Co jsi potřeboval vědět ? Nestyď se... a zeptej se.
pro Sima,bude v nabídce topfishing i tady ta Daiwa Seeborg 300 levoruká ? kedlobak
Odpovědět
[citace]MifakM napsal:
Step napsal:
To MifakM: vypadaj se Šroubkem jako bráchové.
Kluci pěkné čepice a vesty. Taky dávám něco takového do kupy, abych nás Vysočáky "zestejnil". Není sponzor.
Spíš taťka a syn... jen nevím kdo je kdo [/citace]
kdo je kdo???....to je jedno...:-):-):-)
to Step:napiš Nakimu,to je jeho práce,ty vesty...;-);-)
Já mám Daiwa Tanacom 500S,poprvé na Bakkanu letos a paráda..
Příští rok dostane na prdel a pořádně...:-)
Co sa týká baterky,tak sa mi nestalo,že sem ju musel měnit během lovu..
A mám je staré tři roky..
Sem elektrikář,tak sem si je sehnal po svojem a paráda...
Odpovědět
[citace]kedlobak napsal:
pro Sima,bude v nabídce topfishing i tady ta Daiwa Seeborg 300 levoruká ? kedlobak[/citace]
... a neodpoví a neodpoví :-( snad to není pro to že se zdráhá napsat že ano, ale cena bude začínat trojkou. Tak Sime, vyjádři se prosím. Díky.
Odpovědět
[citace]northwolf napsal:
kedlobak napsal:
pro Sima,bude v nabídce topfishing i tady ta Daiwa Seeborg 300 levoruká ? kedlobak
... a neodpoví a neodpoví snad to není pro to že se zdráhá napsat že ano, ale cena bude začínat trojkou. Tak Sime, vyjádři se prosím. Díky.[/citace]
Promiň přehlédl jsem tvůj dotaz. Pokud jsem dobře informován, tak Daiwa v současnosti nevyrábí žádný levoruký multiplikátor. Vedení Daiwy neuvažuje o tom, že by dali na český trh multiplikátory ve velikosti 300, protože do Norska mají nedostatečnou kapacitu cívky pro lov na hloubkách. V současnosti se připravuje uvedení na trh modelu Tanacom 500 Fe.
Odpovědět
Michale já bych nerad zpochybňoval Tvou informovanost, ale tohle vážně vypadá jako že to má označení i logo Daiwa na krabici, proč by to měl být výrobek někoho jiného ? Jak jsi to myslel ?
Že by to chtělo větší velikost je bez diskuse.
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Naki napsal:
Daiwa vypadá opravdu moc hezky, hlavně už má anglická tlačítka.
DAIWA Seeborg 300
vypadá to opravdu pěkně...
ale pořád mi to píše 96,300YEN..
přepočet[/citace]
Ahoj Petře, no jestli to není tím,že na konci je (tečka jp) http://www.plat.co.jp. Když jsem byl před pár lety v Osace taky jsem se tam setkal s věcmi, které vypadaly stejně jako u nás a když jsem se vrátil a chtěl je tady najít, taj jsem zjistil že v tom provedení je u nás nikdo nezná. Třeba Daiwa 600 ZM, nebo FX označení si už nepamatuji, jsem tam viděl v bazaru za někakých 5000,-Kč.A u nás o Daiwě multiku ještě nikdo nevěděl.
Odpovědět
Nabízí se mě koupě starší daiwy 500s, stará asi 3 roky, s pletenkou a baterií za 7.000,-kč. Po prvním majiteli, doporučíte tento kup?
Odpovědět
Pokud se třeba s majitelem znáš, máš věrohodné informace o tom kolik reálně odchytala (na stáří se podle mě moc nehraje, u někoho naběhá za 3 roky třeba 5 násobek hodin než u jiného) a víš že byla servisovaná tak podle mě není co řešit.
Odpovědět
[citace]jirka napsal: Nabízí se mě koupě starší daiwy 500s, stará asi 3 roky, s pletenkou a baterií za 7.000,-kč. Po prvním majiteli, doporučíte tento kup?[/citace]
Kolikrát byla v Norsku??Byla na servise?Vyčištění atd.. ??
Jak píše kolega northwolf,toto si ověř a není co řešit...
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...