Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Elektrické multiplikátory

Co jsi potřeboval vědět ? Nestyď se... a zeptej se.

Odpovědět

pro Sima,bude v nabídce topfishing i tady ta Daiwa Seeborg 300 levoruká ? kedlobak

[citace]MifakM napsal:

Step napsal:

To MifakM: vypadaj se Šroubkem jako bráchové.

Kluci pěkné čepice a vesty. Taky dávám něco takového do kupy, abych nás Vysočáky "zestejnil". Není sponzor.

Spíš taťka a syn... jen nevím kdo je kdo [/citace]

kdo je kdo???....to je jedno...:-):-):-)

to Step:napiš Nakimu,to je jeho práce,ty vesty...;-);-)

Já mám Daiwa Tanacom 500S,poprvé na Bakkanu letos a paráda..

Příští rok dostane na prdel a pořádně...:-)

Co sa týká baterky,tak sa mi nestalo,že sem ju musel měnit během lovu..

A mám je staré tři roky..

Sem elektrikář,tak sem si je sehnal po svojem a paráda...

[citace]kedlobak napsal:

pro Sima,bude v nabídce topfishing i tady ta Daiwa Seeborg 300 levoruká ? kedlobak[/citace]

... a neodpoví a neodpoví :-( snad to není pro to že se zdráhá napsat že ano, ale cena bude začínat trojkou. Tak Sime, vyjádři se prosím. Díky.

[citace]northwolf napsal:

kedlobak napsal:

pro Sima,bude v nabídce topfishing i tady ta Daiwa Seeborg 300 levoruká ? kedlobak

... a neodpoví a neodpoví snad to není pro to že se zdráhá napsat že ano, ale cena bude začínat trojkou. Tak Sime, vyjádři se prosím. Díky.[/citace]

Promiň přehlédl jsem tvůj dotaz. Pokud jsem dobře informován, tak Daiwa v současnosti nevyrábí žádný levoruký multiplikátor. Vedení Daiwy neuvažuje o tom, že by dali na český trh multiplikátory ve velikosti 300, protože do Norska mají nedostatečnou kapacitu cívky pro lov na hloubkách. V současnosti se připravuje uvedení na trh modelu Tanacom 500 Fe.

Michale já bych nerad zpochybňoval Tvou informovanost, ale tohle vážně vypadá jako že to má označení i logo Daiwa na krabici, proč by to měl být výrobek někoho jiného ? Jak jsi to myslel ?

Že by to chtělo větší velikost je bez diskuse.

[citace]sroubek282 napsal:

Naki napsal:

Daiwa vypadá opravdu moc hezky, hlavně už má anglická tlačítka.

DAIWA Seeborg 300

vypadá to opravdu pěkně...

ale pořád mi to píše 96,300YEN..

přepočet[/citace]

Ahoj Petře, no jestli to není tím,že na konci je (tečka jp) http://www.plat.co.jp. Když jsem byl před pár lety v Osace taky jsem se tam setkal s věcmi, které vypadaly stejně jako u nás a když jsem se vrátil a chtěl je tady najít, taj jsem zjistil že v tom provedení je u nás nikdo nezná. Třeba Daiwa 600 ZM, nebo FX označení si už nepamatuji, jsem tam viděl v bazaru za někakých 5000,-Kč.A u nás o Daiwě multiku ještě nikdo nevěděl.

Nabízí se mě koupě starší daiwy 500s, stará asi 3 roky, s pletenkou a baterií za 7.000,-kč. Po prvním majiteli, doporučíte tento kup?

Pokud se třeba s majitelem znáš, máš věrohodné informace o tom kolik reálně odchytala (na stáří se podle mě moc nehraje, u někoho naběhá za 3 roky třeba 5 násobek hodin než u jiného) a víš že byla servisovaná tak podle mě není co řešit.

[citace]jirka napsal: Nabízí se mě koupě starší daiwy 500s, stará asi 3 roky, s pletenkou a baterií za 7.000,-kč. Po prvním majiteli, doporučíte tento kup?[/citace]

Kolikrát byla v Norsku??Byla na servise?Vyčištění atd.. ??

Jak píše kolega northwolf,toto si ověř a není co řešit...

Pár typov na poriadny mulťák.

• Téma ‚Elektrické multiplikátory’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!