Pokračování oblíbeného tématu
Pokračování oblíbeného tématu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček.
Dnes jsem byl s Bernym,na Veiholmenu to jede na plné pecky.Máme se na co těšit.Pokud počasí alespoň trochu dovolí,tak to bude peckaPočkej,to jste tam jeli jen na otočku?dnes za 15
Odpovědět
Dnes je u nás slunečno , tak jsem dal šproty na sluníčko. Je na nich několik vrstev laku a sluníčko jej vytvrdí nejlépe.
Odpovědět
...já si hrál dva dny s gumama, nejdřív model, potom forma a dnes jen na zkoušku tři kousky. Délka 20 cm, nejhorší bylo udělat formu....-pakárna
Odpovědět
Forma je ze zubařské sádry,ale musí se vypálit na 800 st.C. Model je opravdu z Balsy akorát lopatka je z tvrdého dřeva,,
Odpovědět
Romane a spol. jeste jednou dekuji za testovaci kousky, sem si jist, ze ostudu neudelaji. O5 profi prace.
Odpovědět
....hodně zdaru a loveckého štěstí a ať to testování stojí za to. Dalo nám to s Borisem hodně času a práce. Velká ryba a ten "jakoby" ZOOM jsou dělány dle modelu z 3D tiskárny...
Odpovědět
Kolegové, poptávám 7ky 3d oči, nemá někdo na výměnu, pújčení či prodej? mám 5,6,8ky a všechny jiné :) díky
Odpovědět
Pochvala na místě, od mistra si nemyslím, ale až na něj chytneš metrového polaka, tak to fakt potěší. O tom bych ti mohl vyprávět.
Odpovědět