Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Multiplikátor
- Toto téma obsahuje celkem 196 odpovědí. Do diskuze (62 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Volnas a poslední změna proběhla před 8 roky.
-
AutorPříspěvky
-
#32645 17.3.2012 v 21:15Anonymní uživatelNeaktivní(3572 odpovědí)
To shark: 100% podpora
#32651 17.3.2012 v 21:402 shark: Keď ste pravák a nahadzujete pravou, prečo potom zdolávate rybu ľavou? 😀
Som presvedčený o tom, že prvý multík ste si kúpil na nesprávnu ruku a po úspešnom zvládnutí tej Vašej školy štrikovania ste si na to zvykol a už od toho neupustil. Neviem prečo keď niekto pri prívlačovaní celý život točí kľučku navijáku ľavou rukou a rybu zdoláva pravou by potom pri prechode na prívlačový mulťák musel zmeniť aj stranu ovládania.8-)
#32652 17.3.2012 v 21:52to lacoh nemam nic proti lidem co reknou ze jim multik nesednul a zustanou u navijaku smekaciho…
Ale tam kde ziju je odpradavna zakladem multiplikator a navijak smekaci jen jakasi doplnkova ,,novinka,,
A jiz vice nez 100 let mame vse jak jsem jiz popsal(klika vpravo):-D
Ale holt patrne si minimalne cele USA kupuje multik na spatnou ruku…
PS.jeste jsem necet jakej ze to mas multik ty?
#32653 17.3.2012 v 21:56Ahoj, po 9 letech s ručním multíkem jsem si na pro mně jubilejní 10 výjezd zakoupila konečně elektiku, neboť co si budeme povídat, léta přibývají, síla ubývá a po zkušenostech touha po větších hloubkách než 200m láká. Zakoupila jsem si DENDOUMARU 1000. Ráda bych se zeptala, zda má někdo s tímto multíkem nějakou zkušenost než vyrazím koncem května na Hitru. Děkuji.
#32654 17.3.2012 v 21:57Tim nechci tvrdit ze smekaci navijaky nemam taky,nekdy jsou vhodnejsi.
Taky kdyz prijdou hoste z CR,SK nebo PL se mi pro ne osvedcili vic.
A pokud delam surfishing tak ze navnadu vystreluji kanonem tak jsou nenahraditelny!
Na kapitalne ryby ovsem jednine multiplikator!
#32657 17.3.2012 v 22:232 shark: Ak ste nepochopil o čom je reč, pozrite si nasledujúce ukážky:
A ak neveríte, že aj v USA sa dajú kúpiť renomované značky v prevedení na pravú aj ľavú ruku otvorte si nasledovný link
😀
#32659 17.3.2012 v 22:32to lacoh
1,i v USA zijou levaci:-D
2,pri pouziti nekterych specifickych technik a specialnich prutu pouzivaji kliku na levou ruku i pravaci.Vzhledem k tomu ze se jedna o specialny a ne bezny zalezitost(spise nektery zavodnici) nepokladam to za pouzitelne u beznyho navijaku/prutu a pro beznyho cloveka.
3,jsi typickej Ficovolic 😀
#32660 17.3.2012 v 22:49To je perfektné. Keď sa niekomu minú argumenty, tak prejde na politiku. Keby si mi poradil skôr, mohol som ísť voliť. A špeciálne závodníci pri zložitejších technikách prejdú na pravú ruku. Aj Sulivan v snookri to tak robí.:-D:-D:-D
#32661 17.3.2012 v 22:56politiku nechame opravdu tak,to bych byl hodne sprostej:-E
Dalsi argumenty nemam,jsem proste blbec stejne jako zbytek sveta co pouziva multiplikatory.
Ty jse proste evidentne drzis hesla ,,vsichni jste blazni,jen ja jsem letadlo…vrrrrrr,,:-D
PS.ptam se po nekolikate,jakej to mas multik?
#32666 18.3.2012 v 6:45to lacoh
Jak vás tady tak posloucham, ještě že nemáte se Sharkem dvojdomek viď
:-D:-D:-D
To by asi nedopadlo dobře..:-x:-x:-E8-O
#32667 18.3.2012 v 7:11Anonymní uživatelNeaktivní(3572 odpovědí)To lacoh: I mne by zajímalo jaký máš mulťák.Nemáš na levé ruce svalovou distrofii
#32727 18.3.2012 v 20:25můj názor je že pokud nahazuji pravou rukou tak kličku vlevo ať už se jedná o naviják nebo multík,vláčím už nějaký pátek a nedovedu si představit nahodit pravou rukou,pak přendat prut do levé a točit pravou….
u pilkrování je to jedno protože se nenahazuje,taky jsem si musel zvyknout na točení pravou…
#32730 18.3.2012 v 22:45Keď muškárim držím udicu v pravej ruke
Keď plavačkujem tiež
Keď prívlačujem tiež
Keď chytím rybu zdolávam ju pravou rukou/teda prútom v nej/
Asi som pravák
A volil som Fica/?/ – ten svet je teda zvrátený.
PS: A kúpil som si minulého roku Corbossa /asi 610/ lebo iba ten bol na moju ruku. Ale tak mi treba keď som riečny rybár.
#32731 18.3.2012 v 23:03to petko
Corboss 610 nema s temou moc spolecneho,jedna se o naprosto neco jineho nez beznej multiplikator.Ostatne elegantne reseni pro konzervativny lidi co maj sve zvyky ze smekacich navijaku.Ja jej neuznavam ale chapu lidi co jim muze vyhovovat.
PS.pravou rukou nahazujes i s beznym multiplikatorem.
#32732 18.3.2012 v 23:10to mikulcak ,,nazor,, je jedna vec…bezna realita druha…
Je potreba vyskouset a pak soudit.
Ja netvrdim ze ve vasich zemepisnych sirskach neni bezne mastit multiplikator levou rukou…dokonce i v USA se to vidi u nejmensich navijaku(sladkovodnich)(ale maj k tomu uspusobene taky pruty)
V cechach je ovsem dobrym zvykem koupit navijak pro levaka,namontit jej na beznej prut(v lepsim pripade prut pro multiplikator)
a zvyknout si na to…Ok,to vam neberu…ale tvrdit ze to je tak spravne…a celej svet to dela vic nez 100let spatne…no nevim nekde bude asi chyba…
Ano je to o tradicii a zvyku,automaticka prevodovka je v CR podobny situaci…
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Multiplikátor