Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Chtěl jsem udělat ty pilkry stříbrný, ale nakonec mi to nedalo abych tam nepřimíchal trochu modré a nakonec i pár glitrů. Holt já si nemůžu pomoct...
Odpovědět
Romane,takovej šikula a dáš sem takovou fotku-zaostřit!!!!!!!!!!:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-x
Odpovědět
omlouvám se, ale holt zkusím jinou. Jinak Otto bomba nerez. Já na to nemám ani materiál a ani nástroje.
Odpovědět
Romane-ještě ať jim to naše chutná.Věci na nerez mě tady zanechal starej ŠKODA-ŠKODA HO.:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
To už snad nemá cenu něco psát. Další norek hračička, který si příjemnou prací s krásnými výtvory zkracuje dobu do odjezdu. Jdu na Plzeň - fotbal.
Odpovědět
..pár fotek pro Kulíka...Honzíku, zase nové barvy na světě...brzy se zastav..:-):-D:-)
Odpovědět
Honzo to je paráda, ale když koukám na to množství tak to je malaá manufaktura-nebo velká?
Já jsem dnes taky zavrhnul olovo a přihřál jsem si trošku gumy, abych si zase mohl krátit dobu než začne fotbal. Fotbal dopadl dobře a tak ukázi pár kousků,které jsme s kolegou pracně odlili.
Odpovědět
:-) SUPER PRÁCE.
Už aby se chytalo.....Mají se na co těšit....:-S
Odpovědět
cau...ROMAN ake su dlhe tie NOVINKY? vyzeraju super na podobne chytam ..
Odpovědět
Roman123 pekna prace to je povedene, uz si zkousel ve vode jak to pracuje?
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
Honzo to je paráda, ale když koukám na to množství tak to je malaá manufaktura-nebo velká?
Já jsem dnes taky zavrhnul olovo a přihřál jsem si trošku gumy, abych si zase mohl krátit dobu než začne fotbal. Fotbal dopadl dobře a tak ukázi pár kousků,které jsme s kolegou pracně odlili.[/citace]
A už sa dajú kúpiť?
Odpovědět
Kucí, jen velká pochvala jak Romanovi, tak i Honzovi. Honzo koukám, že je zase něco co nemám, už se přestěhuj do Prahy, ať jsi blíž.:-P
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...