Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
No to je zpráva.... Díky vezmeme sebou rovnou dvě. Zůstaly tam ty fajnové gafy?
Odpovědět
V Hogset se uvolnil termín - 14 dní 6. - 20.8.2016. Neváhejte je to top termín na štikozubce kterých tam je požehnaně.
Odpovědět
Luďku gafy nějaké v boudě byly ale nevím počet vozím si svůj.Taky jsme tam nechali škrabku na ryby ,myslim že ta věc je původně na čištění koní nebo krav ale šupiny jdou s tím krásně dolů.Přeju krásné úlovky a pohodovou cestu.
Odpovědět
Zdravím hogseťáky. Jak vám tam koušou? Letos budeme koncem srpna ve Skjevlingsnes tak snad nám tam něco necháte.
Odpovědět
Tak to je super, štikáče chystáme mnoho let. Pro letošní sezónu nám nevyšla naše tradiční lokalita. Tak chceme zkusit oblast Berqsoy kam jsme jezdíli na jednodenní výlety. Z fóra a od kamarádů máme dost informací, ale když nám pomůžete v lokalizaci tak to určitě oceníme přinejmenším slivovičkou:-)
Odpovědět
Zdravím z Hogsetu. Včerejší cesta sem nic moc, ale dojeli jsme. Kontroly na hranici nebyly žádné. Ještě večer jsme si oťukali své místa a nějaký keller se poved každému. Nic velkého jen 70cm a 6kg halibut.
Počasí je tu krásné.Plné slunce a 22 ve stínu. Hezký den
Odpovědět
Ale až tak nic hrozného. Jen kolony kvůli havárkám.Tak to bylo asi o 4 hod.delší. Chata pěkně uklizená, mražák umytý a dnes nám Georg přines nový internet.Včera plné slunce a na teploměru na baráku 29. Jen totálně mrtvá voda. Dnes po ránu zase koušou , v zátoce jen na zkoušku za hodinu 15 ryb. Nic tofejního ale koušou . Tak pojedem na štikáče. To: SKROBAN Prohledali jsme vše ale žádná škrabka-kromě té loňské- tu fakt není. Obouvací lžíce jsem přivez rovnou dvě a trollové hned v sobotu jednu spolkli.Jestli máte dotazy - pište. Lu
Odpovědět
Zdravím na Hogset... my jedeme jako letos poslední turnus. Moc mě zajímá, jak budou kousat štikáči a také kde se Vám podařilo načapat toho halíka?
Odpovědět
Po ráno se docela dařilo ale při odlivu to umřelo-klasicky. Dnes jsme byli na mníky a okouny. Nic trofejního ale jo.
A ten halík byl neuvěřitelně na hraně zálivu na 11m na naší straně.Velká náhoda si myslím.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...