Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

• Toto téma obsahuje celkem 1,699 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,681. až 1,695. (celkem z 1,700)
  • Autor
    dedek54
    Člen
    (7 odpovědí)

Koupil jsem na výstavě v Praze nějaké gumy po rozbalení jsem zjistil ze některé jsou silné cítit jako ropný produkt tak mám obavy ze to bude ryby spíše odhanet mate s tím někdo zkušenost ? Díky Lada

chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

dedek54 napsal:

Koupil jsem na výstavě v Praze nějaké gumy po rozbalení jsem zjistil ze některé jsou silné cítit jako ropný produkt tak mám obavy ze to bude ryby spíše odhanet mate s tím někdo zkušenost ? Díky Lada

Také jsem koupil podobné smraďochy.Trochu pomohlo máčení v teplé

jarové vodě a potom pověsit na zahrádku. Po měsíci smrděly podstatně

méně.Karel

dedek54
    Člen
    (7 odpovědí)

Dík za radu na to ze jedna stala přes 600 tak je ještě koupat v jarovce je docela sila Lada

Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

meky napsal:

Kluci, nevíte kde sehnat tuto gumu? Menší je ,ale s touto větší jsem se dlouho nesetkal.

Berkley-powerbait

http://rybar.braunstar.cz/cms/modules/fotogalerie/fotogalerie.php?id_product=2497&id=12254

koukni na ně8-)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Harty napsal:

Snažím se nic nepodcenit a připravit se na všechno.Raději mám něco na víc než aby něco chybělo- to bych nepřežil.

Tak tomu rozumím, to je moje řeč, Harty budu Ti držet palce. Přeji pohodovou cestu, solidní počasí a hodně ryb.:-P

pollack
    Člen
    (22 odpovědí)

Kulíku vzbuď se. Harty už tam byl před rokem.:-D:-D:-D

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Já jsem si toho pak všimnul, ale bylo už pozdě. Hartymu já rád popřeju a pozdraví jej vždy a kdykoliv, třeba i hned po ránu, když ještě ne zcela vnímám.:-P

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (7 odpovědí)
    Navarchus
    Účastník
    (619 odpovědí)

Ottta napsal:

Pro Navarchus:Tady je nemaj???

http://www.nasoutokushop.cz/riper-pulse-shad-powerbait-8cm?&var=22538&gclid=CKKNkYaWqcsCFdgaGwod6DkD6w

Nevím, sháněl je kolega meky. Snad je našel, dával jsem mu pouze odkaz.

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Ślo mi hlavně o určení gumy a to bylo přesné. Guma se dá u nás koupit, ale zase tak běžná není.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Zcela nové nástrahy na ryby,hlvně na polaky.Jedná se o novou nástrahu, kterou mám tu čest vyzkoušet mezi prvními.Jak bude fungovat to ještě nevím,ale má bezesporu jednu obrovskou výhodu o proti jiným gun. nástrahám a to, že je téměř nezničitelná.Její odolnost a pevnost je excelentní a můžete ji natáhnou to málo vídaných rozměrů a nepraskne-nepřetrhne se.I barevná škála je dostačující a každý si vybere.

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Joo to znám PICARO…sám jsem zvědavy jak budou fungovat,akorát je nesmíš míchat s ostatníma gumami nebo se rozpustí ale jinak je to guma do praku😁 i cena je dobrá ak bude životnost jak slibují…

vydra-cz
    Účastník
    (216 odpovědí)

Ahoj Harty kde jsou k mání

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Jestli máš zájem,tak  přes SZ.Tady se pohybujeme v minovým poli.

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

Konečně jsem se dostal k focení a přidám pár zajimavých nástrah hlavně na polaky…Loni na podzim se mi poprvé dostali do rukou téměř nezničitelné gumy Picaro…na test jsem měl jen tři kusy,tak jsem je dřív utrhl, jak zjistil jejích skutečnou životnost.Tá guma je neskutečně pružná a 23cm picaro jsem natáhl na 105cm pak jsem až utrhl kopýtko.Ryby odchytávali v pohodě a nebylo na nich znát kousance…Je ovšem potřeba dát pozor aby se nedostali do kontaktu s gumou s jiného materiálu….ROZPUSTÍ SE.Nemají žádný zápach…Trochu hůř se napichávají na háček a je potřeba použít jig bez nálitku s delším háčkem..guma má docela velkou hustotu,tak není potřeba lepit k hlavě drží dobře i bez lepení…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,681. až 1,695. (celkem z 1,700)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...