Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Elektrické multiplikátory

Co jsi potřeboval vědět ? Nestyď se... a zeptej se.

Odpovědět

to:David, hlasování se mě zdálo divné a ejhle, stačí odhlasovat,odhlásit se -nebo přejít na jiné web.stránky a můžeš hlasovat ZNOVU a třeba pro tu samou značku, velmi zajímavé,věru účelová anketa ?!Sám mám Banax od Sima,4 roky bez závad,předal jsem ho ženě a 6 týdnů rybolovu, prošel tento rok Schimano DM 3000

Zdar Vydry.Já neřeším,který multík je lepší,ale potřeboval bych půjčit elektriku na 4-14.května 2011.Nevíte o někom?Bydlím v okr.Hodonín.Kdyby se našel někdo poblíž.Dík

to gruvearbeider : S Banaxem nemáš problémy, protože máš ještě starý model. Problémy nastaly až s novým modelem Banax XP, tam odcházejí často řadiče.

[citace]gruvearbeider napsal:

to:David, hlasování se mě zdálo divné a ejhle, stačí odhlasovat,odhlásit se -nebo přejít na jiné web.stránky a můžeš hlasovat ZNOVU a třeba pro tu samou značku, velmi zajímavé,věru účelová anketa ?![/citace]

O tomto problému víme a je v řešení, nicméně není to naše priorita. Hlavně předpokládám, že tyto stránky nenavštěvují pubertální výrostci, ale seriozní lidé, kteří odhlasují normálně jako dospělí. I kdyby se někdo meromocí vícenásobným hlasováním snažil anketu ovlivnit, tak netuším co by mu to přineslo.

Co se teď koukám na výsledky tak u prutů vede Overseas a nedivím se tomu, protože za cca 2k asi lepší prut pořídit nejde. U navijáků vede Slammer, což mě taky neudivuje, když většina zdejších uživatelů jsou spíše vláčkaři než pilkraři.

:-P

Sim- proto mě udivovalo, tolik kritiky na Banax-"řadiče",a vyptávání kolegů rybářů na fungování Banaxe, asi jsi vybral ten I.A.a já měl štěstí!

Duke- žádný špatný úmysl, jen jsem na to ukázal,O.K.

sháním český návod na RYOBI SS700AC,pomůže mi někdo díky

To venca777: máš ho v emilu ...

v sobotu si jedu pro nového člena-Daiwa Tanacom 500S 8-)

Ahoj. Nemá někdo návod na WFT ELECTRA 700 PR? Můžete na hertam@seznam.cz díky moc.

2 šroubek

Já myslel, že už ho máš. Nebo kupuješ další? Není to zbytečný? P.

Já mám DAIVU potřebuju pro kamaráda. Zbláznil se do electry

Letos chci jít do elektriky taky a jak to tak všechno pročítám a hlavně počítám,tak z toho všeho mi nejlépe vychází Leobritz.Teď ještě jestli se nestanu obětí banerové masírovačky:-D:-D...věřím ale,že nešlápnu vedle..nicméně každý postřeh vítám,jsou už to přece jenom kroupy:-)

Mám Leobritz a bez jedinej pripomienky. Minulí rok sme chytali na 260 m a nevedel som si to vynachváliť. Tichý, rýchly, silný. Jednoduché ovládanie.

Nemenil bych.

Mam taky Leobritz.Kupoval jsem ho loni u Michala.Naprostá spokojenost.Na větších hloubkách je to k nezaplacení.Dle mého názoru je mnohem lepší než Banax.

• Téma ‚Elektrické multiplikátory’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!