Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon -7°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -1°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 2°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
opar
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Kdo poradí jak nachytat nějaké rybky..

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další »
vincek00
29.08.2011 ID: 524603

Prosím kdo by mi dal nějakou radu jak nachytat..jsem Snillfiord kemp,jsem tady poprvé vyjel jsem na moře s tím že nachytám hromadu ryb a jejda jedna treska a to ještě byla náhoda..mohl by mi někdo poradit jakou návnadu,jakou barvu..atd.Mám pruty na přívlač i na pilkr..vůbec nemám představu jak těžký pilkr do jaké hloubky no prostě nic.Dokonce mám i sonar,ale jaksi se to míjí účinkem..budu velice rád za jakoukoli radu..děkuji pěkně..;-)

0
Odpovědět
Peeta
25.12.2011 ID: 1027774

to Fish

Jestli jde o ten článek ze Snillfjordu, tak ten jsem psal já a Simovi jsem ho posílal tak před 2 měsíci

0

Odpovědět

vd
25.12.2011 ID: 1027775

S velkým záujmom som si prečítal tvoj príspevok zo Snillfjordu, pretože to bolo moje prvé Norsko. Ja už by som tam kvoli rybám určite nešiel druhý raz. Príroda nádherná i keď nám celý čas pršalo a o rybách to tam nie je. Nebyť toho móla pri rúrach z chovnej stanice lososov, kde sme nachytali malých kelerov, neviem ako ryba vyzerá, Na člnoch, ktoré tam má majiteľ k dispozícii sa nikam ďalej neostaneš, lebo sú malé so slabými motormi a jediné informácie ktoré sú schopni poskytnúť sú časy prílivu a odlivu.

V tomto roku som zmenil lokalitu a cestovku a bol som v Norsku 2x vždy max. spokojný a na rok 2012 mám už zálohované 2 termíny v apríli a v auguste.

0

Odpovědět

kim
25.12.2011 ID: 1027776

Myslím, že v Peeta se opět našel nový příznivec Norska. Vycházím z oboustranné korespondence mezi námi a zejména z podrobných informací, které mi napsal po návratu. Pamatuju případy, kdy např. 3 nováčkové v člunu za týden nalovili společně asi půl bedny a již tam vícekrát nejeli. Ovšem musím říci, že z 80% si za to mohli sami, neboť nebyli ochotni si koupit odpovídající nástrahy. Asi ve 3 případech jsem k sobě ke konci zájezdu vzal na loď jednoho z jiné party, protože se hádali ohledně PHM, že moc projezdí. Byli pak nadmíru spokojeni. Jiného jsem zase vzal, asi 2x s sebou, protože měl posádku, která se bála vyplout dále jak 40 m na moře. Pro mě je důležité, že Peeta svůj první pobyt velmi dobře analyzoval a věřím, že bude velmi úspěšný příště. Něco nalovili i přes to, že ono místo je pro lov nevyzpytatelné. Také jsem první 3 dny u sádek lovil malé kellery a sem tam nějaká makrela. Je asi třeba se držet pořekadla : změna místa ryba jistá.

0

Odpovědět

sroubek282
25.12.2011 ID: 1027777

[citace]kim napsal:

Myslím, že v Peeta se opět našel nový příznivec Norska. Vycházím z oboustranné korespondence mezi námi a zejména z podrobných informací, které mi napsal po návratu. Pamatuju případy, kdy např. 3 nováčkové v člunu za týden nalovili společně asi půl bedny a již tam vícekrát nejeli. Ovšem musím říci, že z 80% si za to mohli sami, neboť nebyli ochotni si koupit odpovídající nástrahy. Asi ve 3 případech jsem k sobě ke konci zájezdu vzal na loď jednoho z jiné party, protože se hádali ohledně PHM, že moc projezdí. Byli pak nadmíru spokojeni. Jiného jsem zase vzal, asi 2x s sebou, protože měl posádku, která se bála vyplout dále jak 40 m na moře. Pro mě je důležité, že Peeta svůj první pobyt velmi dobře analyzoval a věřím, že bude velmi úspěšný příště. Něco nalovili i přes to, že ono místo je pro lov nevyzpytatelné. Také jsem první 3 dny u sádek lovil malé kellery a sem tam nějaká makrela. Je asi třeba se držet pořekadla : změna místa ryba jistá.[/citace]

vím Kime o čem píšete...

