Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 2°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 4°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Odolné (vodotěsné) kamery a fotoaparáty

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další »
Duke
05.04.2012 ID: 524825

Myslím, že toto téma zde ještě chybý a tak je zakládám. Myslím si, že většina z nás si ráda natačí a fotí svoje rybolovné výpravy ať už do Norska nebo jinam.

Já se nedávno rozhodl koupit odolný kompakt a vybíral mezi třema kouskama, nakonec jsem šáhnul tady po tom.

[yt=JXB4zsAAUX8=yt]JXB4zsAAUX8[/yt]

Panasonic FT3

Pak jsem ještě přemýšlel o nějaké odolené/sportovní kameře. Jednak jezdím na motorce a druhak i do Norska by se mohla hodit. Po dlouhém čtení recenzí a různých diskuzí jsem zvolil tuhle.

GoPro HD Hero2

[yt=GUEZCxBcM78=yt]GUEZCxBcM78[/yt]

Pořádně tady tyto dvě "hračky" vyzkouším až příští týden na Bakkanu a pak sem samozřejmě napíšu vlastní zkušenosti a vložím videa a fotky.

0
Odpovědět
elem
07.11.2012 ID: 1047018

Na Gopro.com store po přepnutí na Českou republiku se v košíku objeví cena 449 Eur včetně poštovného místo původních 399 Dolarů v USA

0

Odpovědět

MifakM
07.11.2012 ID: 1047021

Což není zase až tak výhra že? :-D

0

Odpovědět

Northwolf
14.11.2012 ID: 1047443

Sice to primárně není kamera ani foťák, ale cvakat při dobrým světle se s tím zřejmě nechá, tu správnou certifikaci to má, takže já bych si od toho dovolil očekávat že se pomocí této mašinky kdykoliv na kayaku (nebo i jiné lodi v dosahu GSM signálu) podívám na aktuální proroctví místních věštců přes počasí, možná i radarová animace by se mohla dát pustit. Kromě toho s tímhle v kapse by člověk neměl být v případě problémů na moři (ve vodě) odkázán na důvěru v těsnost a neporušenost igelitového pytlíku, díky vestavěnému GPS přijímači je možné udat přesnou polohu, disponuje sloty na 2 SIM(ovy) karty :-D

Mě se to jeví jako dost zajímavá hračka jejíž vlastnictví by mohlo mít příznivý dopad na vlastní bezpečnost na moři. Pracuje na systému Android - mě se tyhle hračky prozatím moc netýkají - tak se ptám - existuje aplikace s námořními mapami pro Android ? Používá ji někdo ? Jak je s ní spokojen ?

Cenovka cca již od 8.600,- CZK oficiální česká distribuce. Ke koupi třeba v Electroworldu.

0

Odpovědět

JAKABO
23.12.2012 ID: 1049432

Ak máte čas,tak si nájdite video na youtube- oilwind- The elektronic

jigging mashine. Má to 10.56 min. Je tam pripevnená kamera nad papričkami pri love tresiek.Docela veľké hľbky.

0

Odpovědět

Kliknis
23.12.2012 ID: 1049433

2 Northwolf

Mam levnější verzi tohoto telefonu a zatim maximální spokojenost. Do vody jsem ho zatim ještě nezkoušel hodit ani místo klínu na založení auta jsem ho nepoužil, ale podle mého snese to, co žádný jiný telefon.

0

Odpovědět

Holzby
23.12.2012 ID: 1049437

Kdysi jsem měl Ericsson s takovou tou žraločí ploutví. A vodotěsný byl. Nejednou jsme volali rybičkám v akvárku, když někdo nevěřil :-) . Ale ty doby jsou už pryč.

