Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

HITRA GREFSNESVAGEN 2016

Dne 23.4 byla zahájena sezona rybolovu v Grefsnesvagenu.Sezonu jsme zahájili na Rampichově v Letkově u Plzně se spoluprácí klubu mořského rybolovu Plzeň,majitelem Rampichova Václavem Rampichem,AQANTIC Teamem a pochopitelně majiteli CA HITRA Vladimírem Umlaufem a Tomášem Mašátem.

Odpovědět

Vaškové s Polaky a můj pyskoun s Frantem....

Tak ať se daří a pozdravuj ostatní.Čekáme na reporty.

Pavlíku, nám brali polaci u ostrovů a na propad. Včera šli úžasně. máme sbaleno a už plánujeme Averoy. Zavolej jak se vrátíš, ať probereme vše potřebné.

Všem Vám držím palce ať je pohodové počasí a máte mnoho krásných úlovků.

Zdravím Pavla a vzpomínám na loňský rok,nějak to rychle uteklo.Přeji hodně ryb a lepší počasí,které je zajištěno vždy,když jsem v Norsku.

Tak hodně štěstí a pořádné úlovky.Co mníci?

Díky klucí....včera foukalo a moře jěště dnes pořádně houpalo až jsem znovu po 4 letech krmil....Velký polaci jsou na horách ale dnes se fakt nedalo tam zůstat.Na první hody tři polaci přez 80...ovšem to byli první a posledné ryby co za něco stálo.Kamarádi přivezli excelentní štikáče 100+cm.Všude je spousta makrel a chytlo se i pár zajimavostí...rejnok,bastardmakrely,pyskouny atd....zajimavostí je makrela 51cm a 1 kg-přesnejší váha nebyla.Další zajimavostí je barva vody před výjezdem z kempu je jak močúvka.Silné deště a přítoky zamíchaly s vodou  ve fjordu a ryby se ji vyhnou.fotky dodám zítra tak snad bude na co koukat...

To nás potkalo před čtrnácti dny u Korlinu,sice se udělalo pěkně,ale po silných deštích byla voda černá,a ryby nikde,ještě jsem nic takového neviděl.

Koupil mi Vašek ty OMEGA3?

Dnes další uhoupaný den...Fouká zdravá šestka a udržet se na místech je obtížné.Nakonec jsme s minima vytěžily maximum a plná bedna polaků byla asi nejlepší výsledek v kempu...byly to vydřené ryby ale pár osumdesátek se povedlo.Potěšilo mně,že zabodovali modré flashjigi a hlavně jak prosvítlo sluníčko ryby je super dobíraly.Zatím se nedá vyjet na mníky a štikáče drift a vítr je moc silný.Včerejší makrelu bude kolega asi zapsávat do rekordů....51cm a po přesnějším zvážení má 1,15 kg.fotky musím spracovat.Jindro v krámu jsme jěště nebyli..

Polaci byli docela hezký

naše záclona

Další vydřený polaci

rekordní makrela..fotka s lovcem bude dodatečně

Lukáš Jiránek lovec rekordní makrely....škoda,že není lepší fotka

Pěkní polaci.Hlavně že se dostanete alespoň na vodu.Na druhou stranu je to šance chytit bizona.Pájo chce to po  ránu vypálit červa a nemusíš krmit kachny.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!