Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Nástrahy, návnady, finty
- Toto téma obsahuje celkem 1,699 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#54815 6.3.2013 v 22:17
PEN napsal:
To si necháš dělat na zakázku? Na kolik přijde m2
Přesně tak. 150.cm krát 62.cm mně vyšla na necelých 1500kč.
#54817 6.3.2013 v 22:21kulik napsal:
To Harty: Tak ta oranžová barva je super. Gratuluji. Ještě vhodná samolepka a jsi jednička v celém Norsku.
Manželka už řeže a stříhá.
#54818 6.3.2013 v 22:42Zdeneko : tuto příručku máme taky doma. Ale nečetl jsem ji.
Kikibute.
Jako jedinej jsem se tě zastal a ty do mne takto šiješ ?
Je vidět, že než vyzraješ ,ještě mnohokrát roztaje sníh. Musíš občas číst mezi řádky, aby jsi pochopil, co někteří myslí.A ty mne tady veřejně napadáš ?
Po našem rozhovoru v Praze jsem myslel že seš normální kluk, ale asi jsem se po přečtení tvého posledního příspěvku zmýlil.
U první fotky stačilo napsat , že je dělá dufek a nebyl by kolem toho takovej cavik. Apropo, zeptej se výrobce těch nástrah ,,novinka roku 2013,, kdo je vymyslel ? Víš tady to není jen o krmítkách. Když jsem to dělal, za prvé mne to stálo mnoho času, při výrobě, počítání a testování, kdy jsem jezdil s každým novým kusem k vodě a z mostu jsem zkoušel, jak daná nástraha funguje a následně i finanční, kdy jsem udělal desítky zmetků. Tento proces ty nevidíš. Ty jdeš, koupíš si výrobek a mne nazveš ,,krmítkář,,. Musím se tomu smát, protože tvoje rozhořčení chápu. Ale ty to jednou kolem dokola pochopíš.Jen musíš pochopit, že stejně jako na FB, tak i zde to čte mnoho lidí. 100 lidí, 100 názorů .Vždy se budeme potýkat s tím, že vše co napíšeme se nebude líbit všem. To jsou slabá místa na všech diskusních fórách. Takovej je život. A to jsi ještě ve věku, kdy nepracuješ a nemáš rodinu. Tam k těm názorům přibude ještě tlak. Nebo nátlak ? Přidám ti dvě moje fotky z 06.2012.
#54819 6.3.2013 v 22:43#54820 6.3.2013 v 22:47A ještě o jedno tě poprosím.
Buď mě říkej Davide, nebo 007krivanku, nebo pane Křivánku.
Volbu nechám na tobě. Budu rád, když mě budeš tykat. Tak jako si tady všichni tykáme.
Ale nějaké zkomoliněny jmen si nech pro svoje vrstevníky ve škole.
V případě, že by jsi to chtěl rozebrat více, tak mi zavolej. Číslo víš kde hledat. Tady tuto debatu ,,o ničem,, nechci dál rozebírat, jelikož to moc lidi nezajímá a já nemám tollik času na rozdávání. Jen jsem chtěl uvézt věci na pravou míru. Tady je debata nástrahy, návnady, finty.
#54821 6.3.2013 v 23:332 007krivanek to si děláš doma?
#54822 6.3.2013 v 23:41PEN napsal: 2 007krivanek to si děláš doma?
Když mě chytne blbá a mám čas, což tak moc nemívám, tak takové věci dělám. Jsem takový brouk pytlík jako Harty a Jimmi.
Akorád nedělám s:
1. nerezí, protože je to drbačka
2. nelepím fólie, protože bod č.1
#54823 7.3.2013 v 0:58to:kikibut, nedá mně to reagovat na tvůj příspěvek, možná jsi vystoupil před 150 rybářema, obrázek svého “já” jsi nyní také předvedl…..
#54824 7.3.2013 v 1:11Dávám ještě jinou kombinaci barev. Jen podotýkám NEJSOU NA PRODEJ.
Tato je 500 g a délka 32 cm. Hák 12/0
#54825 7.3.2013 v 1:24tak dokreslil jsem další výkres a jdu spát. Ráno káva u Doršáka, pak pojedu kolem Nakiho a hurá na čumendu na BVV.
