Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

• Toto téma obsahuje celkem 1,699 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 451. až 465. (celkem z 1,700)
  • Autor
    IGORECKO
    Účastník
    (587 odpovědí)

kikibut napsal:

Mám na test super novinku 2013 a už se opravdu třesu až ji vyzkouším … ať se už ryby bojí !!!!!!

Ahoj, posles mi link kde tu super novinku kupim?

Dik.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

kikibut napsal:

Mám na test super novinku 2013 a už se opravdu třesu až ji vyzkouším … ať se už ryby bojí !!!!!!

Budeš je mít na výstavě v Brně??

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Jsem rád ,že se nástrahy líbí 8-)Bližší info přes SZ .Kiki

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Kolegové omlouvám se jestli již o tom něco zde bylo napsáno. Dotaz. Máte nějaké zkušenosti z používání třpytek (plandavé nebo rotační) v Norsku. Již asi 3 roky je s sebou beru, ale ještě jsem je nepoužil. Možná by do menších hloubek (cca 12 – 15 m) mohly být použitelné. Samozřejmě to předpokládá výměnu trojháčků a kroužků.

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Zdravím Kime, pokud je mi známo, tak norové s použitím plandavek (takové ty esovitě prohnuté) trolují lososovité ryby. Mám jich pár – místních modelů a občas některou použiju (hlavně tu ze silného plechu o hmotnosti 55g) podle rychlosti a agresivity vedení mi to berou tresky tmavé a obecné. Lososa a mořského pstruha mám naopak chyceného na pilkin, takže z mého pohledu je asi jedno jestli vláčím plandavku, nebo pilkin – důležité bude trefit se do barvy a hlavně rybě před hubu.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (63 odpovědí)

kikibut napsal:

Jsem rád ,že se nástrahy líbí Bližší info přes SZ .Kiki

Nějaké tajnosti. To víš, že je bude mít Honza na stánku.

trojhak
    Účastník
    (132 odpovědí)

kikibut napsal:

Pokud tady nějakej ten rok buduješ dobrou pověst nástrahám Savagear a potom napíšeš, že se těšíš, jak si zachytáš jejich na nepovedenou kopii, tak není něco v pořádku. Hodně jsi mě sklamal.

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Hele neši do KIKIho .:-D:-D:-D:-D

Je mladej, ještě neví kde stojí. atd, atd.

Prostě má šanci zkusit něco nového.

V savagearu teamu místo má a chce zkusit i jiné teamy.

Nic víc za tím nehledej.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

A proč by Kiki nezkusil i konkurenci. Pokud budou dufkofky úspěšné může se potom lehce podílet na vývoji nových Savage Gear. Samozřejmě pokud jim nedodává Honzovo know how. A uvidíme kam jak Honza nastaví ceny. I já je letos velice rád vyzkouším a porovnám se Savage, Roybait, Kinetic a Zoomy:-P

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

trojhak napsal:

kikibut napsal:

Pokud tady nějakej ten rok buduješ dobrou pověst nástrahám Savagear a potom napíšeš, že se těšíš, jak si zachytáš jejich na nepovedenou kopii, tak není něco v pořádku. Hodně jsi mě sklamal.

Trojhak : Celkem si zklamal ty mě ,že píšeš ,že je to kopie Savage !!! Je vidět ,že víš houby jak ta nástraha vůbec vypadá !!!:-D:-D:-D Takže celkem smích …

Křivan : Já náhodou vím moc dobře kde stojím a čeho chci docílit . Na rozdíl od tebe , i když jsem mladej a nemám MILIONY jak si myslíš jsem schopnej si stoupnout před lidi a dokázat jim normálně sdělit své zkušenosti,zážitky a rady z rybařiny ( viz. Praha). Takže si lij ty svoje krmítka a ne…r se do mě !Nikdo nevíte o co jde a máte kupu připomínek ,ale každý má svůj názor a já to beru ,jinak by mě tady všichni ukamenovali .

SG není to jediný co je moji rybářskou náplní ..není rybařina jen o testování a jediný značce …všichni bychom se měli držet vývoje a koukat neustále dopředu .Mám kupu snů a věcí v rybařině ,které pomalu ,ale jistě uskutečňuji … Kdybych tady měl hledat na všem a na každým chyby tak bych tady příspěvky musel psát NON STOP . :-(:-(:-(Kiki

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Přečetl jsem příručku Dětská psychologie a podle ní je nejvyšší čas zasáhnout. Už ho nechte kurňa, nebo uvidíte co dokáže.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Já nevím proč do Kikiho tak šijete. Podívejte se co už ve svém věku dokázal. Kdo z nás se v klidu postaví před lidi jako přednášející a kdo z nás se dokázal dostat do nějakého teamu. Je jedno jestli půjde o SG nebo třeba tester nějaké značky prutů. Kdysi jsem měl možnost spolupracovat se Sportexem na vývoji a vylepšení prutů FBC a nebyl to žádný med. A že by z toho tenkrát plynuly nějaké extra výhody či peníze se říct nedá.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Holografické samolepy se dají koupit skoro v každém větším obchodě,ale ne tato.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

To si necháš dělat na zakázku? Na kolik přijde m2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 451. až 465. (celkem z 1,700)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...