Hasvik, NO
temperature icon -4°C
husté sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Nástrahy, návnady, finty

Zdravím všechny.

Každý, kdo jezdí do Norska má jistě nějakou fintu, nebo oblíbenou nástrahu, nebo jenom malinko jiný způsob použití známé nástrahy. Pravděpodobně na tomto webu již vše proběhlo (nebo téměř vše), ale nejsem si vědomý, že by to bylo jako samostatné téma, sloužící k rozšíření našich obzorů pro ty, kdo do Notska jezdí už déle, pro ty kdo začínají to může být velmi užitečný zdroj informací. Samozřekmě sem patří i nástrahy a návnady tradiční, dále i typy, finty apod. Sám bych začal mojí nejoblíbenější nástrahou na Polaky. Jedná se o modifikaci tzv."Hauserova peří" . Není to můj objev, ale už dvě výpravy do Norska to byla moje nej nástraha. Používám ji při lovu ze břehu (skály - mírný sklon, hodně "trávy"). Pomalu vláčím těsně nade dnem. Úžasné záběry polaků 70-90 cm. V lokalitě kam jezdíme je to jistě nástraha nejůčinnější. Loni jsem za hodinu chytil takovýchto polaků 5. Parťáci okolo mě- bylo jich dalších 5, chytili polaka jediného a takhle to bylo vždy, když byly pto tuto nástrahu podmínky. Ty podmínky jsou důležité, protože je to nástraha lehká, špatně létá a bere ji vítr. Takže je nutné téměř bezvětří. Když, ale vyjde počasí, svítí sluníčko, nefouká, prut 2,7 10-30g, silon 0,22-- PÁNOVÉ TAK TO JE ORGASMUS. Prosím pánové a dámy pište, pište...

Odpovědět

Ta gumová rybička vyzerá dobre. Na niečo podobné sme privlačovali na Bakkane a veľký úspech. Čo by bolo fajn, čo úž som si kúpil v Norsku, tak sú perfektne hlavičky a to rôznej hmotnosti, ktoré s gumou vytvárajú perfektnú návnadu.

konečně sem se dostal k počítači..nezadržatelně se to blíží dnes za 8 tak přípravy na maximu.Aquantic team se letos bude podílet na testování několik nástrah pro lov polaků...Nadějně vypadají plandavky s mořskou úpravou 21gr...výrazné vyosení ji děla neskutečně živou...testovat je budeme hlavně v příboji...na výsledek jsem zvědav.

dále budem testovat Flashjigi s plíškami na rybníku to perfektně oživilo nástrahu.sám jsem zvědav jak Polaci budou na mělčinách na tenhle tunning reagovat...štikám se to líbilo:-D

výrazné vyosení

všechny tyto nástrahy se budou porovnávat s klasickými osvědčenými polakovými gumami.

No teda parádní kousky.Použil jsem i tvé jiggi, ale zprávu až o víkendu teď se musím aklimatizovat a dát záda do hromady.Ve zkratce-Fungují!!!

Tieto som ešte u teba nevidela, dobrovolne sa prihlasujem do testovacieho teamu.......:-P:-P:-P

[citace]jigin1 napsal:

výrazné vyosení[/citace]

Mám ve výbavě také dva kousky a také jsem zvědav jak zafungují. Beru s sebou i jiné klasické plandy na zkoušku. Jen nevím jak to vše stihnu.:-P

Vidím, že pro někoho je pořizování a shromažďování nástrah určitým druhem fetiše ( já sám bych si mohl otevřít krám ) :-D. Nejraději ale mám ty vzácné chvíle, kdy jsou tak při chuti, že je jedno, co tam hodíš ;-)

Toto je 100% pravda.:-P

Norci co myslíte, má tohle nastražení smysl? mam spoustu hlav a chtěl bych je nějak využít...

Pro indy99:Muj názor je tento,neni důvod aby na to ryba neskočila,jednou jsem zhlédl video kde nějakej rusák skusil nastrojit mrkev a taky vytáhl parádní tresku.:-D:-D:-D:-D

Jde mi o to jestli se to nebude přetáčet a motat... Nemůžu nikde sehnat háčky se správně natočenym očkem, aby mi pásly na ten kroužek. Jinak já viděl štiku na mrkev 8-O

Ta olověná koule by to měla držet ve správném směru a bránit přetáčení,neni mě ale jasná ta pletenka-je protažena zadnim trojháčkem ale neni patrné jak je zakončena?:-x

:-D To je jen pokus na sucho. Samo že to bude navázaný na pevno a za očkem ustřižený.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!