0

Odpovědět

mira.sta
23.12.2012 ID: 1049438

[citace]northwolf napsal:

Sice to primárně není kamera ani foťák, ale cvakat při dobrým světle se s tím zřejmě nechá, tu správnou certifikaci to má, takže já bych si od toho dovolil očekávat že se pomocí této mašinky kdykoliv na kayaku (nebo i jiné lodi v dosahu GSM signálu) podívám na aktuální proroctví místních věštců přes počasí, možná i radarová animace by se mohla dát pustit. Kromě toho s tímhle v kapse by člověk neměl být v případě problémů na moři (ve vodě) odkázán na důvěru v těsnost a neporušenost igelitového pytlíku, díky vestavěnému GPS přijímači je možné udat přesnou polohu, disponuje sloty na 2 SIM(ovy) karty

Mě se to jeví jako dost zajímavá hračka jejíž vlastnictví by mohlo mít příznivý dopad na vlastní bezpečnost na moři. Pracuje na systému Android - mě se tyhle hračky prozatím moc netýkají - tak se ptám - existuje aplikace s námořními mapami pro Android ? Používá ji někdo ? Jak je s ní spokojen ?

Cenovka cca již od 8.600,- CZK oficiální česká distribuce. Ke koupi třeba v Electroworldu.

[/citace]

ano existuje NAVIONICS http://www.navionics.com/en/ namorni mapy s profilem dna, sam mam v androidu, zatim v Norsku nezkouseno, jen je potreba mapu stahnout na wifi

http://www.navionics.com/en/

0

Odpovědět

JAKABO
14.01.2013 ID: 1050450

Ak máte čas,pozrite si na youtube video STREAM FISHING AT NORWAY.

Má to skoro 28min a je tam krásne vidieť druhy rýb,ich množstvo a aj kameru,ktorou to filmujú.Možno pre niekoho zaujímavú.

0

Odpovědět

MorboX
28.01.2013 ID: 1051321

Zdravím všechny. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit tuto aplikaci: Viz. tento odkaz. Funguje tak že si stáhneš přes wifi mapy z podporovaných mapových serverů a 14 dní ti zůstanou uloženy na SD kartě pro použití na moři. Pak se automaticky smažou a můžeš stáhnout bez omezení znovu. Zkoušel sem to loni a funguje naprosto skvěle včetně záznamu trasy. Aplikace se stále vyvíjí, ale funguje pouze na Androidu.

0

Odpovědět

Duke
01.10.2013 ID: 1072111

Úžasný promo video na novou GoPro: HERO3+ Black Edition.

[yt=3wbvpOIIBQA=yt]3wbvpOIIBQA[/yt]

0

Odpovědět

mira.sta
01.10.2013 ID: 1072120

mam ho pul roku a pohoda spokojenost, do Norska super jen nema display ale to se da poresit pres telefon a nebo dokoupit. foti toci pod vodou

0

Odpovědět

JIMMI
03.10.2013 ID: 1072221

Nemáte někdo tento stroj? - Olympus TG-2

Zajímalo by mě, jestli jsou z toho ucházející fotky i při běžném focení.

0

Odpovědět

Drahoslav Chocholouš
03.10.2013 ID: 1072239

To: JIMMI

Mám tento a jsem sním spokojenej fotí dobře.

0

Odpovědět

Drahoslav Chocholouš
03.10.2013 ID: 1072240

0

Odpovědět

kim
04.10.2013 ID: 1072280

Myslím, že Olympus TG-2 je přístroj, který je na úrovni. Je dobré, že na rozdíl od předešlých typů umístili přímý objektiv uprostřed korpusu. Tedy focený objekt "prochází" přímo a nevznikají vady na okraji snímků. V tomto roce se podvodních foťáků objevilo na trhu několik od dalších výrobců. Společné je pro ně to, že mají x volitelných scén a proto je lze využít v různém prostředí. Při výběru je dobré kritérium poměru ceny a výkonu. Různé recenze na hodnocení fotoaparátů do vody se nacházejí na cestovatelském portálu Orbion.cz - Egypt vlákno foťáček do vody. Píší tam své zkušenosti i lidé, kteří se v tom velmi vyznají.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.