Hasvik, NO
temperature icon 8°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 7°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
oblačno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Tak takhle usilovně české včeličky pracují na českém medu.

A pracují již březnu.

A pracují již březnu.

Omluva - to foto patří na jiné vlákno. Zblbnul jsme to.

Pánové, všem zase velká pochvala, uznání a obdiv. :-?

[citace]Roman1312 napsal:

na ty dlouhý s tím ocáskem jig.hlava, ale asi bude v jiné barvě.[/citace]

Romane hlavička mě zaujala, vypadá moc dobře, ale marně přemýšlím jak se to bude napíchávat s tím přídavným drátem. Různé typy "úhoříků" používám rád, ale tento systém jsem zatím nikdy neměl možnost vyskoušet.

[citace]zdeneko napsal:

Roman1312 napsal:

na ty dlouhý s tím ocáskem jig.hlava, ale asi bude v jiné barvě.

Romane hlavička mě zaujala, vypadá moc dobře, ale marně přemýšlím jak se to bude napíchávat s tím přídavným drátem. Různé typy "úhoříků" používám rád, ale tento systém jsem zatím nikdy neměl možnost vyskoušet. [/citace]

Ahoj Zdeneko,

možná jsem měl vysvětlit hned, ale ten drát je tam jako ochrana gumy před spadnutím nebo spíš před svezením někam do obloučku háčku.

Drátek cca 2 cm od jig. hlavičky uštípnu a potom na konci udělám něco jako zpětihrot, aby ta guma držela u hlavičky. Přeci jenom při nahazování i na tu gumu působí větší ostředivá síla . Stačí......???

Zdravím páni, včera som mal trochu času, tak som sa zašil do garáže a spravil som si pilkríky cca 70g. Čo poviete, budú mať úspech ?

[citace]Fredino416 napsal:

Zdravím páni, včera som mal trochu času, tak som sa zašil do garáže a spravil som si pilkríky cca 70g. Čo poviete, budú mať úspech ?[/citace]

u mne ano,

u ryb uvidíš, ale myslím, že taky

Fredino-Neni důvod aby to nefungovalo,ty novotvary a patvary stejně děláme proto že jsme hračičky-nakonec výsledný efekt bude pryvděpodobně stejný nebo podobný.No a já taky nezahálel,udělal jsem nerez magickou kouli,prolisoval jsem dvě polokoule ze 4mm nerezu a svařil jsem je,vevnitř je nalité olovo.Váha,240,280 a 300gramů,ještě oči,očka a je hotovo.:-D:-D:-D:-D

Otta, si skratka super, ale keby si chcel omočiť v mori na 10 min. každú tebou vyrobenú nástrahu, tak ta tam chytia vianoce.:-D:-D:-D

Fredino nemáš pravdu,jezdí nás tam 12 a takovej magor jsem jen já.:-D:-D:-D:-D

cau Fredino ja mam otestovane s8mm a10mm nerezu dlzky od 10-20 cm v TRONDHEIM fjorde , vyrobil som ich podla poliaka s ktorym som chytal na hitre on mal ohromny uspech s timito návnadami ..teraz som robil s 12mm nerezu

nevzalo mi to foto

cau mam aj staršie od 100-do 1000g tie tažšie poživam ako zataž k navascom.

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!