Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

• Toto téma obsahuje celkem 1,699 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,396. až 1,410. (celkem z 1,700)
  • Autor
    IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

Milan Pokorný
    Člen
    (206 odpovědí)

igorko napsal:

A už keď sme pri tých “svetielkach”…

Tu je zopár UV vecičiek

Tak hlavně na to něco nachytej a zdokumentuj to. Držím palce 😛

IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

Banjoboy napsal:

igorko napsal:

A už keď sme pri tých “svetielkach”…

Tu je zopár UV vecičiek

Tak hlavně na to něco nachytej a zdokumentuj to. Držím palce

Budem testovať 1. Roan 2. Lokta

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

No Igorko, vypadá to zajímavě. Tak hodně štěstí.:-D

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Vypadá to fakt zajímavě a přeji s tím hodně štěstí. 😉

Jen ten Roan na testování mi tam vůbec nesedí. Je to pro mne nejhorší destinace v celém rozlehlém Norsku. :-E:-E:-S:-S:-S

Ale možná jsem zaujatý a není to tak zlé.

Pokud mne ale někdo uvidí na Roanu, tak mám dvojníka!!;-)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Jirko, jasně jedině Hitra.:-D

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

kulik napsal:

Jirko, jasně jedině Hitra.

Já bych to tak jednoznačně neviděl. 😉 Je pravda, že Hitra a Froyafjord je pro mne skoro “domovská stanice”. (Měl jsem o něm i přednášku na setkání v Prušánkách). Je plno hezkých destinací kam se rád vracím. Roan k nim ale rozhodně nepatří. :-E:-E:-E

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

husky19 napsal:

kulik napsal:

Je plno hezkých destinací kam se rád vracím. Roan k nim ale rozhodně nepatří.

Rýchlo niekto napíšte, že Roan je fajn, lebo mňa “vystrie” :-E:-(

keďže tam idem od 7.7. do 17.7.2014 !!!!!:-E:-E:-E

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

vojtko napsal:

husky19 napsal:

kulik napsal:

Je plno hezkých destinací kam se rád vracím. Roan k nim ale rozhodně nepatří.

Rýchlo niekto napíšte, že Roan je fajn, lebo mňa “vystrie”

keďže tam idem od 7.7. do 17.7.2014 !!!!!

Neboj, je plno Norků, kteří se tam rádi vrací. Nenech si zkazit náladu a období těšení!!! :-D:-D:-D

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

[Neboj, je plno Norků, kteří se tam rádi vrací. Nenech si zkazit náladu a období těšení!!! [/citace]

Kto napríklad ? :-E

Ďakujem -husky 19- za posra..e mojích predstáv, ale tiež aj pokus o vylepšenie nálady, je to milé, ale veľmi si ma nepresvedčil:-( Teší ma minimálne to, že 30.5.2014 odchádzam na SOROYU a tam sú referencie uplne iné a aj vlastná skúsenosť to potvrdzuje.:-D:-D:-D

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Vojtko, pravdu máš, Soroya je Soroya. Já jedu od 20.5. do 30.5. !!!:-D:-D:-D

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Tak Igorka jsem už uklidnil. Oni mají na Roanu lodě Kasbol. A to je opravdu jiné kafe než ty necky, které jedou rychlostí 9,5 km/hod. a mají motory snad z německých tanků, které tam fašisti zapomněli. 😀

Co je mi platné PHM zdrama, když polovinu doby prožiju na cestě tam a zpět. :-E:-E:-E

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

čau chcem sa spytat ,,včom je Hitra lepšia od Roanu ? Hitru už poznam a chcel som tento rok vyskušat Roan..

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Na Hitře je mnoho kvalitních míst k rybolovu. Na Roanu, v destinaci kde jsem byl já, jsou pouze “chcíplé” pomalé lodě a všude daleko. Je to ale věcí názoru a úhlu pohledu. Jsou lidé, kteří jsou tam spokojeni. Nikomu nevnucuji svůj názor, ale já, pokud nevymění lodě za jiné, už nikdy. A možné je, že nikdy ani když domácí ty lodě vymění.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Musím objasnit svůj výrok a tak to uvést do reality. Můj výrok ” Jirko, jasně jedině Hitra”, byl směrován k Huskymu19 to zaprvé a za druhé já jsem nikdy jinde než na Hitře od EDENu nebyl a zatím ani netoužím být i když jsem byl pozván i jinam. Mě se zde líbí, jsem zde spokojen a je mi tu fajn. Takže jsem neměl v úmyslu říkat, že všude jinde je to špatné, to ani nemohu, když to jinde neznám a možná jsem tím i ochuzen, nevím?:-?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,396. až 1,410. (celkem z 1,700)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...