Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Elektrické multiplikátory

• Toto téma obsahuje celkem 203 odpovědí. Do diskuze (75 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 204)
  • Autor
    zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

to:David, hlasování se mě zdálo divné a ejhle, stačí odhlasovat,odhlásit se -nebo přejít na jiné web.stránky a můžeš hlasovat ZNOVU a třeba pro tu samou značku, velmi zajímavé,věru účelová anketa ?!Sám mám Banax od Sima,4 roky bez závad,předal jsem ho ženě a 6 týdnů rybolovu, prošel tento rok Schimano DM 3000

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

Palos
    Člen
    (3 odpovědí)

Zdar Vydry.Já neřeším,který multík je lepší,ale potřeboval bych půjčit elektriku na 4-14.května 2011.Nevíte o někom?Bydlím v okr.Hodonín.Kdyby se našel někdo poblíž.Dík

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

to gruvearbeider : S Banaxem nemáš problémy, protože máš ještě starý model. Problémy nastaly až s novým modelem Banax XP, tam odcházejí často řadiče.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

gruvearbeider napsal:

to:David, hlasování se mě zdálo divné a ejhle, stačí odhlasovat,odhlásit se -nebo přejít na jiné web.stránky a můžeš hlasovat ZNOVU a třeba pro tu samou značku, velmi zajímavé,věru účelová anketa ?!

O tomto problému víme a je v řešení, nicméně není to naše priorita. Hlavně předpokládám, že tyto stránky nenavštěvují pubertální výrostci, ale seriozní lidé, kteří odhlasují normálně jako dospělí. I kdyby se někdo meromocí vícenásobným hlasováním snažil anketu ovlivnit, tak netuším co by mu to přineslo.

Co se teď koukám na výsledky tak u prutů vede Overseas a nedivím se tomu, protože za cca 2k asi lepší prut pořídit nejde. U navijáků vede Slammer, což mě taky neudivuje, když většina zdejších uživatelů jsou spíše vláčkaři než pilkraři.

😛

zdeněk křešnička
    Účastník
    (417 odpovědí)

Sim- proto mě udivovalo, tolik kritiky na Banax-“řadiče”,a vyptávání kolegů rybářů na fungování Banaxe, asi jsi vybral ten I.A.a já měl štěstí!

Duke- žádný špatný úmysl, jen jsem na to ukázal,O.K.

Václav
    Člen
    (1 odpovědí)

sháním český návod na RYOBI SS700AC,pomůže mi někdo díky

petr
    Účastník
    (162 odpovědí)

To venca777: máš ho v emilu …

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

v sobotu si jedu pro nového člena-Daiwa Tanacom 500S 😎

Sten76
    Účastník
    (208 odpovědí)

Ahoj. Nemá někdo návod na WFT ELECTRA 700 PR? Můžete na hertam@seznam.cz díky moc.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

2 šroubek

Já myslel, že už ho máš. Nebo kupuješ další? Není to zbytečný? P.

Sten76
    Účastník
    (208 odpovědí)

Já mám DAIVU potřebuju pro kamaráda. Zbláznil se do electry

Kejra
    Účastník
    (62 odpovědí)

Letos chci jít do elektriky taky a jak to tak všechno pročítám a hlavně počítám,tak z toho všeho mi nejlépe vychází Leobritz.Teď ještě jestli se nestanu obětí banerové masírovačky:-D:-D…věřím ale,že nešlápnu vedle..nicméně každý postřeh vítám,jsou už to přece jenom kroupy:-)

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Mám Leobritz a bez jedinej pripomienky. Minulí rok sme chytali na 260 m a nevedel som si to vynachváliť. Tichý, rýchly, silný. Jednoduché ovládanie.

Nemenil bych.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Mam taky Leobritz.Kupoval jsem ho loni u Michala.Naprostá spokojenost.Na větších hloubkách je to k nezaplacení.Dle mého názoru je mnohem lepší než Banax.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 204)

Téma ‚Elektrické multiplikátory’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Elektrické multiplikátory

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...