Hasvik, NO
temperature icon -6°C
občasné mrholení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

Nástrahy, návnady, finty

Zdravím všechny.

Každý, kdo jezdí do Norska má jistě nějakou fintu, nebo oblíbenou nástrahu, nebo jenom malinko jiný způsob použití známé nástrahy. Pravděpodobně na tomto webu již vše proběhlo (nebo téměř vše), ale nejsem si vědomý, že by to bylo jako samostatné téma, sloužící k rozšíření našich obzorů pro ty, kdo do Notska jezdí už déle, pro ty kdo začínají to může být velmi užitečný zdroj informací. Samozřekmě sem patří i nástrahy a návnady tradiční, dále i typy, finty apod. Sám bych začal mojí nejoblíbenější nástrahou na Polaky. Jedná se o modifikaci tzv."Hauserova peří" . Není to můj objev, ale už dvě výpravy do Norska to byla moje nej nástraha. Používám ji při lovu ze břehu (skály - mírný sklon, hodně "trávy"). Pomalu vláčím těsně nade dnem. Úžasné záběry polaků 70-90 cm. V lokalitě kam jezdíme je to jistě nástraha nejůčinnější. Loni jsem za hodinu chytil takovýchto polaků 5. Parťáci okolo mě- bylo jich dalších 5, chytili polaka jediného a takhle to bylo vždy, když byly pto tuto nástrahu podmínky. Ty podmínky jsou důležité, protože je to nástraha lehká, špatně létá a bere ji vítr. Takže je nutné téměř bezvětří. Když, ale vyjde počasí, svítí sluníčko, nefouká, prut 2,7 10-30g, silon 0,22-- PÁNOVÉ TAK TO JE ORGASMUS. Prosím pánové a dámy pište, pište...

Odpovědět

To Honzak: Máš ty a nebo Kikibut s touto nástrahou nějaké zkušenosti???:-)

[citace]kulik napsal:

To Honzak: Máš ty a nebo Kikibut s touto nástrahou nějaké zkušenosti???[/citace]

Je to docela novinka tak jsem to zatím držel jenom v ruce. Do vody se stím teprve chystám. Jinak na výstavě v Magdeburgu jsem si koupil podobnou nástrahu , ale žábu a ta vypadá úplně jak živá a je to hladinovka :-D:-D

Fajn, jestli přijdeš na ucho, tak můžeš vzít obě nebo i víc novinek s sebou. :-D

[citace]kulik napsal:

Fajn, jestli přijdeš na ucho, tak můžeš vzít obě nebo i víc novinek s sebou. [/citace]

ok vezmu to sebou:-D:-D

[citace]Roman1312 napsal:

nej gumička letošní první výpravy....krevetka... vrele doporučuji škoda že má slabší životnost spotřebovali sme jich přesne 48ks

Toto bolo ocenené na EFFTEXE - je to od SG.

Mě to teošku připomíná víc raka než krevetu.[/citace]

Nebol by link na tu krevetu?

Pozná niekto toto?

2 ks na naviazané na jednom náväzci.

[citace]mara45 napsal:

honzak napsal: kulik napsal:

Pokud se nepletu, tak je měl Kikibut vystavené na pražském srazu. Kikine, prosí potvrď!!!

Ano tato nástraha plavala na srazu v akvariu

Taky se pěkně v akvárku servala se zoomama...[/citace]

Ale SG vyhrál :-D:-D:-D:-D:-D

Jo znám to , v Magneburgu jsem je držel v ruce jmenuje se to Captain lures :-) a cena je celkem vysoká :-x:-x:-x

[citace]kikibut napsal:

Jo znám to , v Magneburgu jsem je držel v ruce jmenuje se to Captain lures a cena je celkem vysoká [/citace]

Jj, 12€ ak sa nemýlim.

12,99 a 14,99 8-O

[citace]igorko napsal:

Pozná niekto toto?

2 ks na naviazané na jednom náväzci.

[/citace]

Viděl jste to někdo v akci? Zajímalo by mě jak to pracuje. :-|:-|

Malá přípra.Ještě se to musí doladit,ale určitě jim budou šmakovat.

Má niekto aj takéto retro návnady?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!