Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
to Petr:
Můžeš poslat info trajekt Kiel-Gotteborg?
Odpovědět
To Boban:
Odjezd Kiel 19.00, příjezd Gotteborg 09.00, zpět to samé naopak, cena - čím dřív koupíš,tím levnější
Odpovědět
Pozeral som sa na stránky Hogsetu a od dnes by tam mal niekto nastupovať. Nieje to niekto z fóra? Bodli by nejaké informácie....
V sobotu ich striedame.8-O
Odpovědět
Pokud chceš pošlu ti SZ na ně telefon, můžeš se při cestě do NO poptat když jsi tak nedočkavý:-):-):-):-):-)
Odpovědět
[citace]petr napsal: Pokud chceš pošlu ti SZ na ně telefon, můžeš se při cestě do NO poptat když jsi tak nedočkavý[/citace][citace]petr napsal: Pokud chceš pošlu ti SZ na ně telefon, můžeš se při cestě do NO poptat když jsi tak nedočkavý[/citace]
Zde jsem začínal před 10ti roky...taky by mě zajímalo,jak se daří,co ryby,jak se má Georg..atd.atd.
Nezapomínán Petře...;-)
No prostě všechno... ;-);-)
Odpovědět
Peťo, ešte 4 dni. Potom dám vedieť.
Ale keď ty už si veľký Soroyák.....:-D
Kam ideš budúci rok?
Ty blaho, co to máš za fotku?:-D
Odpovědět
[citace]stipko napsal: Peťo, ešte 4 dni. Potom dám vedieť.
Ale keď ty už si veľký Soroyák.....
Kam ideš budúci rok?
Ty blaho, co to máš za fotku?[/citace]
;-);-);-);-),,,hádej...
No a fotka...tak to je fotka...:-D:-D
Odpovědět
Byli jsme v Hogsetu letos od 16.června. Až na to, že jsou Georg a Annbjorg od sebe, se v Hogsetu prakticky téměř nic nezměnilo. Je to stále "starý, dobrý" Hogset - ubytování a Georg super, rybařina také. Georg buduje novou "garáž" pro lodě. Prostě klídek a pohoda. Střídala nás parta kluků od Ostravy, nevím jestli jsou tady na fóru, pokud ano, tak je tímto pozdravuji a ať se tady také ozvou. Rybářsky jsme si zachytali v pohodě, počasí nás pustilo na vodu každý den. Nechytili jsme tentokrát žádné rekordní úlovky, ale v poklidu jsme měli ve středu naloveno a pak už jsme zkoušeli trefit nějakou trofej, což se tedy nepovedlo. Snad příště.
Odpovědět
Letos v září ještě uděláme 14-ti denní výpravu do Hogset:-):-):-):-)
Odpovědět
Tak je to konečně tady - 6.9.2012 odjezd na 14 dní do Hogset ;-);-);-):-D:-D:-D:-P:-P:-P
Odpovědět
Před týdnem jsme se vrátili z Hogsetu. Pro pracovní zaneprázdněnost jsem se dostal k napsání zprávy až teď. Ubytování standardní – prostě super. Jenom na okraj – v Norsku jsem byl již cca 18x, ale žádné bydlo v Norsku na Hogset nemá… Kdo tam už byl, může potvrdit. Filetárna, kterou Georg buduje, se již blíží do finále a bude opravdu pěkná. A teď to podstatné – ryby. Jel jsem s partou, kde byli 2 nováčkové, z toho jeden nerybář a tak jsme chtěli i jemu nalovit bednu ryb. Rybolov byl především o štikozubcích, kterých jsme nalovili cca 80 % ze všech úlovků. V průměru to byly ryby okolo 75 cm, Milan ulovil štikozubce o délce rovných 100 cm. Váhu nevím, ryby jsme nevážili. Makrel a štikozubců byly plné fjordy, makrely převážně malé, ty které jsme si chtěli vzít, abys pohledal. Rybolov byl opravdu skvělý, ve středu jsme měli naloveno i pro našeho nerybaře a pak jsme již jen zkoušeli trefit nějakou trofej, což se opět nezdařilo. Nevadí, alespoň se máme na co těšit příště. Fotografie mám akorát filetárny a fota ryb zpracovává náš pátý člen. Pak je sem dodám.
Hogset opět nezklamal i díky skvělému Georgovi.
Přeji Ti Petře mnoho velkých úlovků. Štikozubci brali na filetky z makrel a to nejvíce na hloubkách okolo 60 m. Osvědčily se nám místa před kamenolomem a pak u protějšího břehu (naproti kamenolomu).
Polaci u zelené bóje jenom, když byl vítr a vlny.
Odpovědět