Honzo Kulíku ahoj.Docela ti závidím a než koukat na ten náš fotbal,tak to bych byl raději na rybách.Pozdravuj Pavla a nenech se ovlivnit jeho návazci silon+šňůra.To je snad jediná věc ve které se neshodneme. Květo, vůbec se neboj, že nenachytáte.Jediné co vám to může překazit je špatné počasí.A Pavel tam bude s vámi,tak že pohoda.Akorát že si pořídil novou hračku,tak si moc nepopovídáte.Videa teda pořídil krásná a snad něco sem na RN dá.Taky jsem myslel,že přispěji nějakým videem,ale má kamera zůstala na dně moře a tudíž je nenávratně v pr...!-taková malá nehoda. Jindro jaká trojnožka?My moc daleko nevyjížděli-sice počasí by to dovolovalo,ale V.Rampich se bál a já nechtěl, aby se nějak stresoval.-To Vencovi neříkej,přišlo by mu to líto. No naposledy jsem skončil u ryb,tak jen na okraj.Jak psal Pája,tak se ještě chytil ďas,nějaká jednoskvrnka,mníci,brosmy,okounící malí a ryby co se neberou,jako žraloci a rejnoci....Nástrahy:jak kdy.V první polovině zájezdu ryby brali velmi opatrně a nástrahy drželi jen tak za fous,tak se tedy vyplatilo nástrahu zmenšit.To se asi v polovině otočilo a ryby nástrahu dobírali poctivě a ne zřídka byl problém malou rybu šetrně nástrahy zbavit.Jako top nástrahu bych neoznačil žádnou a každý věřil tomu svému.Já to docela točil, že jsem pořádně necítil prsty z neustálého měnění nástrah a otevírání karabinky.Když jsem chytal na pilkříky,tak jsem měl hodně záběrů,ale jelikož je pilkřík neselektivní,tak jsem také chytal dost i menších ryb a to po nějaké době omrzí.Jeden poznatek,potvrdilo se, že na pilk. na vláčku je lepší jednoznačně jednohák.-Rybě lépe sedí a méně váznu.A z vázkou úzce souvisí používání návazců při vláčení.A tady je střet zájmů.Já tvrdím že používání návazců je blbost a buďto budu chytat na šňůru nebo vlasec,ale proč navazovat.V tomto se s Pájou neshodnu.Kamarád na lodi návazce používal a kontrolní otázka,kde montáž při zdolávání nebo vázce povolila?------Zítra to nějak dosmolím.