Co jsi potřeboval vědět ? Nestyď se... a zeptej se.
to:David, hlasování se mě zdálo divné a ejhle, stačí odhlasovat,odhlásit se -nebo přejít na jiné web.stránky a můžeš hlasovat ZNOVU a třeba pro tu samou značku, velmi zajímavé,věru účelová anketa ?!Sám mám Banax od Sima,4 roky bez závad,předal jsem ho ženě a 6 týdnů rybolovu, prošel tento rok Schimano DM 3000
Odpovědět
Zdar Vydry.Já neřeším,který multík je lepší,ale potřeboval bych půjčit elektriku na 4-14.května 2011.Nevíte o někom?Bydlím v okr.Hodonín.Kdyby se našel někdo poblíž.Dík
Odpovědět
to gruvearbeider : S Banaxem nemáš problémy, protože máš ještě starý model. Problémy nastaly až s novým modelem Banax XP, tam odcházejí často řadiče.
Odpovědět
[citace]gruvearbeider napsal:
to:David, hlasování se mě zdálo divné a ejhle, stačí odhlasovat,odhlásit se -nebo přejít na jiné web.stránky a můžeš hlasovat ZNOVU a třeba pro tu samou značku, velmi zajímavé,věru účelová anketa ?![/citace]
O tomto problému víme a je v řešení, nicméně není to naše priorita. Hlavně předpokládám, že tyto stránky nenavštěvují pubertální výrostci, ale seriozní lidé, kteří odhlasují normálně jako dospělí. I kdyby se někdo meromocí vícenásobným hlasováním snažil anketu ovlivnit, tak netuším co by mu to přineslo.
Co se teď koukám na výsledky tak u prutů vede Overseas a nedivím se tomu, protože za cca 2k asi lepší prut pořídit nejde. U navijáků vede Slammer, což mě taky neudivuje, když většina zdejších uživatelů jsou spíše vláčkaři než pilkraři.
:-P
Odpovědět
Sim- proto mě udivovalo, tolik kritiky na Banax-"řadiče",a vyptávání kolegů rybářů na fungování Banaxe, asi jsi vybral ten I.A.a já měl štěstí!
Duke- žádný špatný úmysl, jen jsem na to ukázal,O.K.
Odpovědět
v sobotu si jedu pro nového člena-Daiwa Tanacom 500S 8-)
Odpovědět
Ahoj. Nemá někdo návod na WFT ELECTRA 700 PR? Můžete na hertam@seznam.cz díky moc.
Odpovědět
2 šroubek
Já myslel, že už ho máš. Nebo kupuješ další? Není to zbytečný? P.
Odpovědět
Já mám DAIVU potřebuju pro kamaráda. Zbláznil se do electry
Odpovědět
Letos chci jít do elektriky taky a jak to tak všechno pročítám a hlavně počítám,tak z toho všeho mi nejlépe vychází Leobritz.Teď ještě jestli se nestanu obětí banerové masírovačky:-D:-D...věřím ale,že nešlápnu vedle..nicméně každý postřeh vítám,jsou už to přece jenom kroupy:-)
Odpovědět
Mám Leobritz a bez jedinej pripomienky. Minulí rok sme chytali na 260 m a nevedel som si to vynachváliť. Tichý, rýchly, silný. Jednoduché ovládanie.
Nemenil bych.
Odpovědět
Mam taky Leobritz.Kupoval jsem ho loni u Michala.Naprostá spokojenost.Na větších hloubkách je to k nezaplacení.Dle mého názoru je mnohem lepší než Banax.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...