Souhlas a úplný...

Nejezdil sem tento fjord,ale situaci znám velice dobře.. ;-)

0

Odpovědět

Dreisig
26.12.2011 ID: 1027795

Už som to nevydržal a tak pre začiatok niekoľko viet o Snillfjorde. Chodím tam od roku 2007 ( 2007 1x;2008 1x;2009 1x; 2010 2x; 2011 2x a na rok 2012 mám už zaplatené 2x - júl a august, v týchto mesiacoch som chodil aj roky predchádzajúce ), začiatky neboli najľahšie, radil mi aj ZAPA, a potom sme experimentovali celá partia ) Ešte ani jeden krát sme domov nešli naprázdno. Koľko sme vždy niesli nebudem písať ale nikdy nie pod limit - čistých filiet. Ak bude záujem, napíšem článok o tom ako a kde chytáme, ako balíme atď. Teraz pošlem niekoľko fotiek z roku 2011. prvé tri sú z júla a ostatné z augusta. Každá fotka kde je celý úlovok vždy reprezentuje jednu vychádzku, v júli dvojčlenná osádka v auguste trojčlenná. V roku 2011 sme chytali len na troling.Na Snillfjord nemám ťažké srdce a budem sa tam vracať kým budem vládať. Mám 65 rokov.

0

Odpovědět

Dreisig
26.12.2011 ID: 1027796

0

Odpovědět

Dreisig
26.12.2011 ID: 1027797

0

Odpovědět

Dreisig
26.12.2011 ID: 1027798

0

Odpovědět

Dreisig
26.12.2011 ID: 1027799

0

Odpovědět

Dreisig
26.12.2011 ID: 1027800

0

Odpovědět

Dreisig
26.12.2011 ID: 1027801

0

Odpovědět

Dreisig
26.12.2011 ID: 1027802

0

Odpovědět

Dreisig
26.12.2011 ID: 1027803

0

Odpovědět

Dreisig
26.12.2011 ID: 1027804

0

Odpovědět

vd
26.12.2011 ID: 1027805

Podľa foto vidím, že Snillfjord to je! Keby som to nevidel, tak neverím. Autobus rybárov vyhlásilo súťaž o najväčšiu rybu a vyhrala treska tmavá o váhe 7 kg, pričom 90 % z nás nechYtilo ani jednu takú čo máte na foto.

Je ale možno na nás a našom delegátovi, že sme nemali žiadne mapy fjordu sonary, nepoznali sme miesta, kde sa ryby zdržiavajú, nepoznali sme techniku lovu.....

Ryby chytali len 2 chlapi z celého autobusu a tí lovili asi 13 km od tábora ( a nikomu neprezradili miesto a spôsob) ale tak ďaleko nám trvala cesta viac ako 2 hodiny a to nesmel byť vietor a vlny.

I napriek tomu som však na Norsko nezanevrel a strašne rád sa tam vraciam aj kvoli krásnej krajine a moru.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit
favicon

Savage Gear Slim Jig Minnow 150g 17cm Green Mackerel

Sleva 20 Kč
Savage Gear Slim Jig Minnow 150g 17cm Green Mackerel
519 Kč
499 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

Kinetic Trojháček Sea Hook 3x 3/0 18ks

Sleva 10 Kč
Kinetic Trojháček Sea Hook 3x 3/0 18ks
239 Kč
229 Kč
logo
Jít nakupovat
favicon

PENN Warfare II WARII20NSD

Sleva 100 Kč
PENN Warfare II WARII20NSD
3 090 Kč
2 990 Kč
logo
Jít nakupovat

Odebírej newsletter

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• Simco Fishing s.r.o.
  • IČ: 23727152
  • DIČ: CZ23727152
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu

© 2026 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.