A chlapi, až na Vás nedejbůh někdo vytáhne perkusák ( kterej nepodléhá zákonu o zbraních ) , tak si uvědomte, že tam může mít nabito toto. Průměr 10,9mm délka 30mm. Kim by mohl napsat, co to dokáže.
#54826 7.3.2013 v 2:08gruvearbeider napsal:
to:kikibut, nedá mně to reagovat na tvůj příspěvek, možná jsi vystoupil před 150 rybářema, obrázek svého “já” jsi nyní také předvedl…..
A ty by jsi to dovedl? Já tedy ne. Sice jsem tam by určitě vícekrát než on ale Kiki na rozdíl ode mne už něco dokázal. A co potom Michal,Šroubek,Honza Dufek a mnoho dalších. Ono povídat l svých zkušenostech mezi kamarády a před x lidmi je totiž obrovský rozdíl. A je to i o sebevědomí. a na rozdíl ode mně ho Kiki má. Klidně si o svých zkušenostech i praxi budu povídat, ale prezentovat to před publikem si netroufnu. Na to mají jenom ti které můžeme nazývat profíky. A nemusí jít jenom o rybaření.
#54827 7.3.2013 v 2:12Už tam chýbajú iba otvory na vloženie 12/0 hákov a fajn džigovice. Pri rýchlejšom drifte by to mohlo vydávať aj zvuk. Tzv. forma fiš /hunt.;-)
#54837 7.3.2013 v 5:33kikibut napsal:
Mám na test super novinku 2013 a už se opravdu třesu až ji vyzkouším … ať se už ryby bojí !!!!!!
Do nikoho nešiju, myslel jsem si, že je to srdcař a ne propagátor napodobenin. Škoda, fandil jsem ti.
#54838 7.3.2013 v 5:42PEN – víš,že jsi mně po ránu zlepšil náladu? Teče mi kotel,rozbilo se mi auto,práci nestíhám,faktura nesplacena,v pátek(příští) jedu do Norska…a ty takhle..:-D
Tak tyhle nástrahy-shady se v USA dělají už mnoho let.V množství,v tvarech a barvách u nás zatím nedostižných.Jeden můj kamarád si před několika lety odtamtud objednal formy,komponenty a odlévá je.Neživí se tím,má to pro sebe,pro své známé a kamarády a nemá pocit,že objevil “Ameriku”.Když chce něco ještě jiného,nakreslí si formu,udělá si prototyp,objedná si formu u 00sedmičky,ale nedělá z toho vědu,přesto,že s tím u nás začal.Podobné gumy nabízí na eshopu Sim,všimli jste si?
A další a další prodejci.
Já třeba úspěšně chytám na gumy Relax(podívejte se na jejich stránky,velký výběr tvarů a barev)a nevidím v úspěšnosti rozdíl,přesto,že tahám vlastně dvouhlavou rybku,hlavičku neuřezávám.Ale ke svým zkušenostem musím dodat,že jsou omezené,že je mám vyzkoušené nanejvýš třikrát do roka po 8-10-ti dnech a že to při svém hodnocení vždy uvádím.Na to,abych si troufl generalizovat,bych tam musel jezdit 20-30 let po celou sezonu od jižního Norska po Nordkap,jako např.Robert Langford,Rainer Korn atp. a všimněte si,jak dokáží být umírnění.
Tím chci naznačit,že názory zprostředkované,nepodložené praxí nemají valné informační hodnoty a jsou spíše úsměvné a tolerované proto,že máme pro dotyčného pochopení,máme ho rádi a fandíme mu.Zvláště,když tam bylo špatné ozvučení a nebylo rozumět skoro nic.
#54839 7.3.2013 v 7:13Už aby to vypuklo a sezóna začala!Mmyslím si, že se ta Norská horečka projevuje malou nervozitou( to nemyslím jen na těchto stránkách, ale třeba i já sám doma)…určitě se vše vyléčí jakmile se zde objeví nějaké ty fotečky z prvních letošních výprav.:-)Pak bude už jen chvála- pevně tomu věřím….Zdar Všem…za 83
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Nástrahy, návnady, finty