Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

• Toto téma obsahuje celkem 2,000 odpovědí. Do diskuze (117 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Duke a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 2,001)
  • Autor
    kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Tak takhle usilovně české včeličky pracují na českém medu.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

A pracují již březnu.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

A pracují již březnu.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Omluva – to foto patří na jiné vlákno. Zblbnul jsme to.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Pánové, všem zase velká pochvala, uznání a obdiv. 😕

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Roman1312 napsal:

na ty dlouhý s tím ocáskem jig.hlava, ale asi bude v jiné barvě.

Romane hlavička mě zaujala, vypadá moc dobře, ale marně přemýšlím jak se to bude napíchávat s tím přídavným drátem. Různé typy “úhoříků” používám rád, ale tento systém jsem zatím nikdy neměl možnost vyskoušet.

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

zdeneko napsal:

Roman1312 napsal:

na ty dlouhý s tím ocáskem jig.hlava, ale asi bude v jiné barvě.

Romane hlavička mě zaujala, vypadá moc dobře, ale marně přemýšlím jak se to bude napíchávat s tím přídavným drátem. Různé typy “úhoříků” používám rád, ale tento systém jsem zatím nikdy neměl možnost vyskoušet.

Ahoj Zdeneko,

možná jsem měl vysvětlit hned, ale ten drát je tam jako ochrana gumy před spadnutím nebo spíš před svezením někam do obloučku háčku.

Drátek cca 2 cm od jig. hlavičky uštípnu a potom na konci udělám něco jako zpětihrot, aby ta guma držela u hlavičky. Přeci jenom při nahazování i na tu gumu působí větší ostředivá síla . Stačí……???

Miloš
    Člen
    (83 odpovědí)

Zdravím páni, včera som mal trochu času, tak som sa zašil do garáže a spravil som si pilkríky cca 70g. Čo poviete, budú mať úspech ?

bulik
    Účastník
    (334 odpovědí)

Fredino416 napsal:

Zdravím páni, včera som mal trochu času, tak som sa zašil do garáže a spravil som si pilkríky cca 70g. Čo poviete, budú mať úspech ?

u mne ano,

u ryb uvidíš, ale myslím, že taky

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Fredino-Neni důvod aby to nefungovalo,ty novotvary a patvary stejně děláme proto že jsme hračičky-nakonec výsledný efekt bude pryvděpodobně stejný nebo podobný.No a já taky nezahálel,udělal jsem nerez magickou kouli,prolisoval jsem dvě polokoule ze 4mm nerezu a svařil jsem je,vevnitř je nalité olovo.Váha,240,280 a 300gramů,ještě oči,očka a je hotovo.:-D:-D:-D:-D

Miloš
    Člen
    (83 odpovědí)

Otta, si skratka super, ale keby si chcel omočiť v mori na 10 min. každú tebou vyrobenú nástrahu, tak ta tam chytia vianoce.:-D:-D:-D

Otta
    Účastník
    (632 odpovědí)

Fredino nemáš pravdu,jezdí nás tam 12 a takovej magor jsem jen já.:-D:-D:-D:-D

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

cau Fredino ja mam otestovane s8mm a10mm nerezu dlzky od 10-20 cm v TRONDHEIM fjorde , vyrobil som ich podla poliaka s ktorym som chytal na hitre on mal ohromny uspech s timito návnadami ..teraz som robil s 12mm nerezu

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

nevzalo mi to foto

rybarik
    Účastník
    (295 odpovědí)

cau mam aj staršie od 100-do 1000g tie tažšie poživam ako zataž k navascom.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 481. až 495. (celkem z 2,001)

Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...