Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -3°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)

Odpovědět

Nikdo tam ještě letos nebyl, začíná se v sobotu 18.5.2013, jak to vypadá s filetárnou a internetem dám na web Hogsetu.

Byl jste tam loni někdo v květnu? Jestli jo, jak to šlo?

Pred štyrmi rokmi sme boli u Georga na začiatku júna a vo vode bola všehochuť. Hľadali sme hlavne kelerov ale brali aj polaci u zelenej bójky, obecné v úžine pod mostom a mníci v najhlbšej jame, kde sa stretá úžina s Batnfjordom. To brali miene a mieňovci jeden za druhým. Fungovalo to tak, že dole sa pustilo mäso na magickom oku a v stĺpci sme chytali kelerov - tulákov.

Ďalšie dobré miesto na kelera bolo kríženie fjordov nad zelenou bojkov, smerom na Kristiansund (Kvernesfjord). Je tam okolo 200m ale tie veľké ryby brali práve tam. A že ich bolo.... :-D

Naviedol nás na nich miestny rybár s kutrom. Veta "Veľká voda, Veľká ryba" asi hovorí za všetko.

Na hrebeni podmorských kopcov, ktorý končí zelenou bojkov, sa najlepšie chytá za súmraku na ľahkú prívlač. Ryby berú tesne pod hladinou. Veľa práce urobia fluo bužírky na bočných prívesoch.

Pozdravuj Georga. Boli sme tam v auguste minulého roka. Deti stále vspomínajú...:-D

to JH: kdy přesně jedete na Hogset?

to Stipko:

My jsme na Hogsetu byli tak asi už 3 nebo 4x. Ta zelená bójka klasika :-) Ta úžina pod mostem na obecný to myslíš přesně kde? A mníky v nejhlubší jámě kde? Velký kelery jsme jezdili chytat do Batnfjordu, to Tvoje místo neznáme:-) kde to přesně je? Na kolika metrech jste je nejčastěji chytali a na co? Gumy nebo pilkry? Nám nejvíc šli na stříbrné pilkry.

Zvládl by jsi to zamalovat do nějaké mapky?

Ahoj

Kdo tady z fora a kdy jede na Hogset?Já plus 5 jedem 27.7-3.8.

To Vydra:

Cez víkend sa na to pozriem.

Čus jedeme do Hogset od 13 do 27.7.Byl jsem tam před jedenácti léty ještě ve staré chatě.Asi by se ti hodily informace od nás,když budeš chtít zavolej,tel 723529382.

[citace]Vydra napsal:

Raca napsal:

Náhoda to nebude. Pokud si dobře vzpomínám tak jsme je v podobných místech chytli taky. Ale mám pocit, že jsou poblíž nějaký lana nebo něco, protože jsme tam dost často viseli.

[/citace]

Na druhé straně mostu je lano a tam se to dycky utrhne...Vydro,ty si to nepamatuješ???:-):-):-)

to Vydra-kdy jedete?Mára jede taky?

to sob

urcite se ozvu budem vas stridat

My jsme v Hogsetu 18-25.5. Pak sem hodím info nebo pokud už bude net na chatě dám vědět i během pobytu.

to Šroubes: Ty vole, já si nepamatuju co jsem měl včera na snídani:-D A taky víš jak si tam vždycky s Alfem vymíváme mozky:-D

Jo, jede Medvěd i Medvědí tata a samej dobrej borec:-P

to Stipko: Dík...

tak vydra tam zahuje sezonu?Doufam ze budes posilat sami dobry zpravy

to rostak: Jo, tak to já taky;-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!