Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 23°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Jøstølen 2019

Dovolím si založit tohle ofiko téma. Jelikož tam jedu poprvé a úplně poprvé směr sever tak uvítám co a jak, kde co atd. Jedu sám termín 5/2019 od 8.6. do 20.6.2019. Co s sebou na jídlo, co na ryby, co na oblečení? Mám plovoucí oblek ICE Fish, mám čepici, rukavice, teplé boty (ne holinky). Mám dva pruty s multíky. Jeden ruční a jeden na motor. Dva další pruty, jeden 100-200 gr a jeden do 40 gr na přívlač. Ten druhý je sportex speciál na tresky. Německá výroba. Navijáky penn slamer. Gumy, hlavy, pilkery mám. Peříčka, papriky atd taky. Jede tam někdo ve stejný termín? Z Prahy?

Odpovědět

Tady se každý den poctivě maká a dítka si to užívají. Je sice míň ryb jako v květnu,ale něco se chytá...

Když fučí...

Večer se něco nachytalo,dnes fučí a klukům se dařilo okolo ostrova...

A nějaké tresky...

Jedna otázka z jiného soudku. Nevíte náhodou někdo, nebo nedokážete mi změřit jaký je průměr zábradlí na lodích. Zapoměl jsem si to změřit, koukám po nerezovém držáku prutu. Takovém co se bude dát použít tato technika lovu

. Držák co by byl na tohle vhodný má průměr uchycení na zábradlí 22-25mm...

Jedna otázka z jiného soudku. Nevíte náhodou někdo, nebo nedokážete mi změřit jaký je průměr zábradlí na lodích. Zapoměl jsem si to změřit, koukám po nerezovém držáku prutu. Takovém co se bude dát použít tato technika lovu

" rel="nofollow">

. Držák co by byl na tohle vhodný má průměr uchycení na zábradlí 22-25mm…

25 mm :)

Děkuji.

Tak nám to pomalu končí....ve srovnáním se začátkem června to bylo vše úplně jinak. V místech kde byla hejna kellerů 70 až 90 teď nebyla teď ani šupina,naopak pollacků je teď všude mraky,ale aktivita byla hlavně v noci. Počasí nám přálo a pro děti ideální čas,užívaly si jak chytání makrel,tak jízdy pollacků. Mimo jiné se chytilo pár slušných okouniku,dva ďasíci, krásnej pstruh. Nej pollack  93cm a treska  123cm. Hodně se natáčelo pod vodou a večer bylo o zábavu postaráno. Až bude čas,tak se sestřihaji....

Ahoj, Solny určitě se těším na video. Šťastnou cestu domů.

Klidnou a rychlou cestu domů...

Kluci diky,letíme takže celkem v pohodě

Ještě pár fotek...ďasici

Všichni si to užili...

Když to bralo...

Plavčíci v akci😀

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.