Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Nástrahy, návnady, finty

Zdravím všechny.

Každý, kdo jezdí do Norska má jistě nějakou fintu, nebo oblíbenou nástrahu, nebo jenom malinko jiný způsob použití známé nástrahy. Pravděpodobně na tomto webu již vše proběhlo (nebo téměř vše), ale nejsem si vědomý, že by to bylo jako samostatné téma, sloužící k rozšíření našich obzorů pro ty, kdo do Notska jezdí už déle, pro ty kdo začínají to může být velmi užitečný zdroj informací. Samozřekmě sem patří i nástrahy a návnady tradiční, dále i typy, finty apod. Sám bych začal mojí nejoblíbenější nástrahou na Polaky. Jedná se o modifikaci tzv."Hauserova peří" . Není to můj objev, ale už dvě výpravy do Norska to byla moje nej nástraha. Používám ji při lovu ze břehu (skály - mírný sklon, hodně "trávy"). Pomalu vláčím těsně nade dnem. Úžasné záběry polaků 70-90 cm. V lokalitě kam jezdíme je to jistě nástraha nejůčinnější. Loni jsem za hodinu chytil takovýchto polaků 5. Parťáci okolo mě- bylo jich dalších 5, chytili polaka jediného a takhle to bylo vždy, když byly pto tuto nástrahu podmínky. Ty podmínky jsou důležité, protože je to nástraha lehká, špatně létá a bere ji vítr. Takže je nutné téměř bezvětří. Když, ale vyjde počasí, svítí sluníčko, nefouká, prut 2,7 10-30g, silon 0,22-- PÁNOVÉ TAK TO JE ORGASMUS. Prosím pánové a dámy pište, pište...

Odpovědět

;-)

8-O

Toto vše je kvalitní fluo. Vše + další mraky věcí na mňouky.....hadičky, gumové i plastové korále, desítky druhů velkých háků,převleky přez vyvázání háčků proti předření, mníková olova a desítky vychytávek zakoupíte v lepší......mníkové prodejně. Třeba ZERP:-D:-D:-D:-D

I tento platýz fa. CORMORAN nádherné svítí.......:-D

[citace]otta napsal:

to vapno 1:Ještě k tomu chemickému světlu,vyštrachal jsem tu hadičku,prodávaj to jako metráž,je na ní vytištěno--floraworld-6X1,5mm,na to světlo je akorát-na obrázku je ukázka možného použití.

........

to otta - bezvadný, takhle nějak jsem si to představoval, ta originál hadička ze sady je moc úzká. Asi by vyhověla i trubička na vzduchování pro akvárka.

Dík.

Tak jsem vypral gumy a dnes na sluníčku krásně dozrají a za patnáct dnů se budou máchat v moři:-)

Hlavy jsou na sušáku v základu a zítra se do nich pustím.

[citace]Harty napsal:

Tak jsem vypral gumy a dnes na sluníčku krásně dozrají a za patnáct dnů se budou máchat v moři

Hlavy jsou na sušáku v základu a zítra se do nich pustím.[/citace]

Harty a ty jedeš do Norska na půl roku? :-P:-P:-P:-P

Snažím se nic nepodcenit a připravit se na všechno.Raději mám něco na víc než aby něco chybělo- to bych nepřežil.8-)

[citace]Harty napsal:

Snažím se nic nepodcenit a připravit se na všechno.Raději mám něco na víc než aby něco chybělo- to bych nepřežil.[/citace]

Já si musel do tebe trochu rýpnout. Vždyť víš, že tvojí práci obdivuju. A samozřejmě všech ostatních, kteří zde prezentují svoje výtvory. :-P:-P:-P:-P

Tak ty gumy zrovna já nedělám ale hlavy dodělávám já. Dnes jsem ještě dělal podsedák a dal jsem tam hned dvě nášivky ze srazu RN.To aby měl Zerp radost.Doufám že tím někoho nenaštvu.;-)

Zdravím kolegy,

známý mi do Norska doporučuje na přívlač pilkříky HALCO a WILLIAMSON, ještě jsem o těchto typech nic neslyšel, ani jsem je neviděl.Máte s nimi někdo nějakou zkušenost?

Harty se mi líbí a jsem stejného názoru, raději víc, co kdyby.:-D:-P:-D

Kluci, nevíte kde sehnat tuto gumu? Menší je ,ale s touto větší jsem se dlouho nesetkal.

[citace]meky napsal:

Kluci, nevíte kde sehnat tuto gumu? Menší je ,ale s touto větší jsem se dlouho nesetkal.[/citace]

Jestli se nepletu , tak by to měl být Berkley Riple Shad , běžná guma a v ČR k sehnání .

kikibut-dík,je to ona. Berkley ripper pulse schad.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!