby přitom nevážím, takže - přiměřeně-,prostě ji dělám řidší, lépe se roztírá, strouhanku nepoužívám.Myslím že popis z netu se více hodí na sekanou.

Ryby lehce podusím, a zbavuju veškeré kůže,- také se nemusí,lze použít každou rybu, (jen jde o ty malé kostičky, něco se "rozšmelcuje" tím mixérem,takže raději větší ) ale kdo nechce, nemusí, já při tom myslím na ženské stvoření,je to prostě míň cítit rybinou.:-P Potom oberu kosti , samozřejmě tam nějaká malá zůstane, nevadí, vozím s sebou tyčový mixér, čím více se to rozmělní, tím je paštika jemnější. Zkoušel jsem přidat i tresčí ovařená játra, (to jsem okoukal od ostraváků) ale také je zrovna nemusím. Másla dávám také více, když jsem jí dělal poprvé, po troškách jsem jí opékal na pánvičce, a ochutnával, a různě dochucoval. Soli určitě víc, protože se ryby vaří nesolené,a paštika se rozleží.

Na posezení jsme v pohodě snědli celou sklenici od okurek s topinkama,

ještě jedna zkušenost, vozím si sebou jogurty ve skleničkách, a dávám do nich paštiku,ale na delší skladování doporučuju dávat víčka s červenou gumou, ale myslím, že většina si veze nějaké zavařené maso, a tam je to samozřejmostí. Budu také rád, když se ozvete, a napíšete, jak Vám chutná, pokud se budete ještě chtít na něco zeptat, tak se ozvěte. Když si uděláte první várku, snězte jí , a každý si k tomu řekne, co by tam ještě chtěl. Tak dobrou chuť.

0

Odpovědět

JIMMI
23.03.2012 ID: 1033043

[citace]Pandion napsal:

Receptáři

Neserte! To se nedalo vydržet Jedu na oběd!!!

Pandion[/citace]

..hele- doufám, že to tady zapisuješ a že nás potom pohostíš...:-D

0

Odpovědět

sroubek282
23.03.2012 ID: 1033066

[citace]janek.su napsal:

to pandion: doufám, že si dáš krupičnou kaši.....[/citace]

Pandion to nejíííííí....

Ale bude z něho aspoň klučík,který drží postavu...:-D:-D:-D:-D:-D

0

Odpovědět

Naki
23.03.2012 ID: 1033068

On je asi na jehněčí co,Šroubku?

0

Odpovědět

sroubek282
23.03.2012 ID: 1033070

[citace]Naki napsal:

On je asi na jehněčí co,Šroubku?[/citace]

Jejeje....:-):-):-):-)

Já radši trochu ......8-O8-O8-O8-O

0

Odpovědět

Kikibut
23.03.2012 ID: 1033071

Janek vypadá to dobře zkusím paštiky mám rád. Jaké ryby do toho dáváš ?

0

Odpovědět

janek.su
24.03.2012 ID: 1033080

to kikibut: je to jedno, mimo makrel jsem to zkoušel ze všech, jak jsem už napsal, je lepší jen dávat větší ryby, aby tam nebyli ty malé kostičky, povětšinou jsem to ale míchal,keleří maso je jen barvou do šeda, ale nevadí to, koření to vše stejně přibarví.

0

Odpovědět

Kikibut
24.03.2012 ID: 1033095

Tak dneska jsem si byl u Honzy Dufka pro dárek k narozkám :-D Koupil jsem si prut Savage Gear Jigstick 1,8m 300g a na Cutbaity to bude super. A na osedlání toho skvostu jsem dokoupil Okumu RAW II 55 a to je brutální mašina . No halibuti ať se třesou :-D Pak ještě kšiltovku a čepici. Zítra sem hodim toho všeho fotky.

0

Odpovědět

Vlkous
24.03.2012 ID: 1033097

Takže RYBÍ KLOBASY

Je to vlastně malinko upravený recept od M. Štěpničky

6 kg. ryb ( 3 kg kapr + 3 kg tolstolobik ), 4 kg. vepřový bůček, 50 g. česnek, 200 g. sůl, 20 g. pepř, 10 g. kmín, 25 g. pálivá paprika,

60 g. sladká paprika, možno dát hovězí vývar nebo masox - já ho nedávam

Postup: Vykostěné( jde o velké kosti - ryby klasicky zfiletuju ) ryby bez kůže, polovinu pomeleme na jemno a polovinu nakrájíme na cca 1cm až 1,5cm kostky, bůček pomeleme na hrubo, česnek utřeme se solí a přidám veškeré koření. Vše důkladně promícháme.

(Vývar přidáváme dle hustoty prátu tolik, aby vznikla kompaktní kaše)

Když tohle udělám večer tak nechám odležet do druhého dne. Pak

naplním pár klobás a uvařím a ochutnám. Pokud je slanost dle chuti, vše plním vše do střev a udím 5-6 hod.

Klobásy jsou jemné a proto nejsou na řezu úplně kompaktní - mají tendenci se rozsypávat, ale neni to zas tak hrozné. Prostě jsou to vynikající rybí klobásy.

Kdo má Štěpničkův Rybí receptář, tak si o tom může přečíst více.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 … 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 … 106 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

  • Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

  • SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.